Lajit‪» Sukellus‪» Snorklaus‪» Kokokasvomaskit snorklaukseen‪» Ocean Reef ARIA Classic Full Face Snorkeling Mask‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 11.9.2022
Yleisarvosana
Istuu hyvin 5v lapselle ja hän saa sen itse naamalle. Putken kiinnityskohta vaikuttaa hepposelta. Ei huurru. Helppo kiristää.
Mika K. 24.6.2022
Yleisarvosana
Toimii erittäin hyvin. Mahtavaa snorklailla ilman, että vettä tulee suuhun.
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
Sopii minulle täydellisesti ja mukava käyttää
Jarkko H. 26.8.2021
Yleisarvosana
Muutoin erittäin hyvä, mutta ilma putkesta hajoaa lukitus luvattoman helposti
Anonyymi 4.9.2020
Yleisarvosana
Tarmo I. 22.8.2018
Yleisarvosana
Jämptin oloinen tuote. Ei hörpi vettä, jonkin verran kyllä huurtuu. Ainoa huolenaihe liittyy siihen, kuinka irrotettava putki tulee ajan saatossa kestämään. Irrotettaessa putkea sitä väännettään sivulta toiselle, että se saadaan irti liukumaan.
Marko V. 31.7.2018
Yleisarvosana
Loistava snorklaukseen. Ei huurru millään eikä vesi mene putkeen.
Erik V. 17.10.2017
Yleisarvosana
sar...@...fi 7.7.2017
Yleisarvosana
Hyvin istuva, vaikka tuntuukin erikoiselle tavalliseen maskiin ja snorkkeliin verrattuna. Yllättävän hyvin korjaa likinäköisyyttä. Olisi hyvä saada tuotekuvaukseen kokotaulukko sekä tarjolle lisävarusteita ja varaosia, kuten teline actionkameralle.
Nimimerkki Snorkkelimummo 19.12.2016
Tää on niin paras snorklausmaski! Ei tarvitse purra snorkkeliputkea ja niellä suolavettä. Voi hengittää nenän kautta, naama ei edes kastu ja piilolasit pysyy hyvin päässä kun maski pysyy paikallaan silikonireunuksen ja veden vastuksen avulla. Maskissa snorkkeliputki on kiinni joten ei tarvitse sompailla vuotavan putken kanssa. Lasi ei huurru, laaja näkyvyys. Ehdoton aloittelijoille ja varttuneelle väelle. Ja kaikki snorklaamaan tämän ihme maskin kanssa! Koskaan ei ole liian myöhäistä. Hintansa väärti!