Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvottomat » Hanwag Tashi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti P. 23.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Alunperin oli tarkoitus mennä liikkeeseen kokeilemaan kenkiä ensin, mutta nyt tuli hyvä tarjous vastaan niin oli pakko iskeä kiinni. Laitoin villasukat jalkaan ja otin mitan jalanpohjasta kenkälaatikossa ja Hanwagin ohjeiden mukaan lisäsin tähän sormen paksuuden verran pituutta. Lopputulos oli juuri sopivan pituinen kenkä joka on tarpeeksi tilava kävellessä. Nyt noin 100km kävelyn jälkeen oikea jalkaterä on kuitenkin alkanut puristaa lestin leveimmästä kohdasta. Vasen jalka istuu kuitenkin täydellisesti. Voi olla että tuota voisi venyttää suutarilla hieman, mutta katsotaan nyt kuinka se asettuu. Muuten kyseessä on kaikin puolin laadukas kokonahkainen ja pitkäikäinen kenkä ilman kalvoa.

Jouko R. 27.12.2019:
Yleisarvosana

Juha-Mikko V. 25.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lähtökohtaisesti hyvä ja hieno kenkä. Harmillisesti yksi varressa olevasta saumasta alkoi purkautumaan ja kengät lähti reklamaation jälkeen Saksaan asti korjaukseen. Korjauksessa meni kaiken kaikkiaan 5 viikkoa aikaa.

Janne T. 12.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mukava ja erittäin tyylikäs kenkä.

Daniel N. 01.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kalvottomiksi nahkakengiksi uskomattomasti ei juurikaan tarvitse kävellä sisälle. Antavat hyvin laadukkaan kuvan itsestään.

Eero M. 21.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kerran kun kokeilet näitä, et enää muita ostakaan. Ihan parhaat.

Riikka S. 06.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaikista parhaimmat kengät jalkaan! Mukavat ja tukevat kengät paksusta nahkasta! Oikea huoltaminen tärkeää ja myös kuivattamiseen kiinnitettävä huomiota; "Missä voi sulaa, siellä nahka palaa". Eli jos kuivattaa liian kuumassa, nahkakerrokset kutistuvat ja saattavat repeytyä!

Yrjö P. 05.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: En ole koskaan omistanut paremman tuntuisia jalkineita kävelyyn ja "polkuvaelteluun". Kyllä saksalaiset osaa. Uskomattoman mukavaa materiaalia kengän sisältä. Erittäin jämäkät, mutta mukavat ja pehmeät kävellä. Ihan jääkeleillä suosin nastoja, mutta suurimman osan vuotta näillä formuilla pärjää oikein hyvin. Täysi kymppi !

juha S. 17.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin mukava kenkä, vaikka koko päivän jalassa. Laadukas vaelluskenkä.

kac...@...om 27.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: These are the best boots I have ever owned. They are worth every penny.

leh...@...om 26.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuntuivat jalassa heti hyviltä ja nyt sisäänajettuna tuntuvat vielä paremmalta. B-luokitus jäykkyydessä pitää kyllä paikkaansa.

vil...@...om 22.10.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Yks varren ompele petti vaelluksella. Ei haitannut menoa, sekä korjaus meni takuuseen. Käytössä oikein hyvät kenkulit. Nahan kuivuminen toki kestää, mutta tämähän haaste on kaikissa nahkakengissä.