Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Suunto» Suunto Traverse» Suunto Traverse Alpha Stealth»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jari S. kirjoitti 2.5.2019:
Yleisarvosana
Haussa oli kello metsässä liikkumiseen, vauhdikkaaseenkin sellaiseen (trail running, speed hiking, jne). Tärkeinä ominaisuuksina GPS ja kovaa käyttöä kestävä. Nyt ollut käytössä pari viikkoa lähes päivittäin metsässä ja erittäin hyvin toimii. Kello istuu hyvin käteen, on todella jämäkän oloinen ja GPS toimii loistavasti. Sanoisin, että loisto-ostos.
Henri R. kirjoitti 19.8.2018:
Yleisarvosana
Kestävä kello jo paksuutensa takia. Hyviä ominaisuuksia riittää ja Suunnon oman Movescount sovelluksen avulla voi luoda omia treenejä yms. Ranneke yksi mukavimpia mitä olen kokeillut. Miinusta tulee siitä että alle vuoden käytön jälkeen ranneke irtosi ja oli Suunnolla kuukauden korjauksessa.
Joni-Pekka K. kirjoitti 16.8.2018:
Yleisarvosana
kello ok. android aplikaatiossa movescount on vikoja, jos tiedot ei oo shnkronissa moven/harjoitjksen osalta kaatuu avattaessa. Bluetooth yhteys ei luotettavasti aukea.
juu...@...om kirjoitti 22.2.2018:
Yleisarvosana
Korkealaatuista materiaalia, tuntuu todella kestävältä ja lisäksi design on miellyttävä ja sopii ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kello on suhteellisen iso mutta ei tunnu ainakaan omassa ranteessa epämukavalta tai kömpelöltä. Soveltuu erityyppisille ulkoilijoille/vaeltelijoille parhaiten sillä kello ei tuo järjetöntä määrää turhia älyominaisuuksia jotka ovat lähinnä häiritseviä ulkoillessa. Akun kesto on ihan tyydyttävä, itsellä hieman alle 2 viikkoa mutta tällöin sykevyö on melkein päivittäin käytössä. GPS signaalin löytämisessä kestää ajoittan pitkään mutta muuten pelaa ihan hyvin ja korkeusmittarikin on vaikuttanut olevan suht tarkka. Yhtenä miinuksena on Suunnon Movescount mobiiliapplikaatio jossa olisi aika paljonkin parannettavaa. Hinta on myös suht korkea jos vertaa esim. Garminin vastaaviin kelloihin joista löytyy enemmän toimintoja sekä huomattavasti parempi applikaatio. Kaiken kaikkiaan hyvä kello etenkin jos ei tahdo kännykän lisäksi lisää härpäkkeitä jotka ilmoittavat kaikesta jatkuvasti.
Jarno L. kirjoitti 30.1.2018:
Yleisarvosana
Ehdottomasti paras Suunto jonka omistan. Hihna tuo mukavuutta ja vaihtelua perus silikonirannekkeelle. Myös punainen yövalotoiminto plussaa!
jth...@...om kirjoitti 5.10.2017:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja monipuolinen kello metsälle, kalaan ja vaeltamiseen.