Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takit» Metsästystakit» Kalvolliset» Miesten» Beretta Light Static Jacket»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 4.3.2021:
Yleisarvosana
Takki on sopiva myös naisille, istuu hyvin ainakin hoikalle, pitkä helma peittää kivasti ja kaulus on kivan korkea. Kalvo hengittää huonosti ja sisäosan tiivis vuorikangas kerää kosteuden, saisi olla verkkokangasta vuori.
Aleksi A. kirjoitti 18.12.2020:
Yleisarvosana
Loistava takki! Ostin kaksi. Toista käytän siviilissä ja toista metsällä. Kelpaa hyvin molempiin.
Jari H. 6.10.2020:
Yleisarvosana
Pentti T. kirjoitti 22.9.2020:
Yleisarvosana
Takki on erittäin laadukas tuohon hintaan. Kahteen suuntaan toimiva vetskari on erinomainen pitkähkössä takissa mm. pikkuhädän yllättäessä. Huippua kaipaisin tuulella/sateella. Pepe
Perttu R. kirjoitti 25.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvin suunniteltu ja normaalivartaloiselle istuvaksi muotoiltu, kun ottaa reilun koon. Hinta-laatusuhde älyttömän hyvä.
Preda p. kirjoitti 22.5.2020:
Yleisarvosana
Små i storleken...håller värmen bra på pass
Kenneth E. kirjoitti 21.5.2020:
Yleisarvosana
Very nice jacket with a ton of convenient built-in features, that i’ve found to come handy in daily use/ ushcrafying, despite not being the targeted use of the jacket (that would be static hunting). Excellent fit, finish and craftmanship from Beretta as well - I‘m 194cm/82kg and bought an XL, which is a perfect fit on me. Feels surprisingly ‘heavy’, although I i was fully aware of the weight before purchase.
Carl W. kirjoitti 24.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvä takki niin metsästykseen kuin retkeilyyn. Pitää tuulta ja vettä erinomaisesti. Kooltaan ei niin tiukkaa mitoitusta kuin Beretalla yleensä.
Harri R. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Fabian B. kirjoitti 1.10.2019:
Yleisarvosana
Tried out the jacket and size in Sweden, but as it was much cheaper at Varuste I ordered it from here. Everything went very smoothly with payment and delivery.
Antti K. kirjoitti 12.8.2019:
Yleisarvosana
Loistava hinta laatu. Paljon taskuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Ei niin pientä koko kuin Beretalla yleensä, mutta suhteellisen tyköistuva leikkaus. Sanoisin kuitenkin, että voi tilata normaalia kokoa, hihojen pituus ym. riittää.
Jouni O. 7.8.2019:
Yleisarvosana