Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Kodat‪» Helsport Finnmark 6-8‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Fabrice L. 23.11.2021
Yleisarvosana
Sain erittäin kohtuullisessa ajassa. Pakkaus oli hyvin suojattu, joten vaurioita ei havaittu. Teltan kokoaminen on suhteellisen yksinkertaista. Sisäteltan ilmoitus (ohjeet / ohje) olisi kuitenkin tarpeen. Se todella puuttuu. En ole vielä kokeillut, koska odotan puuhellan toimitusta.
Anonyymi 26.10.2021
Yleisarvosana
erittäin hyvä teltta, suosittelen tätä
Sophie Q. 6.10.2021
Yleisarvosana
Täydellinen, vahva kangas, vakaa teltta, lattia -aukko liesille.
Aaron J. 30.10.2020
Yleisarvosana
Teltta näytti hyvältä, kaikki vetoketjut ja materiaalit näyttävät olevan laadukkaita. Kesti minuutti selvittääksesi kaikki kiinnityskohdat sisäteltasta ulkotelttaan, mutta se toimii hyvin, kun näet mihin kaikki menee.
jukka p. 6.7.2020
Yleisarvosana
Yllättävän ripeä kasata yksinkin hyvän sään aikaan. Kankaat päästää hyvin valoa sisään ja ilmavaihto toimii hyvin. Pohjakangas saisi olla asteen tukevampaa tekoa, oksien, käpyjen yms. kanssa saa olla tarkkana ettei tulee reikiä ja kosteilla mättäillä kosteus tihkuu sisään melko kevein perustein. Etenkin kaminan kanssa 6-8 henkilön mitoitus on aika yläkanttiin. Neljälle aikuiselle vielä aika ylellinen. Kaminan kanssa ihan ykkösteltta pitempiaikaiseenkin ympärivuotiseen majoittumiseen.
Tomas P. 30.6.2020
Yleisarvosana
Kiinteä sarvi ympäri vuoden. Hyvä ilmanvaihto ja myrskytuuli.
Jon Z. 25.6.2020
Yleisarvosana
Testaa se vain. Ainoa asia puuttuu, että sisäänkäyntien vetoketjut olisi pitänyt olla kaksisuuntaisia, koska nyt on aukko, jos haluat laittaa uuniputken yhden oven aukosta (on vedettävä sen sijaan yläkannen läpi vaatimusten mukaisesti pidempään savupiippuun kuin ihmiset) Muuten hyvä ja vankka teltta.
Aki M. 1.2.2020
Yleisarvosana
Erinomainen kotateltta talvikäyttöön
Antti S. 27.9.2018
Yleisarvosana
Mikko H. 11.8.2018
Yleisarvosana
Pätevä kotateltta, jota voi käyttää sisäteltalla ja ilman... ihan tarpeen mukaan.
Sauli R. 14.11.2017
Yleisarvosana
Helppo pystyttää kestävän oloinen kangas