Lajit » Sukellus » Maskit » Kokokasvomaskit » Ursuit Ocean Reef ARIA FFM Snorkling »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri V. 16.10.2018:
Yleisarvosana

Tarmo I. 22.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Jämptin oloinen tuote. Ei hörpi vettä, jonkin verran kyllä huurtuu. Ainoa huolenaihe liittyy siihen, kuinka irrotettava putki tulee ajan saatossa kestämään. Irrotettaessa putkea sitä väännettään sivulta toiselle, että se saadaan irti liukumaan.

Marko V. 31.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava snorklaukseen. Ei huurru millään eikä vesi mene putkeen.

Erik V. 17.10.2017:
Yleisarvosana

sar...@...fi 07.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin istuva, vaikka tuntuukin erikoiselle tavalliseen maskiin ja snorkkeliin verrattuna. Yllättävän hyvin korjaa likinäköisyyttä. Olisi hyvä saada tuotekuvaukseen kokotaulukko sekä tarjolle lisävarusteita ja varaosia, kuten teline actionkameralle.

Nimimerkki Snorkkelimummo 19.12.2016:
Tää on niin paras snorklausmaski! Ei tarvitse purra snorkkeliputkea ja niellä suolavettä. Voi hengittää nenän kautta, naama ei edes kastu ja piilolasit pysyy hyvin päässä kun maski pysyy paikallaan silikonireunuksen ja veden vastuksen avulla. Maskissa snorkkeliputki on kiinni joten ei tarvitse sompailla vuotavan putken kanssa. Lasi ei huurru, laaja näkyvyys. Ehdoton aloittelijoille ja varttuneelle väelle. Ja kaikki snorklaamaan tämän ihme maskin kanssa! Koskaan ei ole liian myöhäistä. Hintansa väärti!