Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Puolikorkeat» Kalvottomat» Hanwag Tashi»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Mukavan ja laadukkaan ensituntuman antavat paksu mutta pehmeä jakin nahka, varren nahkavuorattu pehmuste sekä erittäin toimiva kuulalaakeroitu nauhojen kiristyssysteemi. Istuvat erinomaisesti varvasboksista leveähköön jalkaani. Pohja 80 kg miehelle riittävän joustava vaikka jokapäiväiseen kävelyyn kaupungin asfalteillekin, mutta myös riittävän jäykkä vähintään kansallispuistojen polkukierroksille 15 kg rinkka selässä. Päällisosan kumisuojaukset puuttuvat, mikä tekee kengästä klassisen kauniin näköisen, mutta saa toisaalta välttelemään ainakin näin alkuun kauniin pinnan vaurioittamista pusikoissa, kivikoissa ja lammikoissa. Näillä suunnittelen selviäväni vuosikausia suurimmasta osasta luontoreissujani kantamatta mukana kaksia eri kenkiä teille ja poluille. Kosteisiin ja poluttomiin maastoihin suuntaaville vaelluksille valitsen Tashien sijasta pitkävartisemmat, kalvolliset ja kumisuojatut kengät, joissa käytön jäljet saavatkin sitten näkyä.
Ilkka A. 23.9.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat, tyylikkäät kengät. Jämäkkä pohja, joka toimii kaupunkiympäristössäkin. Pehmeä kenkäosa mukautuu jalkaan hyvin, eikä pitkää sisäänajoa tunnu tarvitsevan.
Aki K. 21.9.2021
Yleisarvosana
Parhaat kenkäni tähän asti. Olen kokeillut monia. Myös muita Hans Wagnerin kenkiä.
Thomas M. 16.9.2021
Yleisarvosana
Tossut vaelluksille yksinomaan iloksi !! Mukavuus, kestävyys ... tehty kestämään. Erinomainen tuote!
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
ilkka r. 28.7.2021
Yleisarvosana
Testattu 16km päiväretkellä Sinisellä polulla. Sisäänajovaihe menossa mutta toistaiseksi ei ole moitittavaa. Nauhat voisi olla hieman pidemmät varsinkin kun oli villasukka jalassa. Tyylikäs ja perinteisen mallinen kenkä. Suosittelen.
Malcolm M. 24.7.2021
Yleisarvosana
Hanwag Tashi -vaelluskenkä on mukavin omistama vaelluskenkä. Olen innoissani omistamassa tämän parin vaelluskenkiä. Kävelin niissä noin 100 tähän mennessä tehtyä kilometriä, mikä on riittävän vakuuttava siitä, että Tashi on laadukas tuote. Voin käyttää niitä koko päivän ilman epämukavuutta. Paras jalkine, jonka olen koskaan omistanut.
Christian S. 10.3.2021
Yleisarvosana
upeita kenkiä!
Roni J. 8.3.2021
Yleisarvosana
Istuu hyvin tälläisen leveän lestin ja korkean jalkapöydän omaavan miehen jalkaan loistavasti. Kenkä on tukeva ja mukava käyttää.
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat parhaita vaelluskenkiä, joita olen koskaan omistanut! Siellä oli MEINDL, MAMMUT, LOWA ja muita, en muista enää. Hanwag Tashi on valmistettu erittäin korkealaatuisista, sopii täydellisesti jalkaan edellyttäen, että koko valitaan oikein. Muuten, yritys noudattaa tiukasti kokostandardeja, joten kun ostin nämä kengät, itse asiassa sokeasti, katsellen vain kokopöydää, tajusin, etten ole erehtynyt koon kanssa. Linjojen saumat ovat siistit, liimaaminen on täydellistä, helat super! Jalka tottuu siihen hyvin nopeasti, tunnin kuluttua unohdat, että nämä ovat uusia kenkiä. Niitä käytetään mukavasti, ja jos sukka valitaan materiaalityypin mukaan oikein, jalka ei hikoile, vaikka näillä kengillä ei ole kalvoa. Jos et käytä niitä äärimmäisissä vuoristo-olosuhteissa, vedessä tai kallioilla, mutta yksinkertaisissa maastoretkissä, et ehkä löydä parhaita saappaita! Vain yksi haittapuoli on korkea hinta, mutta tämä voidaan kokea tällä laadulla. Suosittelemme - sekä saappaat että kauppa.
Anonyymi 24.2.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat, tilavat, tukevat kengät. Kova pohja, mutta nahka on erittäin pehmeää. Tuntuu kuin ne kestävät ikuisesti
Lauri A. 3.2.2021
Yleisarvosana
Mahtavat vaelluskengät, pehmeät mistä pitääkin olla, sopivan tukevat/joustavat.
Anonyymi 27.1.2021
Yleisarvosana
Marko M. 22.1.2021
Yleisarvosana
Mahtavat kengät. Halaavat jalkaa. Viimeisteltyä käsityötä. Sisältä miellyttävän pehmeät. Eivät juuri vaatineet sisäänajoa
Janne S. 22.1.2021
Yleisarvosana
Lyhyen käytön perusteella rahalla sai myös vastinetta.
Pyry L. 14.1.2021
Yleisarvosana
Hyväntuntuinen kenkä joka nopea ajaa sisään.
Ville H. 1.1.2021
Yleisarvosana
Painavat, muuten hyvät.
Anders F. 21.12.2020
Yleisarvosana
Parhaat kengät ikinä.. ei tarvitse muuta sanoa.
Андрей Александрович А. 19.12.2020
Yleisarvosana
SUPER !!!
Marek S. 9.12.2020
Yleisarvosana
Henrik Nissen R. 21.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin käsityönä valmistettu ja mukava käyttää. Todellinen ilo kaikilta osin.
Jani l. 6.8.2020
Yleisarvosana
Kengät ovat erinomaiset. Sisäpinta on pehmeä jalalle ja nauhat liukuvat hyvin kireälle. Eivät ole turhaan näin kalliit. Kunnon vesikelissä/märässä maastossa en ole vielä päässyt kenkiä testaamaan.
Silvano J. 4.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin hämmästyttävää - kaikki sujui oikein. Toimitusaikaa koskevat tiedot eivät toimineet (kahden päivän viive). Eikö olekin paha - korna-aika? Myös tullien kustannusten likimääräinen ilmoittaminen olisi hyödyllistä.
Henrik Jan H. 2.6.2020
Yleisarvosana
Tämä on ylevä käynnistys. Sopii heti jalkaani. Pehmeät sisätilat sisällä ja vankka vahva kenkä ulkopuolella ovat täydellisiä kävelylle luonnossa.
Vesa T. 14.5.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät käyttökengät. Ollut jalassa metsätöissä ja pitkillä kävelylenkeillä. Kun pitää hyvässä rasvassa,niin kengät ei petä.
Juho S. 14.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä jalassa eikä vaadi kovin pitkää sisäänajoa. Kenkä rullaa hyvin eikä ole kovin jäykkä varresta, tarjoaa silti sopivasti tukea jalalle. Testattu myös vesisateella metsässä ja piti vettä hyvin rasvattuna noin puoli päivää ja sen jälkeen alkoi tihkumaan läpi minkä jälkeen olivatkin sitten läpimärät suhteellisen nopeasti. Hengittää kuitenkin kuivalla kelillä huomattavasti paremmin kuin kalvollinen kenkä. Erinomainen valinta kuivahkolle kelille, poluille, kangasmetsään tai vaikka ihan kävelykengäksi. Märkään ja oikein vaikeaan maastoon kannattaa valita jokin muu kenkä.
Jake M. 5.5.2020
Yleisarvosana
Nämä saappaat ovat upeita. Erinomainen koko, laadukas nahka sisä- ja ulkopuolella. Nämä saappaat ovat valmiita pitkiä matkoja varten ja kun he ovat väsyneitä ... voit jälleenmyydä ne!
Marek T. 30.4.2020
Yleisarvosana
Kaikkien aikojen parhaat vaelluskengät.
Jaakko M. 29.4.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät, joissa on kuitenkin riittävästi jäykkyyttä.
Matt C. 27.4.2020
Yleisarvosana
Paras kävelykenkä, jonka olen koskaan omistanut, ja muutama. Kevyt, miellyttävä ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joustava. Toivottavasti nämä saappaat ja minä kävelen monia, monia polkuja monien, monien vuosien ajan.
Anna T. 27.3.2020
Yleisarvosana
Hyvät ja napakat kengät. Koon kanssa joutui hieman säätämään. Hyvät jalassa ja kävellä
P-O P. 21.3.2020
Yleisarvosana
Upea käsityötaito, olet onnellinen, kun saat tämän kengän jalkaasi, kestää pitkään, pitkään, kauan. Suositellaan.
Antti P. 23.1.2020
Yleisarvosana
Alunperin oli tarkoitus mennä liikkeeseen kokeilemaan kenkiä ensin, mutta nyt tuli hyvä tarjous vastaan niin oli pakko iskeä kiinni. Laitoin villasukat jalkaan ja otin mitan jalanpohjasta kenkälaatikossa ja Hanwagin ohjeiden mukaan lisäsin tähän sormen paksuuden verran pituutta. Lopputulos oli juuri sopivan pituinen kenkä joka on tarpeeksi tilava kävellessä. Nyt noin 100km kävelyn jälkeen oikea jalkaterä on kuitenkin alkanut puristaa lestin leveimmästä kohdasta. Vasen jalka istuu kuitenkin täydellisesti. Voi olla että tuota voisi venyttää suutarilla hieman, mutta katsotaan nyt kuinka se asettuu. Muuten kyseessä on kaikin puolin laadukas kokonahkainen ja pitkäikäinen kenkä ilman kalvoa.
Jouko R. 27.12.2019
Yleisarvosana
Juha-Mikko V. 25.12.2019
Yleisarvosana
Lähtökohtaisesti hyvä ja hieno kenkä. Harmillisesti yksi varressa olevasta saumasta alkoi purkautumaan ja kengät lähti reklamaation jälkeen Saksaan asti korjaukseen. Korjauksessa meni kaiken kaikkiaan 5 viikkoa aikaa.
Janne T. 12.12.2019
Yleisarvosana
Mukava ja erittäin tyylikäs kenkä.
Daniel N. 1.10.2019
Yleisarvosana
Kalvottomiksi nahkakengiksi uskomattomasti ei juurikaan tarvitse kävellä sisälle. Antavat hyvin laadukkaan kuvan itsestään.
Eero M. 21.6.2019
Yleisarvosana
Kerran kun kokeilet näitä, et enää muita ostakaan. Ihan parhaat.
Riikka S. 6.6.2019
Yleisarvosana
Kaikista parhaimmat kengät jalkaan! Mukavat ja tukevat kengät paksusta nahkasta! Oikea huoltaminen tärkeää ja myös kuivattamiseen kiinnitettävä huomiota; "Missä voi sulaa, siellä nahka palaa". Eli jos kuivattaa liian kuumassa, nahkakerrokset kutistuvat ja saattavat repeytyä!
Yrjö P. 5.3.2019
Yleisarvosana
En ole koskaan omistanut paremman tuntuisia jalkineita kävelyyn ja "polkuvaelteluun". Kyllä saksalaiset osaa. Uskomattoman mukavaa materiaalia kengän sisältä. Erittäin jämäkät, mutta mukavat ja pehmeät kävellä. Ihan jääkeleillä suosin nastoja, mutta suurimman osan vuotta näillä formuilla pärjää oikein hyvin. Täysi kymppi !
juha S. 17.10.2018
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä, vaikka koko päivän jalassa. Laadukas vaelluskenkä.
kac...@...om 27.4.2018
Yleisarvosana
Nämä ovat parhaat kengät, joita olen koskaan omistanut. Ne ovat jokaisen sentin arvoisia.
leh...@...om 26.4.2018
Yleisarvosana
Tuntuivat jalassa heti hyviltä ja nyt sisäänajettuna tuntuvat vielä paremmalta. B-luokitus jäykkyydessä pitää kyllä paikkaansa.
Ville S. 22.10.2017
Yleisarvosana
Yks varren ompele petti vaelluksella. Ei haitannut menoa, sekä korjaus meni takuuseen. Käytössä oikein hyvät kenkulit. Nahan kuivuminen toki kestää, mutta tämähän haaste on kaikissa nahkakengissä.