Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Juomareput» Salomon Skin Pro 10 Set»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mervi L. kirjoitti 18.11.2020:
Yleisarvosana
Näppärä juoksureppu esim. työmatkajuoksuille. Reppuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Suosittelen.
Olli L. kirjoitti 15.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä perusreppu pidemmille polkujuoksuille. Taskuja ja tilaa on riittävästi. Ainoa mikä on hieman tökkinyt on edessä oleviin kahteen alimpaan taskuun on kesken juoksun hieman haasteellisempi päästä käsiksi, mutta sekin onnistuu.
Tatu T. kirjoitti 29.4.2020:
Yleisarvosana
Toimii varmasti ja kulkee mukana helposti sekä huomaamattomasti.
Marjo H. kirjoitti 1.2.2020:
Yleisarvosana
Ollut vielä vähäisellä käytöllä. Mutta toiminnut pitkillä hiihto matkoilla hyvin juomareppuna.
Päivi K. kirjoitti 24.8.2019:
Yleisarvosana
Just passeli polkujuoksuun vajaalle 60km:lle.
Lasse S. kirjoitti 13.7.2019:
Yleisarvosana
Tätä reppua on mukana kannella mukana maastojuoksu kilpailuissa. Reppuun mahtuu kivasti kaikki pakolliset varusteet ja vähän lisääkin. Rakko on riittävän suuri ja lisäksi voi ottaa lötköpulloja vielä etutaskuihin.
Santtu S. 22.6.2019:
Yleisarvosana
Janne T. kirjoitti 28.3.2019:
Yleisarvosana
Hyvin istuu selkään eikä heilu. Sivutaskut on tarpeelliset ja muutenkin hyödyllisiä ominaisuuksia.
Anssi R. kirjoitti 24.8.2018:
Yleisarvosana
Reppu on hyvin istuva ja saa sopivan tiiviisti selkää vasten. Olen lähdössä 24h rogain - kisaan ja sitten selviää miten se toimii pidemmässä reissussa.
Jaana V. kirjoitti 11.11.2017:
Yleisarvosana
Kevyt ja tilava. Erittäin hyvät säätöominaisuudet repun tilavuuden pienentämiseksi silloin, kun tilaa ei tarvita niin paljon. Pysyy tiiviisti selässä juostessa.
noo...@...om 10.10.2017:
Yleisarvosana
Juha Y. kirjoitti 5.8.2017:
Yleisarvosana
Erinomaisesti selkään istuva juoksureppu, jonka kanssa on nyt juostu Karhunkierroksen lyhyt matka ja muutama polkupuolikas. Selkäpuolella vetoketjuin suljettavissa oleva repputila antaa huolettomuutta pakkaamiseen. Lantiovyön taskujen kanssa sen sijaan pitää olla hiukan varovaisempi, koska ainoastaan toisella puolen lantiovyön tasku on vetoketjulla suljettavissa. 10L reppuun mahtuu hyvin pieni kuivasäkki puhelimelle ja muille pakollisille varusteille, kuoritakille ja kisaeväille. Olkainten välissä olevia kahta rintaremmiä voi käyttää hyvin juoksutapahtumien numerolappujen kiinnittämiseen, niin ei tarvitse hakaneuloilla tehdä turhia reikiä kuoritakkiin ja/tai juoksupaitaan.