Lajit‪» Pyöräily‪» Lukot‪» Abus U-lukko Granit X-Plus 540 + EaZyKF, 230 mm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.10.2021
Yleisarvosana
Ei ole mitään valittamista. Lukko toimii niin kuin lukon pitää toimia.
Anonyymi 5.8.2021
Yleisarvosana
Jossain joku meinasi ettei aukea helpolla avainta käyttäen, mutta eipä tuo kakistellut yhtään. Painava se on kyllä sen verran että voi jäädä joskus matkasta ihan vain sen vuoksi. Suojaa varmaan antaa parhaiten, mutta nyt ostaisin jonkun keveämmän kaiken uhalla.
Kimmo T. 22.12.2020
Yleisarvosana
Jämäkkä rakenteinen lukko. Lukon mekaniikka toimii sulavasti ja kokonaisuus on helppokäyttöinen. Runkokiinnike on iso plussa, koska muutoin painavan lukon kuljettaminen voisi olla hankalaa.
Alina K. 29.11.2019
Yleisarvosana
Ei ihan niin sutjakka ollut kuin kuvittelin. Avaimella ei aukea helposti lukko, vaan saa vähän venkslata, että aukeaa. Plussaa siitä, et on kehitetty tällainen u-lukko kuitenkin, jota ei varmaankaan saa lujuutensa vuoksi niin helposti rikottua ja siten pyörää pöllittyä.
tomi r. 13.11.2019
Yleisarvosana
Hyvä lukko eikä painoakaan ole liikaa. Saa varkaat nähä paljon vaivaa jos auki meinaavat saada, rungosta tolppaan kiinni, niin levollisin mielin saa jättää pyörän parkkiin.
Tuomas S. 18.9.2019
Yleisarvosana
Ami K. 26.1.2019
Yleisarvosana
Tosi jykevän oloinen ja kenttätestien mukaan lähes murtovarma tai ainakin pyörävarkaalle aikaavievä rikkoa. Lukkopesä olisi hyvä olla suojattu kosteudelta yms. Todella painava. Ei mene läskipyörän renkaan läpi, joten ostin samalla kaveriksi Abuksen Cobra-lisävaijerin, jolla pyörän saa köytettyä myös renkaista kiinni tämän lukon kautta.