Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Kodat‪» Helsport Varanger 4-6 (ulkoteltta + keskisalko)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
David G. 3.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Testattu 2 aikuisen ja 3 lapsen kanssa (4, 7, 9). Runsaasti tilaa jopa paketille, joka meillä oli. 5 aikuista, jokaisella hyvin pakattu reppu, olisi luultavasti mennyt, mutta se olisi ollut vähän ahdas. Erittäin helppo asentaa ja erittäin mukava seisomakorkeudessa. Koin myös ilman teltassa parempana kuin 2 aikuista normaalissa teltassa, mutta nyt meillä oli tietysti vain ulkotelttoja. Mukana tulleet ohjeet olivat kuitenkin eri telttatyypeille, mutta se on joka tapauksessa niin helppo pystyttää, ettei ohjeita tarvita.
Anonyymi 14.4.2022
Yleisarvosana
Niko J. 19.7.2020
Yleisarvosana
Ihan hyvä teltta base camp touhuun. Oviaukko oli yllättävän matala. Taitaaa olla jotain 160cm tjsp niin saa kyykistellä ihan tosissaan. Lisäksi sisäteltan kanssa tilavuus kutistuu kyllä aika tolkuttomasti ja muuttuu 2-3 hengen teltaksi jos ei halua tetristä alkaa harrastaan. Aurinkoa toi teltta ei oikeen kestä ollenkaan kun alkaa sit saunottaan sisällä. Tosin samapa taitaa olla kaikilla teltoilla.
Anonyymi 20.5.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Siihen mahtuu makuupussia käytettäessä noin neljä henkilöä tai sänkynä kaksi henkilöä.
ksj...@...et 2.1.2021
Näytä alkuperäinen
Missä maassa teltta valmistetaan?