Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military rinkat‪» Eberlestock Skycrane II Pack (J79)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 16.8.2021
Yleisarvosana
David L. 6.2.2020
Yleisarvosana
Ajattele huolellisesti ennen tämän pakkauksen ostamista Tämä pakkausjärjestelmä on kapasiteetiltaan melko pieni. Ja raskas sen tarjoamalle äänenvoimakkuudelle. Tarpeistasi riippuen tämä pakkaus voi olla erinomainen tai kauhea. Laatu on erinomainen ja kestävyys tekee siitä todennäköisesti eliniän. Mutta minun tarpeitani varten Skycrane 2 -keskuskoneessa on suuri suunnitteluvirhe. Käytän pakkausta niin pitkän matkan retkille kuin myös sotilaalliseen käyttöön. Sellaisena G1 Little Brother -paketti on täynnä välttämättömiä tarpeita ja keskusyksikkö pitää sisällään "hienoja". Itse eri osat toimivat hyvin. Kuitenkin, kun G1 on pakattu täyteen, se täyttää kokonaan keskusyksikön siipien välisen tilan. Koska lepakoiden siipissä on taskut sisäpuolella ja ulkopuolella, nämä taskut muuttuvat käyttökelvottomiksi. Siksi keskusyksikkö on rajoitettu 2x10L: ään (ulkopussit), mikä tekee järjestelmän käyttökelpoisesta kokonaistilavuudesta noin 56L (3420 cu in). Se on melko pieni, mutta erittäin raskas pakkaus.
Joonas J. 2.9.2017
Yleisarvosana
Spike camp duffeleita saa laitettua kaksi kiinni niin, että rinkka on hyvä selässä mutta jalat eivät enää kannattele painoa, itse otin little brotherin kokonaan pois ja käytän sitä työkäytössä päiväreppuna ja satunnaisesti radalla koska sisältää kanavan rifle scabbardille *highspeed operator look*. Skycrane runkoa käytän Raskaana "B" kehänä yhdessä rigin kanssa ja sinne voi tunkea radioo, kiväärii, parhaimmillaan ollut 2 Apilasta ja 3 kes ja 4 viuhkaa, kauriin sai sopiin passelisti. Spike camp duffeli toimii sitten "C" kehänä. 4 tähteä koska putkitaskut on vähän kehnot, haluisin et niissä olisi kiristys kuten Terminator mallissa että juomataskuun saa crimpin kanssa esim sauvat tai kiväärin, tuntuu myös siltä että taskut ovat pitemmät ja ohuemmat kuin Terminator ja Operator malleissa. Toki saa sinne jerven extmen ähellettyä ja toisella puolella on tarppii ja WC paperii, sisäpuolella on älytön määrä palslenkkei et jos haluat niin saat mitä tahansa tähän kiinni. Viilekkeissä on myös molemmilla puolilla tarrasulkuiset taskut jotka imee 3l rakon täytenä mutta ei tyhjänä ja vakio E&E nyssäkkä katolla. Lantiovyö on myös kätsy kun siihen saa lipastaskuja tai yleistaskun tassulla oli joku hyvä missä kannan naamiovärin, naruu, teippiä, tulukset ja otsalampun.
David L. 4.2.2020
Yleisarvosana
Mieti huolellisesti tarpeesi ennen tämän paketin ostamista. Tämä pakkausjärjestelmä on kapasiteetiltaan melko pieni. Ja raskas sen tarjoamalle äänenvoimakkuudelle. Tarpeistasi riippuen tämä pakkaus voi olla erinomainen tai kauhea. Laatu on erinomainen ja kestävyys tekee siitä todennäköisesti eliniän. Mutta minun tarpeitani varten Skycrane 2 -keskuskoneessa on suuri suunnitteluvirhe. Käytän pakkausta niin pitkän matkan retkille kuin myös sotilaalliseen käyttöön. Sellaisena G1 Little Brother -paketti on täynnä välttämättömiä tarpeita ja keskusyksikkö pitää sisällään "hienoja". Itse eri osat toimivat hyvin. Kuitenkin, kun G1 on pakattu täyteen, se täyttää kokonaan keskusyksikön siipien välisen tilan. Koska lepakoiden siipissä on taskut sisäpuolella ja ulkopuolella, nämä taskut muuttuvat käyttökelvottomiksi. Siksi keskusyksikkö on rajoitettu 2x10L: ään (ulkopussit), mikä tekee järjestelmän käyttökelpoisesta kokonaistilavuudesta noin 56L (3420 cu in). Se on melko pieni, mutta erittäin raskas pakkaus. Ja 10L on melko pieni koko pusseille, siellä on hyvin vaikea puristaa arktista makuupussia.