Lajit» Ulkoilu» Autoilijan tarvikkeet» Kuljetustelineet autoon» Pyöränkuljetustelineet» Vetokoukku- ja peräluukkutelineet» Thule RideOn 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.3.2021:
Yleisarvosana
Timo S. kirjoitti 15.10.2020:
Yleisarvosana
Mukavan kevyt liikutella varastoon. Pyörien kiinnitys vaikuttaa tukevalta, mutta kiinnitys tulee tehdä huolella, jotta pyörät eivät pääse ajon aikana liikkumaan.
Seppo H. kirjoitti 30.7.2020:
Yleisarvosana
Toiviva ratkaisu polkupyörä kuljettamiseen. Pyörät pysyivät hyvin telineessä hiekkaisella ja monttuisellakin tiellä. Helppo asentaa ja kiinnittää
Kari O. kirjoitti 2.8.2019:
Yleisarvosana
Teline oli helppo kasata, kevyt liikuteltava ja autossa toimiva.
Petri L. kirjoitti 7.5.2020:
Yleisarvosana
Toimii hyvin
Tony K. kirjoitti 20.4.2020:
Yleisarvosana
Toimii oikein hyvin pyörien kuljettamisessa ja on helppo asentaa peräkoukkuun. Telineen mukana tulevat kiinnitysremmit ovat hennon oloiset, joten lisäremmejä voi tarvita, että pyörät varmasti pysyvät kyydissä.
Jaska n. kirjoitti 3.4.2020:
Yleisarvosana
Sika hyvä,sais pyöräkourut olla hieman leveämmät 29 maasturille.
joshua W. kirjoitti 13.3.2020:
Yleisarvosana
THE GOOD- the item arrived quickly; was very reasonable in regards to price, easy to use. The Bad- not the suppliers fault but my Item arrived with damage(only minor cracks to the number plate light on the light bar) and was poorly packaged. I suspect that customs may have opened up the package and repackaged it badly. And the product itself requires proper hand tools to assemble. The basic tools supplied in the kit are not very effective or easy to use. But will get the job done. Overall I would buy again from this supplier. There communication was prompt and professional.
Kari N. 23.11.2019:
Yleisarvosana
Asko N. kirjoitti 15.9.2019:
Yleisarvosana
Hyvä, voit luottaa että pyörä pysyy!!
Jari P. kirjoitti 4.9.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva peli.
Jorma T. 30.8.2018:
Yleisarvosana
esa...@...fi kirjoitti 1.8.2018:
Yleisarvosana
Helppo koota ja käyttää
sam...@...om kirjoitti 23.6.2018:
Yleisarvosana
Erittäin toimiva teline. Helppo kiinnittää ja jämäkkä. Kokoaminen ei ollut vaikeaa mutta kyllä siinä hetki meni, eli tämä pitää koota osista. Teline on koottuna sen verran iso että vie takaluukussa aika paljon tilaa jos sitä siellä pitää (tämä ei taitu millään tavalla irtiotettuna. Nyt kuukauden verran ollut käytössä ja tietysti rajallinen määrä käyttökertoja mutta olen erittäin tyytyväinen.