Lajit » Ulkoilu » Kengät » Liukuestejalkineet » Icebug Pace2 BUGrip Gore-Tex »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jou...@...fi 31.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät jalassa.

Kari R. 17.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevät on jo pitkällä enkä ole nneäättänyt kokeilla muuta kuin pari kertaa. Ensituntuma on hyvä sekä pitävyyden että jalkaan sopivuuden kannalta

Timo H. 15.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Markkinajohtaja, jota muut jäljittää. Toivottavasti kehittely jatkuu ainakin nastojen pysyvyyden ja keston suhteen. Viime talven kokemukset jäi vähälle myöhäisen ajankohdan vuoksi.

Antti L. 30.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin jees kengät. Pelastavat jääkeleillä, nyt tosin menossa odottamaan ensi talvea.

Lars-Åke H. 20.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mycket nöjd med produkten som på allt sätt fyller mina krav till fullo.

martti m. 19.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Talven liukkailla keleillä on Icebug "taivaan lahja"! Yöpimeälläkin voit kulkea pitkin märkää, kiiltävää jääpintaa vaikka silmät kiinni. Ajatukset vapautuvat varomisesta tärkeämpiin mietteisiin. Kaiken muun hyvän lisäksi kengät ovat kuin hansikkaat jaloissa. Istuvat hyvin ja ovatpa ne vielä hyvän näköisetkin. Loskakeleillä pitää Goretex kengät ja sukat kuivina. Voin vilpittömän lämpimästi suositella kaikille tien tallaajille!

Aulis L. 24.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Me olemme erittäin tyytyväisiä,koska meillä on muitakin malleja.

Pia P. 26.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tukee nilkkaa, tilava lesti. Hieman isot mutta korjattavissa ohuella lisäpohjallisella, käytän lisäksi kaikissa kengissä kantapäähän tarkoitettua erillistä lisäkoroke pohjallista. Todella hyvä pito joka suuntaan verrattuna vanhoihin Metro bugrip nastakenkiin ja Pace2 malli on oikeasti lämmin kenkä verrattuna metro malliin. Kovemmilla pakkasilla riittänyt ohut villasukka tai frotee sukka villapohjalla. Koiran kanssa lenkillä pakolliset kengät jos yhtään liukasta. Gore-tex ominaisuus hyvä ei ole vielä testissä ollut kun ei ole loska kelejä ollut. Aluksi jäykät mutta 3 päivän käytön jälkeen mukautuu hyvin jalkaan. Kevyet. Nauhakengiksi yllättävän nopeat laittaa ja riisua jalasta; pitävät nauhat olleet ajan kanssa näkee miten ylin metallihakanen kestää käytössä. Metsäisempi maasto, enemmän lunta apuna säärystimet ei mene siten kengän sisälle lumet, muuten ihan riittävä korkeus normi kävelyyn. Naisten mallit ovat liian kapeita lestit vaikka oma jalka ei ole leveä ja koot loppuu kesken onneksi on miesten kengissä sitten valikoimaa paremmin. Erinomaiset kengät.

Tomi F. 24.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät pitävät pohjat. Eivät tee kuolemattomaksi, ainakaan jos jään päälle on tamppaantunut tuoretta pakkaslunta, mutta moinen vaatisikin jo varmaan vuorikiipeilykenkien piikit. Muilla alustoilla meno on helppoa ja huoletonta. Lämpimät, suht leveä lesti, varret melko jäykät ja hinkkaavat alkuun hieman nilkkoja, mutta tuntuvat pehmenevän käytön myötä. 20+ -kiloisen koiran talviulkoilutus liukkailla metsäpoluilla muuttui huomattavasti leppoisammaksi näiden kenkien myötä.

MARK O. 22.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Excellent grip on the ice, it's like walking on solid ground, even in the most slippery of conditions. I have big, wide feet, and read elsewhere that I should get these at least a half size larger than usual. I'm normally a US 14 wide and got these in size US 15(!!) and they're fine. Great sale price was locked in for me when I had to special order, too. Order took about a week. But the boots are VERY noisy on hard surfaces like in the grocery store, so be prepared to turn heads if you go in to one wearing these.

sam...@...fi 21.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lämpimät, ei lipsu.

Mika M. 20.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Taattua Icebug laatua.

Tuula R. 19.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukkaat ja lämpimät. Hyvä pito. Ulkoilu jälleen mukavaa isojen koirien kanssa kun ei tarvitse pelätä kaatumista.

Jaakko A. 27.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Aluksi kengät vaikuttivat liian kovilta ja jäykiltä, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ovat osoittautuneet oikein hyviksi. Jäykkä pohja on muotoiltu hyvin askellukseen sopivaksi. Ystävällisin terveisin Jaakko Aartelo

Päivi H. 07.05.2018:
Yleisarvosana

Anne L. 16.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Sopiva koko, mukava malli ja laadukas tuote!

Jarmo H. 15.02.2018:
Yleisarvosana

jji...@...om 23.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Asialliset kengät joilla hyvä ja turvallinen kävellä.

kalevi l. 13.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä lestiset kengät.Jos kävelee näillä 10km päivässä n.1,5 miljoonaa askelta, kestävät juuri yhden talven,etelän asvalteilla.Lumisilla teillä pohjat ja nastat kestävät jonkunverran pitempään. Kokonaisarvio on,hyvät kengät.

heikki h. 16.04.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: pirun hyvät , kestävät ja lämpimät hyvä lesti suomalaisen jalkaan sopivat

Tatu M. 05.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Nykyään pakolliset Etelä-Suomen jalkineet. Ei luista ja vaikuttaa laadukkailta. Todellinen laatu paljastuu vasta useamman vuoden käytön jälkeen.

Nimimerkki Jussi 09.01.2017:
Todella hyvä kenkä, kevyt ja leveä lesti.