Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Naisten‪» Meindl Bernina Lady 2 GTX‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.7.2022
Yleisarvosana
Riikka K. 18.6.2022
Yleisarvosana
Etsin pitkään vaelluskenkää, jonka lesti olisi riittävän leveä, ettei ongelmapikkuvarpaaseen satu pitkän vaelluksen jälkeen. Vihdoin löysin kengän, jossa on mukavan leveä lesti ja tuntuu jalassa hyvältä. Kenkä rullaa kivasti ja myös näyttää hyvältä.
Anonyymi 25.5.2022
Yleisarvosana
Kun olen kokeillut noin 20 paria kenkiä, tämä on vihdoin juuri se kenkä, jota etsin. Sopii täydellisesti, täysnahka ilman röyhelöitä ja Goretexillä. Se on minun toinen Meindl-kenkäni, jos tämä tulee olemaan mukana taas 17 vuotta, hinta oli enemmän kuin perusteltu. Hinta muuten oli erittäin kohtuullinen ja koska olin kaikkien varusteiden jälkeen varma, että pidän sen, niin tilaus Suomesta on myös perusteltu. Kiitos paljon!
Anonyymi 19.4.2022
Yleisarvosana
Moitteeton ja nopea toimitus yksityisen yrityksen kautta. Ja kävelykengät ovat juuri sellaiset kuin halusin - mukavat leveämmille jaloille ja tukevat kivikkoisille poluille. Ei mitään sanottavaa - että - suosittelen!
Minna K. 2.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 21.12.2021
Yleisarvosana
upea toimitus ja palvelu
Anonyymi 25.3.2021
Yleisarvosana
Sopii hyvin leveille jaloille.
Leena H. 23.11.2020
Yleisarvosana
Hyvät tukevat vaelluskengät pienijalkaiselle. Jalan kokoni on 35, tilaamani 36 kokoa olevat kengät istuivat hyvin jalkaan ja väliin mahtui hyvin vielä sekä merinovillasukat että villasukat. En kerennyt sisäänajaa kenkiä ennen viikonlopun vaellusta, mutta hiertymiä ei kuitenkaan tullut, toisen jalan akillesjänne vain hieman kipeytyi, mutta se johtui varmaankin siitä, että en ole tottunut pitämään varrellisia tukevia kenkiä. Kengät pitivät hyvin vettä ja olivat jalassa sopivan lämpimät parin sukkakerroksen kanssa lokakuussa (lämpötila pari astetta nollan molemmin puolin). Olen kenkiin tyytyväinen.
Pia R. 20.10.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät! Sattuneesta syystä tuli hieman kiire hommata kengät pohjoisen reissulle, joten riskillä tilasin samaa merkkiä ja kokoa kuin entiset, mutta leveämmällä lestillä tietäen, etten ehdi ajaa kenkiä kunnolla sisään ennen reissua. Ei hätää. Nuo istui jalkaan kuin valettuna heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja varpailla oli kivasti tilaa liikkua. Hyvin onnistui retkeily rakkakivikossa jäykän pohjan ja nilkkaa tukevan varren ansioista, eikä kengät suuttuneet edes pienestä suosukelluksesta.:)
Sanna J. 11.10.2020
Yleisarvosana
Kengät tukevat jalkaa erinomaisesti ja parasta on leveä lesti. Kaikki varpaat mahtuvat kenkiin sulassa sovussa ja jalalla on hyvä olla! Sopivat mielestäni monenlaiseen käyttöön.
Jaana V. 15.9.2020
Yleisarvosana
Todella hyvän tuntoiset jalassa ja tukevat. Leveä lesti joten varpaat mahtuvat hyvin liikkumaan.
Päivi K. 24.7.2020
Yleisarvosana
istuu leveään jalkaan todella hyvin!
Jonna K. 11.5.2020
Yleisarvosana
Tilasin entisten Meidleitten tilalle saman koon ja värin, mutta eri mallin. Nyt comfort fit lestillä. Ja oikein lopsahti jalkaan. Erihyvät. Oli vielä joku nimellinen alennus niin aina lämmittää mieltä sekin.
Päivi H. 9.5.2020
Yleisarvosana
Ostin ekat Meindlit (edelliset oli Haglöfsit,jotka vaelsin loppuun). Koko on just sopiva ja kengän lesti on erittäin HYVÄ!!! nimim. leveälestinen ja vaivasenluilla varustettu retkeilijä
Pirkko N. 29.1.2020
Yleisarvosana
Supermukavat vaelluskengät. Istuivat jalkaan kuin hansikas heti ensi kerrasta. Nämä rullaavat mukavasti. Jalkapöydän päällä pystyy säätämään nauhojen kiristystä, siitä erikoismaininta.
Pirjo T. 1.1.2020
Yleisarvosana
Tosi hyvät vaelluskengät leveämmälle jalalle tilava lesti, sjosittelen lämpimästi
Greete K. 10.9.2019
Yleisarvosana
Mukavat vaelluskengät leveällä lestillä.
Mari K. 30.5.2019
Yleisarvosana
ann...@...om 7.1.2019
Yleisarvosana
Minttu T. 8.12.2018
Yleisarvosana
Mukava lesti, tilaa riittää kerrankin rintavalle ja leveälle räpylälle. Pohja rullaa hyvin. Parin viikon testikäytön jälkeen ei moitittavaa.