Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille » Garmin Oregon 750 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri T. 2.7.2020:
Yleisarvosana
Gepsejä käyttänyt ennenkin ja tämä ok.
Minna K. 1.4.2020:
Yleisarvosana
Hinta-laatusuhde ei ole tyydyttävä. Kävi kerran takuuhuollossa, koska välillä aina sammui. Jumittaa usein.
Merja T. 5.1.2019:
Yleisarvosana
Ostin tämän korvaamaan edellisen 60-sarjan Garmin-gepsini, joka oli alkanut temppuilla jumittumalla. Omassa pääasiallisessa käytössäni, jälkikoirien koulutuksessa, tärkeintä on mahdollisimman tarkka jäljen toistettavuus, ja siinä tämä toimii yhtä hyvin kuin erinomaisen tarkka 60-sarjan laitteeni. Geokätköilyä en harrasta, joten siihen liittyvät ominaisuudet ovat minulle turhia. Huonointa laitteessa on aivan onneton akkukesto. Vaikka pyrin lataamaan sen aina juuri ennen kuin otan mukaan maastoon, jo parin tunnin kuluttua varaustaso on huvennut vähäiseksi. Pidemmillä retkillä en uskalla pitää sitä koko aikaa päällä, vaan laitan päälle vasta sitten, kun tunnen sitä tarvitsevani, ja kameraa en käytä ollenkaan. Varapatterit pitää olla koko ajan mukana. Bluetoothilla laite pariutuu Garmin Connectiin, mutta Basecamp ja Express näyttävät vaativan usb-piuhan, eivät toimi BT:llä tai wifi:n kautta. Itse asiassa en keksinyt, mihin sitä wifiä tässä edes voisi hyödyntää (wifi kyllä sinänsä toimii eli löytää verkon, mutta nuo Garminin omat softat synkkaavat vain piuhan kautta??) Yhteenvetona: Laite, joka olisi muuten ihan ok, mutta surkea akkukesto tekee siitä harmillisen huonon. Vähän liikaakin ominaisuuksia luotettavan toiminnan kustannuksella. Kamera on turha, etenkin kun sen käyttö kuluttaa akkuja entisestään, joten nyt ostaisin itse edullisemman kamerattoman mallin.
Tatu M. 5.3.2017:
Yleisarvosana
Garmin laatua, toimii!