Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Naisten‪» Meindl Burma Lady PRO MFS GTX‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 9.8.2022
Yleisarvosana
Tukevat ja laadukkaat kengät. Istuu hyvin jalkaan ja suojaavat nilkkaa epätasaisessa maastossa. Jalat eivät väsyneet noviisillakaan päivävaelluksella näissä kengissä. Olen ollut kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen. Ei harmita, että tuli valittua aiemmin suunniteltua tukevammat kengät.
Anonyymi 21.10.2021
Yleisarvosana
Parini ei osoittautunut vedenpitäväksi. Se vuotaa kahden tunnin kävelyn jälkeen märän ruohon läpi. Minun on palautettava tuote, vaikka ensin pidin siitä yleensä. Saappaat näyttävät kompakteilta ja paljon paremmilta kuin kuvassa. Ne ovat varsin mukavat kapealle jalalleni. Vaikka ne olivatkin (ehkä jopa liian) lujia ja raskaita, ne kiinnittivät nilkan melko hyvin, kun nousin ylös tai menin alas jyrkkiä rinteitä. Nauhat ovat hyvälaatuisia. Mutta nauhoittaminen ja avaaminen vie tietysti aikaa (kaikki nämä koukut, tiedätkö - btw, sinun pitäisi oppia nauhoittamaan tämäntyyppiset saappaat oikein). Pohjat ottavat yleensä liikaa mutaa, eikä sitä ole helppo puhdistaa sieltä, koska pohjat ovat aallotettuja. Minulla ei ollut mahdollisuutta tarkistaa, kuinka liukkaat saappaat ovat talvella, mutta ne olivat hyviä märällä ruoholla syksyllä. Kun otetaan huomioon tämä kaikki, en halua samaa mallia uudelleen, vaikka ne olisivat vedenpitäviä ilmoituksen mukaisesti. Yleensä edellinen parini, joka oli Lowa, jätti parempia vaikutelmia.
Anonyymi 12.10.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät minä suosittelen
Anonyymi 26.3.2021
Yleisarvosana
Josette G. 13.12.2020
Yleisarvosana
Nopeuden tehokkuus Toimituksen turvallisuus Huippuluokan tuote poikkeuksellisen edulliseen hintaan
Helmi T. 23.7.2020
Yleisarvosana
Hyvin pehmustetut ja mukavat, muotoutui jalkaan nopeasti.
Helen G. 21.7.2020
Yleisarvosana
Tämä on toinen parini. Ensimmäinen pari kesti 4 vuotta. Minusta Meindl sopii yleensä hyvin, mutta tämä pari näyttää olevan hieman kapeampi leveydeltään.
Emma S. 11.6.2020
Yleisarvosana
Tämä on kuudes parini - upeat saappaat: täysin vedenpitävät, erinomaiset otteet ja erittäin mukavat MFS-järjestelmän kanssa. Ne näyttävät hyvältä myös Azure-väreissä. Itse asiassa suuret 8 jalkaa näyttävät pieniltä! Epäilemättä ostan seitsemännen parin, kun nämä kuluvat!
Haydn P. 27.5.2020
Yleisarvosana
Uskomattoman mukava ja hyvin leikattu .. kumppani rakastaa heitä, hänen ensimmäinen pari todellisia laatukenkiä
Justin F. 13.2.2020
Yleisarvosana
hyvä tuote ja hyvä palvelu Varusteelta
Marjo K. 5.2.2020
Yleisarvosana
Huippu kengät.
Laura T. 23.2.2019
Yleisarvosana
Mukavat ja tukevat jalassa. Lähinnä päiväretkissä olleet käytössä eli kilometrejä ei vielä ole kertynyt paljonkaan nämä jalassa. Vaikuttavat kuitenkin lupaavilta jalkineilta pitemmillekin vaelluksille!
Sini H. 5.11.2018
Yleisarvosana
Hyvät kengät