Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » Telttasaunat » Savotta Hiisi Telttasauna (Telttakangas, kehikko, kiilat) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha N. 27.5.2020:
Yleisarvosana
Helppo kasata ja kangas vaikuttaa todella laadukkaalta. Ainoa haaste kokoamisessa oli ilmeisesti tehtaalla maalattu liian paksu maalikerros kehikon kiinnityskohdissa. Piti käyttää reilusti voimaa,apuvälineitä ja lopulta hioa maalia pois,että sai poikkitangot paikoilleen . Jokatapauksessa mahtava tuote, josta tulee varmasti suosikkijuttu kesän venereissuille.
Mikko K. 6.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvä paketti. Lauteet on helppo tehdä vaikka itse.
Markku J. 22.10.2018:
Yleisarvosana
Petteri M. 10.9.2018:
Yleisarvosana
Hyvä paketti kaikin puolin, ja mikä tärkeintä hyvät löylytkin.... Vakio pakettiin voisi lisätä muutaman narun ja maakiilan, joilla saa katon kiristettyä. Kiinnityskohdat naruille on jo valmiina, narut ja kiilat uupuu. Tarpeellisuuden huomaa etenkin vesisateella.
jar...@...om 26.12.2017:
Yleisarvosana
Seinän ja katon raja pitää saada tiivimmäksi. Löylyä pitää heittää jatkuvalla syötöllä että saa edes jonkinlaiset löylyt. Tarvitsee ehdottomasti korkeat lauteet. Tiiveyttä. tiiveyttä. Kiitos
lau...@...om 8.9.2017:
Yleisarvosana
Laadukkaat materiaalit, hyvin mietitys yksityiskohdat ja todella tukeva runko. Pystyttäminen ei ollut ihan niin näppärää kuin kuvittelin, ainakaan ensimmäisellä kerralla (menee n 30min). Yksi valmistusvirhe löytyi myös (ovea auki pitävä naru puuttuu toiselta puolen). Saunan koko hieman yllätti eli on isompi kuin luulin. Korkeutta on sen verran, että lauteet/istuimet syytä nostaa suht ylös maasta ettei varpaat palele ja saa kunnon löylyt (jakkaroilla/tuoleilla ei oikein hyvä). Kiinnitysnarut on aika lyhyet. Paketti on 2m pitkä joten kuljettaminen tuottaa hieman harmaita hiuksia. Ainakin omaan käyttöön hieman pienempi ja matalampi olisi ehkä ollut parempi 4:lle hengelle. Sinällään tuote on sitä mitä luvattiin (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) mutta empäs osannut ostaessa huomioida. Toimii hyvin myös ilman seiniä puutarhassa pelkkänä katoksena ja on siistimmän näköinen / oloinen kun kuvista oletin.
rauno v. 8.9.2017:
Yleisarvosana
Ennakkokuvan mukainen
ant...@...fi 21.8.2017:
Yleisarvosana