Lajit» Ulkoilu» Autoilijan tarvikkeet» Kuljetustelineet autoon» Pyöränkuljetustelineet» Vetokoukku- ja peräluukkutelineet» Thule RideOn 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Timo S. 15.10.2020
Yleisarvosana
Mukavan kevyt liikutella varastoon. Pyörien kiinnitys vaikuttaa tukevalta, mutta kiinnitys tulee tehdä huolella, jotta pyörät eivät pääse ajon aikana liikkumaan.
Seppo H. 30.7.2020
Yleisarvosana
Toiviva ratkaisu polkupyörä kuljettamiseen. Pyörät pysyivät hyvin telineessä hiekkaisella ja monttuisellakin tiellä. Helppo asentaa ja kiinnittää
Kari O. 2.8.2019
Yleisarvosana
Teline oli helppo kasata, kevyt liikuteltava ja autossa toimiva.
Petri L. 7.5.2020
Yleisarvosana
Toimii hyvin
Tony K. 20.4.2020
Yleisarvosana
Toimii oikein hyvin pyörien kuljettamisessa ja on helppo asentaa peräkoukkuun. Telineen mukana tulevat kiinnitysremmit ovat hennon oloiset, joten lisäremmejä voi tarvita, että pyörät varmasti pysyvät kyydissä.
Jaska n. 3.4.2020
Yleisarvosana
Sika hyvä,sais pyöräkourut olla hieman leveämmät 29 maasturille.
joshua W. 13.3.2020
Yleisarvosana
HYVÄ - tuote saapui nopeasti; oli erittäin kohtuullinen hinnan suhteen, helppo käyttää. Huono - ei toimittajien vika, mutta tuotteeni saapui vaurioilla (vain pienet halkeamat valopalkin rekisterikilven valossa) ja oli huonosti pakattu. Epäilen, että tulli on saattanut avata pakkauksen ja pakata sen uudelleen huonosti. Ja itse tuote vaatii oikeat käsityökalut kokoonpanoon. Pakkauksen mukana toimitetut perustyökalut eivät ole kovin tehokkaita tai helppoja käyttää. Mutta saa työn tehtyä. Kaiken kaikkiaan ostaisin uudelleen tältä toimittajalta. Siellä viestintä oli nopeaa ja ammattitaitoista.
Kari N. 23.11.2019
Yleisarvosana
Asko N. 15.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä, voit luottaa että pyörä pysyy!!
Jari P. 4.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva peli.
Jorma T. 30.8.2018
Yleisarvosana
esa...@...fi 1.8.2018
Yleisarvosana
Helppo koota ja käyttää
sam...@...om 23.6.2018
Yleisarvosana
Erittäin toimiva teline. Helppo kiinnittää ja jämäkkä. Kokoaminen ei ollut vaikeaa mutta kyllä siinä hetki meni, eli tämä pitää koota osista. Teline on koottuna sen verran iso että vie takaluukussa aika paljon tilaa jos sitä siellä pitää (tämä ei taitu millään tavalla irtiotettuna. Nyt kuukauden verran ollut käytössä ja tietysti rajallinen määrä käyttökertoja mutta olen erittäin tyytyväinen.