Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Tarvikkeet‪» Pohjasuojat‪» Helsport Varanger 8-10 pohjakangas‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Frédérique V. 17.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Se vaikutti minusta hauraalta, mutta lopulta se on maapeite, joka kestää hyvin. Se voidaan avata osittain laittaaksesi liesi.
michael s. 2.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tämä osa on ok
Anonyymi 22.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä apu kaminan kanssa käytettäessä. Yhdessä sisäteltan kanssa muuttaa 8-10 Camp -teltan paremmin talvikäytössä toimivaksi. Ilman pohjakangasta ilma pääsee hormimaisessa rakenteessa nousemaan suoraan ylös ja kylmä ilma tulee teltan liepeiden alta tilalle eli teltta ilman tätä ei toiminut kunnolla. Edes liepeiden vuoraus lumella ei auttanut riittävästi. Talvikäytössä pohjakangas yhdessä sisäteltan kanssa on ehdottomasti suositeltava hankinta. Paloturvallisuutta lisää, että kankaassa on kiinnitykset telttaan ja kaminalle oma aukkonsa. Eli esimerkiksi teltassa vieraileva koira ei myllää kangasta kaminaa vasten. Tosin kaminan kanssa on käytettävä esimerkiksi sammutuspeitettä kaminan alla suojana, jotta on millään muotoa uskottavasti paloturvallinen. Kankaan saa kätevästi rullattua etualalta pois, jolloin esimerkiksi koirat tai omat nastakengät eivät tuhoa kangasta. Käyttö vaatii perehtymistä ja puuhastelua, kuten kotateltta muutoinkin moderneja telttoja enemmän.
Anonyymi 11.1.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pikatoimitus; terävä hinta.
Anonyymi 15.12.2019
Yleisarvosana
Hyvin sopii kyseisen teltan pohjaksi. Vaikuttaa kestävältä.
Johan S. 27.6.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvät lisävarusteet, jotka sinun pitäisi ostaa, jos sinun ei tarvitse kantaa itseäsi tai jos niitä on useita ryhmässä. Vältä roskia ja vastaavia makuutiloissa. Erittäin hyvä, jos sinulla on lapsia.
Wolfgang L. 18.4.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin hyvä ammattitaito .. !!!
Mika H. 28.3.2020
Yleisarvosana
Hyvä on olla kuivalla alustalla.
Nimimerkki OK 3.3.2021
Näytä alkuperäinen
Onko tämä lattia yhteensopiva myös Varanger dome 8-10: n kanssa?
Asiakaspalvelija Eero L. 9.3.2021
Valitettavasti se ei ole yhteensopiva Varanger dome 8-10: n kanssa.