Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvottomat‪» Hanwag Tashi‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
José Alberto A. vahvistettu ostaja, 21.2.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.2.2024
Yleisarvosana
Perinteinen vahattava nahkainen kalvoton vaelluskenkä. Jakinnahkaa. Kestävä, tyylikäs ja nahkaiseksi vaelluskengäksi varsin mukava. Ei välttämättä paras mihinkään erikoiskäyttöön, mutta hyvä yleiskenkä hyvin monenlaiseen käyttöön ympäri vuoden. Säännöllinen vahaus ja suihkekyllästys suositeltavaa. Potentiaalisesti hyvinkin pitkäikäinen, koska tällainen kenkä on melkein aina korjattavissa. Toimii yhtä hyvin metsässä ja kaupungissa. Pohjan pito lumella ei paras mahdollinen.
zhenjiang z. vahvistettu ostaja, 8.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ei katunut ostaa. Pakollinen kaikkiin äärimmäisiin tilanteisiin. Paras toimituspalvelu.
M.A. L. vahvistettu ostaja, 3.2.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mikä kaunis jakinnahkainen kenkä, hyvä ammattitaito näkyy selvästi. Minulla on koko 43 ja tilasin koon 44 ja voin kävellä siinä eripaksuisilla sukilla, kengät ovat tiukasti istuvia ja antavat erinomaisen tuen nilkan ympärille. Sisäpuolen vaahto on pehmeää ja varvaslaatikko tilava. Hintaan haluaisin Han-wag-vahaa sisältävän putken tai purkin laatikkoon ja kenties ylimääräisen parin kengännauhoja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.1.2024
Yleisarvosana
Michaela T. vahvistettu ostaja, 22.1.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.12.2023
Yleisarvosana
Toivottavasti kestävät käyttöä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.11.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tuote on hyvä. Valitettavasti osa ompeleista oli purkamassa ennen käyttöä, mutta yritys on tarjoutunut korjaamaan esineen ja kengät ovat nyt suutareilla. Varuste on ollut erittäin helppo käsitellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.11.2023
Yleisarvosana
Kengät miellyttäväntuntoiset jalassa. Miinusta liukkaista kengänpohjista. Muutama valmistus-/muu virhe, joista tein havainnon: - vasemman kengän kärjessä naarmu/muuta jälkeä, ei kuitenkaan mitään isoa - oikean kengän alaosassa olevassa nahkaisessa nauhavahvikkeessa on reikä - yksi kengän varressa olevista ompeleista oli irronnut vähän Eipä nuo isoja virheitä ole, mutta en tiedä miten vaikuttaa kenkien kestävyyteen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.11.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaikki ostos sujui kuten pitääkin, joten olen erittäin tyytyväinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.9.2023
Yleisarvosana
Nämä vaan on niin hyvät kengät niin kauoygillr, vuorille ja Suomen vaelluspoluille.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.1.2023
Klassiset,tikatut nahkakengät.Eivät hiosta jaloissa,nahkaa sisäpinnatkin.Irto-vaihto pohjallisia saisi olla myynnissä myöskin.Nauhojen kiristäminen helppoa,koska nauhalenkeissä on pyörivät kuulat jotka vähentävät nauhan kitkaa.Kengät saa tiukalle.Mutta lenkit ovat tiuhassa jotenka tarkkan saa olla jotta nauhat pysyvät lenkeissä kun kiristät nauhat.Itselläni kengän lesti on oikean mallinen omalle jalalleni.Kengät ovat lämpimät jopa pikku pakkasilla.Kengät pitää rasvat kunnolla.Hyvät hoitoohjeet olisi hieno asia.Käytän kenkiä ympäri vuoden paitsi loskassa ja vedessä.Kengät tarpeeksi jäykät kaupunki kävelyy,eivät muljua jaloissa.Pohjat keräävät kiviä helposti hiekoitetuilta alueilta ja pitävät aika hyvin talvellakin .

Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upeat saappaat. Käytän niitä talvella ja retkeilyyn. Erittäin mukava ja kivan näköinen. Vanha tyyli.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.3.2023
Yleisarvosana
Kengät olleet käytössä useamman kuukauden. Nämä ovat tukevat ja erittäin mukavat sitoa. Nahka muotoutuu tosi nopeasti jalkaan. Ostin pari kokoa isommat kengät, jotta sisään mahtuu paksumpikin villasukka. Silti yhelläkin ohuella sukalla kenkä pysyy erittäin jämäkästi jalassa, eikä tunnu liian isolta. Kengät ovat olleet nyt muutamalla reissulla mukana. Kenkiä on testattu lumessa, kivikossa, soissa, juurikoissa ja mitä metsässä nyt tuleekin vastaan. Kengät pitävät lumessa kohtuullisen hyvin. Jäällä pitoa ei kuitenkaan ole. Kengät pitävä vettä kohtuullisesti. Mihinkään lätäkköön ei kannata kuitenkaan astua pitkäksi aikaa. Myös kengille satava räntä tulee läpi aika nopeasti. Perussateella ja märässä metsässä kengät pitävät veden ulkona kuitenkin hyvin. Kenkien nahka on hyvin pehmeää ja kärkisuojiahan näissä jalkineissa ei ole. Oletuksena olikin, että nahka tulee kulumaan jonkin verran varsinkin juuri kengän kärjestä. En kuitenkaan olettanut ihan niin rajua kulumista, mitä retkien aikana on tapahtunut. Nahan pinta on repeytynyt kenkien kärjissä todella paljon. Repeytymää on vähän myös kenkien sivuilla, johtuen kovassa hangessa kahlaamisesta sekä kivistä ja juurista. Kulutustavaraahan nämä ovat, joten itseäni kulumat eivät juurikaan haittaa. Vahauksen jälkeen kenkien väritys on jotakuinkin ennallaan. Kärkien syviä naarmuja vahaus ei kuitenkaan kokonaan piilota. Kenkälankkia en ole kokeillut, mutta se saattaisi paikata paremmin. Jos haluaa kengät, joita käyttää myös vapaa-ajalla, valitsisin toisenlaiset kengät kovemmalla nahalla. Takaa alkoi ommel purkautumaan, jonka kuitenkin korjautin suutarilla. Tämän hintaisilla kengillä ei vuoden sisällä pitäisi tuollaista mielestäni käydä. Annoin nahan voimakkaan kulumisen vuoksi ja purkautuneen ompeleen vuoksi "vain" 4 tähteä. Kyseessä on kuitenkin erittäin mukavat ja jämäkät kengät vaellusta varten ja en vaihtaisi näitä pois. Kuulalaakeroidut nauhalenkit ovat yllättävän kätevät.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.1.2023
Yleisarvosana
Se on erittäin hyvä saappaat. Erittäin kova ja mukava. Varmista vain, ettet osta liian suurta kokoa. Asiakaspalvelu Varuste erinomaista. Kiitos

Nicola U. vahvistettu ostaja, 8.4.2022
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.4.2023
Yleisarvosana
Jämerä popo. Hankin nämä vähän ”väärään” käyttöön eli siistimmiksi talvikengiksi, mutta toimivat sellaisina erinomaisesti (olettaen, että pitää monohtavaa ulkonäköä siistinä). Kaupungissa iskut tulevat hieman läpi pohjasta, eli loputtoman pitkille asvalttivaelluksille jotkut muut paremmat. Olettaisin, että maastossa ja kantamuksen kanssa pohja toimii paremmin. Jäykkyyteen jäällä oli totuttelemista, mutta kyllä noilla pystyssä pysyy. Laatu vaikuttaa vähintään erinomaiselta, ei mitään issueita toistaiseksi.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.9.2023
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.12.2022
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Melkein kahden vuoden käytön jälkeen minulla on ristiriitaiset tunteet. Plussaa - ne ovat kestäviä, mutta pehmeitä kosketukseen, mukavia ja täydellisen kokoisia. Miinuspuolena - ompeleet irtosi kahden kuukauden kuluttua (jouduin korjaamaan, maksoin 30 euroa), kielet ovat hieman vinossa (älä istu suorassa) ja saappaat vuotavat sadevettä, missä metallipalat yhdistävät nahkaa. Minulla oli aiemmin useita Hanwagin saappaita, ja rakastin niitä kaikkia. Tämä on ensimmäinen ongelmallinen pari. En ostaisi niitä uudelleen; Voisin harkita Brunten-saappaat sen sijaan.

YONG BIN C. vahvistettu ostaja, 2.9.2023
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.8.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvää huomenta Tuote vastaa täysin odotuksiani.

Karoly B. vahvistettu ostaja, 15.6.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kenkä on kaikin puolin poikkeuksellinen. Nahan laatu erinomainen. Viimeistely on täydellinen. Ja ne ovat kauniita. Koko on oikea. Saappaat ovat todella mukavat heti laatikosta otettuna. Parantuu vielä muutaman käyttökerran jälkeen. Vibram-pohjassa on ylimääräisiä osia, kuten pieni "karva" uusissa pyöränrenkaissasi. Ei iso ongelma. Niiden poistaminen käsin kesti 5 minuuttia. Mutta ne putosivat päällä joka tapauksessa. Vain yksi asia: pakkaus ei vastaa saappaiden laatua. Tavallinen halpa korttilaatikko. Käärepaperi ei ole tarpeeksi suuri peittämään saappaat kunnolla.jos haluat korkealaatuiset saappaat. Et voinut mennä pieleen Tashin kanssa (onnea) sen kanssa! Ja lopuksi: Varuste toimitti tuotteen salamannopeasti. Olen 100% tyytyväinen heidän palveluunsa!

Seppo N. vahvistettu ostaja, 27.5.2023
Yleisarvosana
Efityäin hyvät jalassa
Peter A. vahvistettu ostaja, 10.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Yläosa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.4.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mukavat ja laadukkaat versot, aion säilyttää loppuelämän. Loistava nopea palvelu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.3.2023
Yleisarvosana
Hyvät, tukevat kengät. Hyvät materiaalit. Käytän niitä jokapäiväisinä kenkinä.
Benoit I. vahvistettu ostaja, 18.3.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin jäykkä pohja, sitä halusin, mutta se ei sovi kaikille. Täydellinen viimeistely, ei mitään sanottavaa laadusta, se on todellakin huippuluokkaa. Super mukava, ei liian painava. Kokoa varten otin pöydän Hanwagin sivustolta. Varusten sivuilla oleva on väärä. Jalan pituus 275 mm, otin 9,5 UK, mutta minun olisi luultavasti pitänyt ottaa 10 UK, koska isovarpaani koskettavat toisinaan laskuissa. Kestävyys jää nähtäväksi. Toivon palaavani tänne muutaman vuoden kuluttua enkä ennen sanoakseni, että se on hyvä.
Jouni S. vahvistettu ostaja, 7.3.2023
Yleisarvosana
Ihan paras kenkä jalassa, mitä koskaan ollut. Ainoa miinus on, että nyt muutaman kuukauden satunnaisen kaupunki kävelyn jälkeen toisesta kengästä ompeleet irti. Aika liukkaat talvikelillä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2023
Yleisarvosana
Tyylikäs, tilava ja kohtuu hyvin rullaava jalkine. Kivisuojan (kärjen kumireunus) puute pienenä miinuksena.
Jari L. vahvistettu ostaja, 23.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kun kenkiä oli käytetty vain muutaman kerran, yhdestä kengistä irtosi naama. Varuste.net lähetti ne Saksaan korjattavaksi vaihdon sijaan, joten talvi taitaa olla ohi kun saan ne takaisin. Muuten kengät olivat erittäin mukavat käyttää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.2.2023
Yleisarvosana
6 kk käyttöä ja kenkien kärkien nahat on ihan riekaleina säännöllisistä vajauksistaan huolimatta. Nahan pinta on täysin kelvotonta tämän hintatason kengälle. Toisen kengän varren takapehmusteen sauman ompelee ovat purkautuneet. Pohja vaatii kovasti kulutusta alkuun jotta pitoa rupeaa löytymään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.2.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvät kengät, mukavat ja takaisin nopeasti
ap....@...om vahvistettu ostaja, 19.1.2023
Yleisarvosana
Odotuksia lämpimämpi kenkä! Tärkeintä kuitenkin omaan jalkaan juuri sopiva lesti. Laadukkaan tuntuiset kengät muutenkin.
MARCO D. vahvistettu ostaja, 15.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Todella paras
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kengät ovat olleet käytössä vasta hieman yli vuoden ja olen tähän mennessä erittäin tyytyväinen! Erittäin mukava ja tuntuu vakaalta ja tukevasti rakennettu!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
!
Mikael L. vahvistettu ostaja, 29.12.2022
Yleisarvosana
Sisäänajo kesti pitkään, mutta nykyään istuu jalkaan mainiosti ja hyvä on kävellä. Aika painavat kengät. Pohjan liimaus petti talvipakkasessa, mutta takuuseen meni ja uudet pohjat ovat kestäneet. Pitää vettä ihan hyvin, kun muistaa huoltaa. Kengänkärkiä ei ole vahvistettu, joten oikein kivikkoisessa maastossa kärjen nahka ottaa osumaa. Vaikuttaa kuitenkin pitkäikäisiltä kengiltä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukkaat kengät
Darryl G. vahvistettu ostaja, 23.12.2022
Yleisarvosana
Benoit D. vahvistettu ostaja, 22.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen tuote vastasi kuvausta ja moitteeton toimitus..
Erik G. vahvistettu ostaja, 21.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tukevat ja tukevat saappaat!
Kenneth Scott J. vahvistettu ostaja, 17.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erittäin mukava heti laatikosta otettuna. Loistava rakennuslaatu
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaikki sujui täydellisesti, kiitos 👍
VICTOR G. vahvistettu ostaja, 26.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
nirvana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upeat saappaat. Minulla on myös italialaisen merkin vuorikiipeilysaappaat, mutta ne ovat paljon jäykempiä ja raskaampia. Tashit ovat erittäin kevyitä ja upean näköisiä, mutta tuntuvat myös erittäin mukavilta sisältä. Niiden kuulalaakerit ovat uskomattomia ja ne tekevät saappaiden kiristämisen erittäin helppoa. Toivon saavani niitä monta kilometriä (menen TMB:lle ensi kesänä). Koska jalkani on kuitenkin 281mm pitkä, menin Hanwagin sivuilla olevaan kokotaulukkoon, josta tuli 45. Minun olisi pitänyt käyttää Varusten mitoitusta, koska saapuneet saappaat olivat valtavat. Niinpä minun piti lähettää ne takaisin (omalla kustannuksellani - 37 euroa, mikä oli melko jyrkkää). Tilasin uudelleen koon 44, joka istuu täydellisesti (varpaissa tilava, mutta silti riittävän tiukka ilman kantapään nostoa). Varustesta: En ollut koskaan kuullut niistä (tilaan Romaniasta) ja olin hieman skeptinen, sillä Hanwag Tashit olivat 150 euroa halvempia kuin missään muualla verkossa. Luin netistä muutaman arvostelun Varustesta ja päätin lähteä mukaan. Ensimmäinen pari saappaat (kokoa 45) saapui 5 päivässä, kun taas toinen pari (koko 44) 6 päivässä. Olin siis erittäin vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti ja ripeästi Varuste toimitti. Siksi he antavat minulle vuoristovarusteita käsittelevän verkkosivustoni (toivottavasti vain mitoitetaan)
Thomas N. vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tukeva joustavalla nahalla.
Richard W. vahvistettu ostaja, 29.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukavat saappaat laatikosta. Kesti noin viikon tauon saadakseen ne täydelliset. Minimalististen ja kevyiden synteettisten saappaiden maailmassa, jotka kuolevat vuoden kuluttua, on hienoa nähdä, että joku tekee edelleen saappaita oikealla tavalla ja kestää
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Fantastinen saapas korkealla mukavuudella. Kauniit rullaavat askelmat. Ainoa negatiivinen asia on kengännauhojen himmeä väri.
Slaven P. vahvistettu ostaja, 15.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Parhaat kengäni, joita olen koskaan käyttänyt, tämä on jo toinen parini!
Tomas K. vahvistettu ostaja, 15.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.10.2022
Yleisarvosana
parasta laatua joka paikan kenkä, jalka voi hyvin kun näillä kulkee
Tapani P. vahvistettu ostaja, 7.10.2022
Yleisarvosana
Tuntui hyvältä, näytti hyvältä ja kengullä oli miellyttävä kävellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen laatu, hyvä istuvuus, hyvä pakkaus ja nopea toimitus. Erittäin vankka ja erittäin vedenkestävä, kengät on voideltava hyvin istuvuutta varten, varaa vähän aikaa sopeutua tämäntyyppisiin kenkiin, mutta tulet nopeasti katumaan aikaa, kun se ei enää ole jaloissasi. Jos hoidat niitä oikein, niiden on kuuluttava tuhoutumattomien luokkaan! Suosittelen, ota kokosi.
DUSHYANT P. vahvistettu ostaja, 1.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen laatu, erinomainen istuvuus, upea pakkaus ja supernopea toimitus!
Christian R. vahvistettu ostaja, 23.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Todella kestävä ja laadukas, tuskin olisi uskonut, että näin hyvää laatua voisi nykyään saada käsiinsä. Erittäin mukavat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Valmistettu Saksassa vanhalla tekniikalla, ei Gore-Texiä tai vastaavaa. Näitä saa varmaan loppuelämäni. Sinun tarvitsee vain vaihtaa pohja monen vuoden kuluttua.
Timo V. vahvistettu ostaja, 23.9.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavat kengät, mutta ommelsauma repesi 10 km kävelyn jälkeen. Odottelen vastausta Reklamaatioon.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.9.2022
Yleisarvosana
Marko P. vahvistettu ostaja, 4.9.2022
Yleisarvosana
Jalkani ovat hyvin vaativat kengille.Vaivaisenluut ja hyvin erikokoiset kehräsluut asettavat kengiltä vaadittavan riman korkealle. Yhteiselo Tashien kanssakaan ei alkanut kovin hyvin. Ensimmäinen kävely oli liian pitkä ja tuloksena kehräsluun kipeytyminen ja nahan auki hiertyminen viikoiksi. Reilua vahausta ja kilometrejä alle ja kengistä on muotouneet parhaat kengät ikinä. Erittäin tukevat ja hyvin vettä pitävät. Käytössä istuvuus vain paranee koko ajan. Nauhoitus mahdollistaa minun tarpeisiin sopivan kiristyksen. Jalkaterä kireämmälle ja nilkka löysemmälle. Kalliit mutta joka pennin arvoiset, ainakin minun jaloille.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.9.2022
Yleisarvosana
Peter P. vahvistettu ostaja, 10.8.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä eivät ole minun ensimmäinen Hanwag-parini, mutta ne ovat varmasti kalleimmat. Edellisistä Hanwagista saadun hyvän kokemukseni ansiosta olin melko varma, että nämä olisivat yhtä huippuja kuin muutkin. Ja he ovat! No, pieni kipu oikeassa nilkassa ensimmäisen kävelyn jälkeen, mutta se johtuu luultavasti siitä, että ne ovat edelleen hieman jäykkiä. Ja ne näyttävät niin upeilta! Parhaan näköiset kävelykengät ikinä! Nyt kuulostan naiselta, joten minun on parasta jättää se nyt.
Asiakaspalvelija Aleksi E. vahvistettu ostaja, 4.8.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset vaelluskengät klassista tyyliä kunnioittaen. Istuivat omaan jalkaan erinomaisesti ja nahkavuorailu tekee kengistä mukavat ja hengittävät jalassa. Sopivan jämäkät lähes kaikkeen maastoon. Pohjan kuviointi ei ole agressiivisimmasta päästä joten en lähtisi urotekoihin näillä kengillä. Plussana tottakai käytettävyys myös urbaanimmissa olosuhteissa.
Mika V. vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Ei enää hiostavia ja hajoavia kalvoja. Pohjat hieman liukkaanpuoleiset juurakoissa.
Arthur G. vahvistettu ostaja, 16.7.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomaista näppäryyttä, kaunis estetiikka. Täydellinen toimitus ja toimitus. Täysin tyytyväinen :-) kulta- Loistava ihastus, kaunis estetiikka. Täydellinen toimitus ja toimitus. Täysin tyytyväinen :-)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.7.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä kiinteä kenkä. Ensimmäinen 17 km kävelykierros ilman jatkokävelyä ilman ongelmia. Istu heti. Takana on jo irtoava sauma.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.7.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin miellyttävän vaikuttunut näiden saappaiden laadusta. Niiden kanssa on ilo mennä. Ne tulevat minulle kuin hanska! Koko vastaa kesä-syksy-sukkien käyttöä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.7.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Liian aikaista tarkistaa kunnolla, jos mahdollista, lisään päivityksen näiden vaelluskenkien todella käytön jälkeen. Sen arvoista: kengät istuvat mukavasti ensimmäisten 30 mailiensa aikana, nauhoitus tuntuu tukevalta, samoin kuin pohjat. Pienet varoitukset: hionta "tarttuu" helposti pohjiin, parempi ehkä hetken kuluttua (?) ja sama jauhaminen myös kuluttaa nopeasti nahkakärjet (pieniä naarmuja & siruja joita ei esimerkiksi näy tyttöystäväni vanhemmissa Meindl-kengissä). Katsotaan...
andrew b. vahvistettu ostaja, 29.3.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mukava heti laatikosta otettuna. Ammattitaito ja materiaalit kuten hanwagilta odotetaan - virheetön. Nahka todella pehmeä mutta tukeva. Toimitus saapui ilmoitettuna, ei paha tuhansien kilometrien päässä COVIDin kanssa, kun kaikki valittavat syöttölinjoista. Tämä saapui nopeammin kuin tavarat, jotka olen tilannut täältä Uudesta-Seelannista. Palvelu ja tuotteiden laatu huippuluokkaa.
Jukka S. vahvistettu ostaja, 17.3.2022
Yleisarvosana
Parhaat kengät pitkästä aikaan
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.3.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Loistavaa laatua. Koko isommalla puolella.
Mikko N. vahvistettu ostaja, 25.2.2022
Yleisarvosana
Todella hyvännäköiset kengät, jotka myös tuntuu hyvältä jalkaan. Sisäänajoa takana 30 km ja selkeästi tuntuma vain paranee jalkaan muotoutumisen myötä. Valitsin kengästä koon 8 (EUR 42) ja jalka mitattuna 268 mm. Varpaille jää mukavasti liikkumatilaa ja kenkään mahtuu tavallisen sukan lisäksi ohuehko villasukka tarvittaessa. Kahden sukan yhdistelmä on tuntunut toimivalta ja mukavalta sisäänajossa (Bridgedale Liner + vaellussukka). Joissain vaelluskengissä olen huomannut varpaankynsien ottavan "kattoon" kiinni, mutta näissä on varpaille mukavasti tilaa myös korkeussuunnassa. Kokemuksia on vain talvisista olosuhteista ja ehkäpä pohjan jäykkyyden vuoksi on vähän liukkaat kaupungissa auratuilla kevyen liikenteen väylillä. Maastossa pitoa riittää ja sinnehän nämä on tarkoitettukin.
Heikki T. vahvistettu ostaja, 30.1.2022
Yleisarvosana
Kengät on hyvät. Iso lesti jalkaterille, jos osaa ostaa itselleen sopivan koon. Myös lumessa ja jäällä kävellessä toimii. Useita kymmeniä kilometriä takana ja käyttökokemus paranee. Voin suositella jos etsii laadukasta ja pitkäkestoista kävely/patikointi kengiä itselleen.
Pasi T. vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat vaelluskengät. Korkealuokkaiset materiaalit ja huolellinen käsityön jälki näkyvät kengissä. Pohjat välillä vaihtamalla ja nahan huoltamisella nämä kengät kestävät loppuelämän.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erinomainen laatu toimitus ja seuranta ok
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen! Mun parhaat kengät!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.12.2021
Yleisarvosana
Aktiivinen käyttö parantanut kenkien käyttömukavuutta.Pieni takuuasiakin hoitui nopeasti
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erittäin mukava rakenne, erittäin mukava, kenttätesti on vielä tehtävä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin laadukkaat kengät. Mukava viimeinen. Suosittelen kaikille.
Jari M. vahvistettu ostaja, 16.12.2021
Yleisarvosana
Yksi kevyt lenkki vasta näillä tallottu. Erittäin hyvän näköinen tuote. Pohja sopivan jäykkä. Nauhoilla saa paketin helposti istumaan hyvin. Koko kannattaa harkita tarkasti taulukosta ja tarvittaessa mitata jalka. Mukana tullut pohjallinen vähän turhan pehmeä ja kitkainen hyvän sukan alla omaan makuun. Täytyy kokeilla foot balancella / tuplasukalla seuraavat kilometrit.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukas vesiliotettu nahka, leveä viimeinen. Kengät on suunniteltu korkeaan nousuun, mutta voit vetää minkä tahansa. Tarkka koko. Raskas)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2021
Yleisarvosana
Parhaat kengät jotka tähän mennessä on olleet jalassa.
Brian T. vahvistettu ostaja, 10.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukavat saappaat. Hyvin rakennettu, hyvännäköinen ja toimiva. Olen käyttänyt niitä päivittäin paitsi kaupunkiympäristössä myös pienillä kävelylenkeillä lumessa, mudassa ja vedessä. Saappaat pysyvät kuivina, lämpiminä ja ovat kestäneet toistaiseksi.
Panos P. vahvistettu ostaja, 30.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen todella tyytyväinen saappaisiini! Suositeltava.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
sisänahka katkesi surullisesti. pehmeä istuvuus hyvä!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.10.2021
Yleisarvosana
Mukavan ja laadukkaan ensituntuman antavat paksu mutta pehmeä jakin nahka, varren nahkavuorattu pehmuste sekä erittäin toimiva kuulalaakeroitu nauhojen kiristyssysteemi. Istuvat erinomaisesti varvasboksista leveähköön jalkaani. Pohja 80 kg miehelle riittävän joustava vaikka jokapäiväiseen kävelyyn kaupungin asfalteillekin, mutta myös riittävän jäykkä vähintään kansallispuistojen polkukierroksille 15 kg rinkka selässä. Päällisosan kumisuojaukset puuttuvat, mikä tekee kengästä klassisen kauniin näköisen, mutta saa toisaalta välttelemään ainakin näin alkuun kauniin pinnan vaurioittamista pusikoissa, kivikoissa ja lammikoissa. Näillä suunnittelen selviäväni vuosikausia suurimmasta osasta luontoreissujani kantamatta mukana kaksia eri kenkiä teille ja poluille. Kosteisiin ja poluttomiin maastoihin suuntaaville vaelluksille valitsen Tashien sijasta pitkävartisemmat, kalvolliset ja kumisuojatut kengät, joissa käytön jäljet saavatkin sitten näkyä.
Ilkka A. vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat, tyylikkäät kengät. Jämäkkä pohja, joka toimii kaupunkiympäristössäkin. Pehmeä kenkäosa mukautuu jalkaan hyvin, eikä pitkää sisäänajoa tunnu tarvitsevan.
Aki K. vahvistettu ostaja, 21.9.2021
Yleisarvosana
Parhaat kenkäni tähän asti. Olen kokeillut monia. Myös muita Hans Wagnerin kenkiä.
Thomas M. vahvistettu ostaja, 16.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tossut vaelluksille yksinomaan iloksi !! Mukavuus, kestävyys ... tehty kestämään. Erinomainen tuote!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.7.2021
Yleisarvosana
Testattu 16km päiväretkellä Sinisellä polulla. Sisäänajovaihe menossa mutta toistaiseksi ei ole moitittavaa. Nauhat voisi olla hieman pidemmät varsinkin kun oli villasukka jalassa. Tyylikäs ja perinteisen mallinen kenkä. Suosittelen.
Malcolm M. vahvistettu ostaja, 24.7.2021
Yleisarvosana
Hanwag Tashi -vaelluskenkä on mukavin omistama vaelluskenkä. Olen innoissani omistamassa tämän parin vaelluskenkiä. Kävelin niissä noin 100 tähän mennessä tehtyä kilometriä, mikä on riittävän vakuuttava siitä, että Tashi on laadukas tuote. Voin käyttää niitä koko päivän ilman epämukavuutta. Paras jalkine, jonka olen koskaan omistanut.
Christian S. vahvistettu ostaja, 10.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
upeita kenkiä!
Roni J. vahvistettu ostaja, 8.3.2021
Yleisarvosana
Istuu hyvin tälläisen leveän lestin ja korkean jalkapöydän omaavan miehen jalkaan loistavasti. Kenkä on tukeva ja mukava käyttää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä ovat parhaita vaelluskenkiä, joita olen koskaan omistanut! Siellä oli MEINDL, MAMMUT, LOWA ja muita, en muista enää. Hanwag Tashi on valmistettu erittäin korkealaatuisista, sopii täydellisesti jalkaan edellyttäen, että koko valitaan oikein. Muuten, yritys noudattaa tiukasti kokostandardeja, joten kun ostin nämä kengät, itse asiassa sokeasti, katsellen vain kokopöydää, tajusin, etten ole erehtynyt koon kanssa. Linjojen saumat ovat siistit, liimaaminen on täydellistä, helat super! Jalka tottuu siihen hyvin nopeasti, tunnin kuluttua unohdat, että nämä ovat uusia kenkiä. Niitä käytetään mukavasti, ja jos sukka valitaan materiaalityypin mukaan oikein, jalka ei hikoile, vaikka näillä kengillä ei ole kalvoa. Jos et käytä niitä äärimmäisissä vuoristo-olosuhteissa, vedessä tai kallioilla, mutta yksinkertaisissa maastoretkissä, et ehkä löydä parhaita saappaita! Vain yksi haittapuoli on korkea hinta, mutta tämä voidaan kokea tällä laadulla. Suosittelemme - sekä saappaat että kauppa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukkaat, tilavat, tukevat kengät. Kova pohja, mutta nahka on erittäin pehmeää. Tuntuu kuin ne kestävät ikuisesti
Lauri A. vahvistettu ostaja, 3.2.2021
Yleisarvosana
Mahtavat vaelluskengät, pehmeät mistä pitääkin olla, sopivan tukevat/joustavat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.1.2021
Yleisarvosana
Marko M. vahvistettu ostaja, 22.1.2021
Yleisarvosana
Mahtavat kengät. Halaavat jalkaa. Viimeisteltyä käsityötä. Sisältä miellyttävän pehmeät. Eivät juuri vaatineet sisäänajoa
Janne S. vahvistettu ostaja, 22.1.2021
Yleisarvosana
Lyhyen käytön perusteella rahalla sai myös vastinetta.
Pyry L. vahvistettu ostaja, 14.1.2021
Yleisarvosana
Hyväntuntuinen kenkä joka nopea ajaa sisään.
Ville H. vahvistettu ostaja, 1.1.2021
Yleisarvosana
Painavat, muuten hyvät.
Anders F. vahvistettu ostaja, 21.12.2020
Yleisarvosana
Parhaat kengät ikinä.. ei tarvitse muuta sanoa.
Андрей Александрович А. vahvistettu ostaja, 19.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
SUPER !!!
Marek S. vahvistettu ostaja, 9.12.2020
Yleisarvosana
Henrik Nissen R. vahvistettu ostaja, 21.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvin käsityönä valmistettu ja mukava käyttää. Todellinen ilo kaikilta osin.
Jani l. vahvistettu ostaja, 6.8.2020
Yleisarvosana
Kengät ovat erinomaiset. Sisäpinta on pehmeä jalalle ja nauhat liukuvat hyvin kireälle. Eivät ole turhaan näin kalliit. Kunnon vesikelissä/märässä maastossa en ole vielä päässyt kenkiä testaamaan.
Silvano J. vahvistettu ostaja, 4.6.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hämmästyttävää - kaikki sujui oikein. Toimitusaikaa koskevat tiedot eivät toimineet (kahden päivän viive). Eikö olekin paha - korna-aika? Myös tullien kustannusten likimääräinen ilmoittaminen olisi hyödyllistä.
Henrik Jan H. vahvistettu ostaja, 2.6.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä on ylevä käynnistys. Sopii heti jalkaani. Pehmeät sisätilat sisällä ja vankka vahva kenkä ulkopuolella ovat täydellisiä kävelylle luonnossa.
Vesa T. vahvistettu ostaja, 14.5.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät käyttökengät. Ollut jalassa metsätöissä ja pitkillä kävelylenkeillä. Kun pitää hyvässä rasvassa,niin kengät ei petä.
Juho S. vahvistettu ostaja, 14.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä jalassa eikä vaadi kovin pitkää sisäänajoa. Kenkä rullaa hyvin eikä ole kovin jäykkä varresta, tarjoaa silti sopivasti tukea jalalle. Testattu myös vesisateella metsässä ja piti vettä hyvin rasvattuna noin puoli päivää ja sen jälkeen alkoi tihkumaan läpi minkä jälkeen olivatkin sitten läpimärät suhteellisen nopeasti. Hengittää kuitenkin kuivalla kelillä huomattavasti paremmin kuin kalvollinen kenkä. Erinomainen valinta kuivahkolle kelille, poluille, kangasmetsään tai vaikka ihan kävelykengäksi. Märkään ja oikein vaikeaan maastoon kannattaa valita jokin muu kenkä.
Jake M. vahvistettu ostaja, 5.5.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä saappaat ovat upeita. Erinomainen koko, laadukas nahka sisä- ja ulkopuolella. Nämä saappaat ovat valmiita pitkiä matkoja varten ja kun he ovat väsyneitä ... voit jälleenmyydä ne!
Marek T. vahvistettu ostaja, 30.4.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaikkien aikojen parhaat vaelluskengät.
Jaakko M. vahvistettu ostaja, 29.4.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät, joissa on kuitenkin riittävästi jäykkyyttä.
Matt C. vahvistettu ostaja, 27.4.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Paras kävelykenkä, jonka olen koskaan omistanut, ja muutama. Kevyt, miellyttävä ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joustava. Toivottavasti nämä saappaat ja minä kävelen monia, monia polkuja monien, monien vuosien ajan.
Anna T. vahvistettu ostaja, 27.3.2020
Yleisarvosana
Hyvät ja napakat kengät. Koon kanssa joutui hieman säätämään. Hyvät jalassa ja kävellä
P-O P. vahvistettu ostaja, 21.3.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea käsityötaito, olet onnellinen, kun saat tämän kengän jalkaasi, kestää pitkään, pitkään, kauan. Suositellaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.1.2020
Yleisarvosana
Alunperin oli tarkoitus mennä liikkeeseen kokeilemaan kenkiä ensin, mutta nyt tuli hyvä tarjous vastaan niin oli pakko iskeä kiinni. Laitoin villasukat jalkaan ja otin mitan jalanpohjasta kenkälaatikossa ja Hanwagin ohjeiden mukaan lisäsin tähän sormen paksuuden verran pituutta. Lopputulos oli juuri sopivan pituinen kenkä joka on tarpeeksi tilava kävellessä. Nyt noin 100km kävelyn jälkeen oikea jalkaterä on kuitenkin alkanut puristaa lestin leveimmästä kohdasta. Vasen jalka istuu kuitenkin täydellisesti. Voi olla että tuota voisi venyttää suutarilla hieman, mutta katsotaan nyt kuinka se asettuu. Muuten kyseessä on kaikin puolin laadukas kokonahkainen ja pitkäikäinen kenkä ilman kalvoa.
Jouko R. vahvistettu ostaja, 27.12.2019
Yleisarvosana
Juha-Mikko V. vahvistettu ostaja, 25.12.2019
Yleisarvosana
Lähtökohtaisesti hyvä ja hieno kenkä. Harmillisesti yksi varressa olevasta saumasta alkoi purkautumaan ja kengät lähti reklamaation jälkeen Saksaan asti korjaukseen. Korjauksessa meni kaiken kaikkiaan 5 viikkoa aikaa.
Janne T. vahvistettu ostaja, 12.12.2019
Yleisarvosana
Mukava ja erittäin tyylikäs kenkä.
Daniel N. vahvistettu ostaja, 1.10.2019
Yleisarvosana
Kalvottomiksi nahkakengiksi uskomattomasti ei juurikaan tarvitse kävellä sisälle. Antavat hyvin laadukkaan kuvan itsestään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.6.2019
Yleisarvosana
Kerran kun kokeilet näitä, et enää muita ostakaan. Ihan parhaat.
Riikka S. vahvistettu ostaja, 6.6.2019
Yleisarvosana
Kaikista parhaimmat kengät jalkaan! Mukavat ja tukevat kengät paksusta nahkasta! Oikea huoltaminen tärkeää ja myös kuivattamiseen kiinnitettävä huomiota; "Missä voi sulaa, siellä nahka palaa". Eli jos kuivattaa liian kuumassa, nahkakerrokset kutistuvat ja saattavat repeytyä!
Yrjö P. vahvistettu ostaja, 5.3.2019
Yleisarvosana
En ole koskaan omistanut paremman tuntuisia jalkineita kävelyyn ja "polkuvaelteluun". Kyllä saksalaiset osaa. Uskomattoman mukavaa materiaalia kengän sisältä. Erittäin jämäkät, mutta mukavat ja pehmeät kävellä. Ihan jääkeleillä suosin nastoja, mutta suurimman osan vuotta näillä formuilla pärjää oikein hyvin. Täysi kymppi !
juha S. vahvistettu ostaja, 17.10.2018
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä, vaikka koko päivän jalassa. Laadukas vaelluskenkä.
kac...@...om vahvistettu ostaja, 27.4.2018
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä ovat parhaat kengät, joita olen koskaan omistanut. Ne ovat jokaisen sentin arvoisia.
leh...@...om vahvistettu ostaja, 26.4.2018
Yleisarvosana
Tuntuivat jalassa heti hyviltä ja nyt sisäänajettuna tuntuvat vielä paremmalta. B-luokitus jäykkyydessä pitää kyllä paikkaansa.
Ville S. vahvistettu ostaja, 22.10.2017
Yleisarvosana
Yks varren ompele petti vaelluksella. Ei haitannut menoa, sekä korjaus meni takuuseen. Käytössä oikein hyvät kenkulit. Nahan kuivuminen toki kestää, mutta tämähän haaste on kaikissa nahkakengissä.