Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Pyöräilyreput‪» Evoc FR Trail Blackline 20L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Andreas T. 12.10.2021
Yleisarvosana
Olin jo pitkään etsinyt uutta reppua työvälineilleni päivittäisessä työmatkalla (2x21 km) töihin. Sen piti olla riittävän suuri tietokoneelle, paperille ja liikkuville työvälineille. Helppo järjestää monilla osastoilla ja taskuilla. Siinä tarvittiin myös tukevat olkahihnat ja tukeva vyötäröhihna. Lopulta löysin tämän EVOC -repun Varuste.netin kautta ja kahden viikon käytön jälkeen olen erittäin tyytyväinen. Se täytti korkeat standardini joka paikassa. Ainoa asia, mitä voisin toivoa enemmän, olisi se, että sen vakaus olisi ollut hieman tiukempi (en pidä siitä, kun reput ripustetaan kuin pussi selässä). Mutta suurin piirtein tämä on luultavasti niin lähellä täydellistä valintaa minulle kuin voin saada.
Anonyymi 10.9.2021
Yleisarvosana
Suuri tuote. Oikein käytettynä se tarttuu täydellisesti selkään. Paljon taskuja ja osastoja, joiden avulla voit jakaa kaiken tarvitsemasi hyvin myös pitkille retkille. Erittäin suositeltavaa
Kevin K. 24.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin tilava, hyvin järjestetty. Toivotan, että lonkkapussi oli riittävän suuri puhelimen pitämiseen vuonna 2021. Useista näistä laukkuista puuttuu helposti saatavilla oleva matkapuhelinpussi.
Anonyymi 19.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä reppu ja pysyy selässä kovemmassakin menossa.
hen...@...om 18.12.2020
Yleisarvosana
Jussi S. 17.3.2020
Yleisarvosana
Hyvä pyöräilyreppu, johon saa työkaluja mukavasti mukaan. Läppärikin kulkee hyvin repussa työmatkojen ajan, vaikka repussa ei varsinaista läppärille tarkoitettua lokeroa olekaan.
Tommi R. 17.10.2018
Yleisarvosana
Hyvä ja laadukas pyöräilyreppu. Niin hyvin suunniteltu että lähes yhtä tärkeä varuste reissuille kuin pumppu...
olli n. 8.8.2018
Yleisarvosana