Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Kodat‪» Helsport Varanger Camp 4-6 (ulkoteltta + keskisalko)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.2.2024
Yleisarvosana
Jussi K. vahvistettu ostaja, 29.3.2023
Yleisarvosana
Asema paikaksi esimerkiksi metsästyreissuille toimiva majapaikka.
Mark R. vahvistettu ostaja, 24.8.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen omistanut Pasvik 4-6:n ja käyttänyt sitä säännöllisesti noin 4 vuotta. Pasvik on hieno teltta, kangas on sitkeää ja täysin vedenpitävää, kartiomainen muotoilu on erittäin tuulenpitävä, se on helppo pystyttää ja hajottaa ja melko pomminkestävä. Mutta pitkillä leireillä ja sateisina päivinä ajattelin aina, että toivon, että Helsport olisi ajanut sen ylimääräisen kilometrin lisäämällä siihen pienen markiisin, pari leskeä, toisen tuuletusaukon ja ehkä lisää kaverin kiinnityspisteitä. Helsport on varmaan lukenut ajatukseni, koska meillä on Varanger Camp 4-6, kaikkine yllämainituineen! Se saapui vasta eilen, ja olen vain harjoitellut pystyttänyt sen, mutta jo nyt luulen, että tämä täydellisyys on parantunut ja se voisi olla telttani loppuelämäksi! 1-2 hengelle se on täydellinen perusleiri, käytän sitä tänä viikonloppuna ja tiedän jo, että se on täydellinen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.6.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
"Varanger Camp 4-6" on sisäteltalla ja lisäkerroksella hyvä perheteltta (2 aikuista + 3 lasta), joka on sekä kompakti että juuri sopivan iso meille esim. Teltta tekee erittäin vankan vaikutelman, kokoaminen ja purkaminen on helppoa ja suhteellisen nopeaa. Voimakas kondensaatio (yöllä) ulkoteltassa on silmiinpistävää, vaikka kattotuuletus olisi auki. Meiltä puuttuu kuitenkin suora vertailu muihin telttoihin.
Yuji O. vahvistettu ostaja, 10.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Se saapui Suomesta Japaniin (Hokkaido) noin 10 päivässä tilauksesta. Lunta ei ole vielä tullut, mutta laitoin sen heti paikalleen. Se oli helppo asentaa ensimmäistä kertaa. Laitoin sisään kannettavan kerosiinilämmittimen (ulkoilma noin 8 ℃, ei tuulta ja hyvä sää). Sisältä tuli nopeasti pörröinen ja mukava. Sitä on tarkoitus käyttää lumella, joten odotan sitä innolla tulevaisuudessa.
Jonnie H. vahvistettu ostaja, 26.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Oikea laatutuote!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
hyvä!!ei mitään huonoja puolia
Mika B. vahvistettu ostaja, 10.6.2020
Yleisarvosana
Simon V. vahvistettu ostaja, 30.4.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakasta vain tätä telttaa. Helsport tuottaa sen, mitä heidän maineensa lupaa. Kaksi aikuista, kolme lasta, 10/11 ja 15 ja koira. Nyt kaikki mahtuu yhteen telttaan. Seuraava asia on ostaa titaaniteltta ja 4 vuodenajan telttavarusteet ovat valmiit. Simon / Frida / Bill / Charles / Teodor ja chihuahua Bruce
Keijo V. vahvistettu ostaja, 29.9.2018
Yleisarvosana
Hyvin tehty. Huippu tuote.