Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » Telttasaunat » Savotta Hiisi Telttasauna (Telttakangas, kehikko, kiilat ja kuljetuspussi) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markku J. 22.10.2018:
Yleisarvosana

Petteri M. 10.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä paketti kaikin puolin, ja mikä tärkeintä hyvät löylytkin.... Vakio pakettiin voisi lisätä muutaman narun ja maakiilan, joilla saa katon kiristettyä. Kiinnityskohdat naruille on jo valmiina, narut ja kiilat uupuu. Tarpeellisuuden huomaa etenkin vesisateella.

jar...@...om 26.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Seinän ja katon raja pitää saada tiivimmäksi. Löylyä pitää heittää jatkuvalla syötöllä että saa edes jonkinlaiset löylyt. Tarvitsee ehdottomasti korkeat lauteet. Tiiveyttä. tiiveyttä. Kiitos

lau...@...om 08.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukkaat materiaalit, hyvin mietitys yksityiskohdat ja todella tukeva runko. Pystyttäminen ei ollut ihan niin näppärää kuin kuvittelin, ainakaan ensimmäisellä kerralla (menee n 30min). Yksi valmistusvirhe löytyi myös (ovea auki pitävä naru puuttuu toiselta puolen). Saunan koko hieman yllätti eli on isompi kuin luulin. Korkeutta on sen verran, että lauteet/istuimet syytä nostaa suht ylös maasta ettei varpaat palele ja saa kunnon löylyt (jakkaroilla/tuoleilla ei oikein hyvä). Kiinnitysnarut on aika lyhyet. Paketti on 2m pitkä joten kuljettaminen tuottaa hieman harmaita hiuksia. Ainakin omaan käyttöön hieman pienempi ja matalampi olisi ehkä ollut parempi 4:lle hengelle. Sinällään tuote on sitä mitä luvattiin (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) mutta empäs osannut ostaessa huomioida. Toimii hyvin myös ilman seiniä puutarhassa pelkkänä katoksena ja on siistimmän näköinen / oloinen kun kuvista oletin.

rauno v. 08.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ennakkokuvan mukainen

ant...@...fi 21.08.2017:
Yleisarvosana