Lajit » Vaellus » Keittimet » Risukeittimet » Bushcraft Essentials Bushbox XL Titanium »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko L. 23.01.2020:
Yleisarvosana

Tapani M. 24.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Toimii hyvin. Erittäin helppo käyttöönotto kun vaan "ravistaa" auki. Ei sormia likaavaa kasaamista. Muutaman käyttökerran jälkeen ei minkäänlaisia vääntymiä havaittavissa ja saranasysteemi toimii hyvin. Titanium versio selkeästi kevyempi kun teräksinen.

Tero K. 04.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Älyttömän kätevä avata ja ottaa käyttöön!

Henrik L. 11.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Sopivan kokoinen, että tässä pysyy isommatkin vesimäärät tukevasti ja mahtuu jo vähän isommatkin kalikat, ei enää niin "risu"keitin kuin pienemmät mallit. Mahtui samaan käytettyyn varustelekan taskuun, kuin Savotan Happy. Saranat nopeuttavat valmistelua varsinkin pimeällä, kun koottavat vaativat hieman kasaamista.

Ismo P. 22.09.2019:
Yleisarvosana

Matti R. 15.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella toimiva risukeitin. Helppo kasata ja purkaa ilman, että joka paikka on noessa. Säätöjä ja mahdollisuuksia monenlaisia, joten kannattaa tutustua miten eri tavoin niitä voi hyödyntää. Lisävarusteena saatavaan titaaniseen "grillilevyyn" porasin reikäterällä trangian kaasupolttimelle reiän, joten siihen sai helposti myös kaasupolttimen kiinni niitä tilanteita varten, että ei jaksa/halua tulen kanssa värkätä.

Jani P. 15.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava risukeitin. Lisäosat irtoaa helposti, joten pakatessa tarkista ettei jää leiriin.