Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Kodat‪» Helsport Varanger 8-10 (ulkoteltta + keskisalko)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joonyoung Y. 30.11.2021
Yleisarvosana
Se on niin mahtavaa perheen retkeilijöille ja reppumatkailijoille. Varangerin sisämitat ovat ehdottoman leveät ja mukavat. Sivuhelmojen osalta se on suojattu lämpimältä sisäilmalta ulkopuolelta tulevalta tuulelta. Suositeltu sinulle :)
Anonyymi 26.10.2021
Yleisarvosana
loistava. se on erittäin teltta talven retkeilytunnelmaan. rakastan sitä.
Anonyymi 26.10.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvä
HYUN SEOK K. 22.10.2020
Yleisarvosana
hyvä. Oikein hyvä.
Aleksi H. 9.8.2020
Yleisarvosana
Muutama reissu tehty ja teltta on toiminut niinkuin pitää. Teltan kasaus on nopeaa ja helppoa. Kestää hyvin kovat tuulet ja sateet. Sisällä mahtuu isokin mies pyörimään suorana. Ainoana miinuksena ovi, jonka vetoketjua joutuu käyttämään hankalasta asennosta teltasta poistuessa. Pienellä naruvirityksellä kuitenkin korjattavissa. Telttaan saa hyvän ilmakierron kun katon hatun avaan ja oven asentaa tuulen suuntaan.
Johan S. 27.6.2020
Yleisarvosana
Tunsin erittäin hyvää laatua ja menin hyvin asettamaan itseni. Pidän kaikista. Hyvä mukana toimitetulla kuivaushyllyllä jne. ei vie paljon enemmän tilaa kuin vanha 4 miehen telttani.
Jake F. 30.4.2020
Yleisarvosana
En ole vielä testannut sitä vielä. Kävin kerran telttailemassa siinä toistaiseksi järvellä, jossa oli todella tuulista 20+. Minulle satoi tuona iltapäivänä ja olin iloisesti yllättynyt siitä, että en kastunut. Minulla oli myös sisäteltta ja maa koukussa. He olivat kosteampia lavuun sisäpuolella, mutta ei mitään syytä huoleen. Se piti minut kuivana ja pysyin lämpimänä koko yön. Suunnittelen hankkivan sille myös lieden. Yksi asia, josta en pitänyt teltassa, on sisäteltta. Sisäteltta vie todella paljon tilaa. Ehkä selvittää tapa antaa sinulle koko huone, jossa sisäteltta on. Minulla saattaa olla väärä sisäteltta, en ole varma, koska sisätelttani ei solkeudu kaikkiin lavuun sisällä oleviin hihnoihin. Kaiken kaikkiaan käyttämäni rahan kohdalla mielestäni se voisi olla parempi. Hieman tyytymätön tuotteeseen, mutta kuka tietää, että se voi kasvaa minulle. Kiitos
Nimimerkki Sakke 1.9.2020
Loistava teltta jos ei tarvi pitkiä matkoja kantaa...ollut minulla jo vuodesta 2005 käytössä! Moneen paikkaa pohjoismaissa päässy. Kestävä malli, pitää myös veden ja ylähupun avulla pystyy säätämään lämpötilaa jos tulee kuuma aamulla. Helppo pystytys vaatii 3 henkilöä. Pohjakangas kannattaa hommata, sisäteltta olisi varmasti myös hyvä.