Lajit » Hiihto » Erähiihto » Sukset » OAC Kar 147 UC + EA Binding »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti T. 20.07.2019:
Yleisarvosana

Tomi S. 20.04.2019:
Yleisarvosana

Janne M. 05.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mukavat ja toimivat kamppeet, muutaman kymmenen kilsan kokemuksella voin sanoa että peitteisen maaston ykköset, Mäkisissä maastoissa en ole käynyt mutta ainakin kiipeämisessä toimii taatusti. Miinuksena pumppusiteet, tahtoo löystyä jos on jäinen kuori hangen pinnassa, toisena suksen kärki ”ui” huonommin hangen pinnalla kun Stumpyissä (ne ostin ensin mutta lähti pohja irti niin palautin)

Katri L. 08.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomainen vaihtoehto perinteiselle metsäsukselle. Ketterät, hyvin kantavat, kätevät käsitellä eikä lipsu. Parhaimmillaan lyhyemmillä (päivä)retkillä ja etenkin (tiheä)puustoisissa maastoissa. Varsinaiselle/pidemmälle hiihtovaellukselle valitsisin kuitenkin edelleen metsäsuksen sen nopeamman etenemisvauhdin vuoksi. Suosittelen tuotetta lämpimästi niin metsäsuksijoille kuin lumikenkäilijöillekin.

ter...@...om 10.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Suksen kärki saisi nousta hitusen jyrkemmin ja olisi plussaa jos kärjissä olisi jotain suojan tapaista siltä varalta, että tulee koluttua kiviä ja kantoja. Hauskat pelit kyllä muuten. Esim Nuuksion maastoihin ihan mahtavat.

Timo H. 29.01.2019:
Yleisarvosana

Markku O. 26.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomaiset välineet kun mennään valmiin uran ulkopuolelle ja urallakin kunhan siihen on satanut vähintään 5cm tuoretta lunta (muuten suuntavakaus on huonompi). Karva pitää yllättävän jyrkässäkin ylämäessä kunhan malttaa lyhentää etenemää verrattuna tasaiseen maastoon.

Matti L. 25.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvät pelit metsäiseen umpihankeen.

Jouko N. 24.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kertakaikkiaan loistava tuote metsässä samoiluun, pieni miinus on siteen joustokumien löysyys.

Tomi H. 19.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensikokemukset hyvät. Tietyissä olosuhteissa upottaa yllättävän paljon, mutta ketteryys tulee vaihtokauppana.

Raimo K. 03.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä vaihtoehto pitkien metsäsuksien ja lumikenkien yhdistelmäksi. Taimikossa ja ojien ylityksissä huomattavasti ketterämmät kuin pitkät sukset. Kantavat hangella suht. hyvin. Upottavassa hangessa helpompi liu'uttaa hangen pinnalle kuin lumikenkä. Ylämäessä hyvä pito karvapohjan ansiosta.

Tomi V. 02.01.2019:
Yleisarvosana

Janne S. 25.10.2018:
Yleisarvosana

Petri M. 03.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvät!

rei...@...om 29.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtavat sukset lähiretkeilyyn! Vapaa on vain umpihanki! Pieni miinus tulee siteistä, kun lähtevät jalasta, jos yrittää rajumpia Telemark käännöksiä, mutta toisaalta side siten kestää senkin, mutta pomppaa pois säädöstä eli toimii siten laukeavana! Minulla on telemark taustaa matalilla muovimonoilla laskemisesta, niin on tullut mentyä heti vähän turhan jyrkkiin paikkoihin testailemaan, mutta jäykillä vaelluskengillä nämä on toiminut siihen nähden tosi hyvin, kun muistaa tiedostaa siteiden rajoitteet eli loivia käännöksiä eikä syväkyykkyasentoa, kun silloin side "laukeaa"!

Timo T. 19.03.2018:
Yleisarvosana

Anssi T. 16.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvät sukset!

Risto M. 15.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan loistavat "hiihtimet" metsäisessä maastossa. Jalkine on helppo kiinnittää siteeseen, joka on tukeva ja säädettävissä erilaisille jalkimille.

Sakari P. 05.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Lumisessa metsässä aivan ehdottomat. Huomattavasti kevyempi ja nopeampi eteneminen verrattuna lumikenkiin. Lyhyet ja kevyet, joten ketterät käyttää vähän tiheämmässäkin pusikossa. Siteet ovat nopeat, helpot ja tukevat. Jyrkimmissä mäissä karvojen pito loppuu kesken ja pitää edetä siksakkia. Alamäkeen olen opetellut ensimmäistä kertaa telemarkia ja ihan hyvin tulee mäkeä, kunhan pohja ei ole liian kova. Vaikka näissä on teräskantit, ei kovassa lumessa tai jäässä ole juurikaan pitoa sivusuunnassa verrattuna oikeisiin alamäkisuksiin. Paksussa hangessa meren jäälläkin eteneminen on melko kevyttä tasaisen tappavaan tahtiin. Loistava kompromissi, joilla pärjää monessa paikassa.

Timo L. 08.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Namä eivät ole sukset siinä mielessä kuin perinteisesti suksilla käsitetään. Liuku jää lyhyeksi huonon luiston takia. Mutta erinomaiset kulkupelit mäkisessä ja puustoisessa maastossa. Niillä on helppo kiivetä mäkiä ja turvallinen laskea. Sopii myös metsäammattilaisille lumikenkien sijaan. Huomattavasti nopeammatliikkua kuin lumikengät ja miellyttävämmät käyttää. Siteet ovat hyvät, joskus risukossa saattavat löystyä.

Lea M. 03.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Metsäsuksia ja lumikenkiä paljon paremmat paksussa lumessa ja tiheiköissä. Ainoa puute pohjien olasten puuttuminen esim moottorikelkan jäljellä. Suuntavakavuus puuttuu siis polanteisessa jäljessä. Siteet loistavat ja helppokäyttöiset.

tho...@...om 03.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Sukset hyvät, helppo käyttää maastossa ja risukoissa, suksen pituus helpottaa kuljetusta autossa

Janne P. 02.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Omiin tarpeisiin just hyvät ja kotimainen laatu näkyy ja tuntuu kyllä. Tosi koe tulossa 3 viikon päästä 10vrk testillä UKK puistossa.