Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Fjällräven Keb Endurance 3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Måns H. 8.9.2021
Yleisarvosana
Vakaa teltta, on juuri ehtinyt testata sitä yksinkertaisemmassa ympäristössä. Helppo matkustaa ja ansa. Kankaan, saumojen, silmukoiden ja silmukoiden jne. Laatu tuntuu vankalta. Älykkäät ratkaisut säilytystaskuilla, pyykkinarulla jne. Teltassa. Heijastimet teltan köysissä, täydelliset liikkuessasi teltan ulkopuolella pimeässä. Näet köydet selvästi ajovalaisimen valossa. Ostin myös jalanjäljen teltalle, joka pysyy helposti teltalla ja mahtuu telttalaukkuun teltan kanssa.
Anonyymi 29.6.2021
Yleisarvosana
Teltta vaativiin olosuhteisiin. Tilava teltta, eteistila erittäin reilun kokoinen. Luksusta oli kaksi ulko-ovea itikkaverkoilla ja teltan korkeus. Ihmettelen miksei itikkaverkko kuulu kaikkien Fjällrävenin telttojen ulko-ovien varustukseen. Miinuksena sisäovi, joka jää avatessa lattialle. Tähän hintaan toivoisi myös vetoketjua, joka aukeaa 360 astetta. Miinusta myös kokonaispainosta, joka n. 4,5kg. Painon vuoksi teimme vaihdon Abisko Endurance 3:een. Varmasti hyvä ostos, jos tarve vankalle teltalle myös talvikäyttöön eikä paino haittaa.
Anonyymi 17.6.2021
Yleisarvosana
Teemu P. 14.12.2020
Yleisarvosana
Saapui nopeasti ja vaikuttaa hyvältä, ensi kesän retket tosin vasta paljastaa totuuden oikeassa käytössä
Mikko M. 31.7.2020
Yleisarvosana
Teltta oli erittäin nopea pystyttää ja piti hyvin vettä Norjan reissulla. Hyvin suunniteltu kokonaisuus. Ainoat miinukset tulevat siitä, että teltan pohjanaru repesi kankaasta irti kolmannella pystytyksellä - saanee kuitenkin takuuseen. Lisäksi sisäteltan kangas vaikuttaa erittäin haperolta - jo nyt pienellä käytöllä esim. Ovessa huomaa pieniä reikiä.
Tuomas H. 21.7.2020
Yleisarvosana
Kotimaan vaelluksella ensikokemus positiivinen. Toki kelit sattuivat olemaan optimaaliset (ei siten vesisadetestattu vielä). Tilava absidi ehdottomasti plussaa, ainakin omaan käyttötarpeeseen. Telttakaaret vahvat, kevyet ja näppärät. Ainut miinus näin äkkiseltään on oviaukkojen vetoketju, joka ei mielestäni paras mahdollinen.