Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Puolikorkeat» Miesten» Kalvottomat» Hanwag Grünten»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tero V. kirjoitti 24.3.2021:
Yleisarvosana
Todella hyvä kenkä. Kengän sisäosat ovat ehkä hieman karut, mutta hyvä sukka takaa mukavuuden. Sisäänajo kestää jonkun aikaa. Jos vaelluskäyttöön, niin pottuvarpaalle on hyvä jättää extratilaa ettei ala ahdistamaan alamäessä.
Johannes T. kirjoitti 11.3.2021:
Yleisarvosana
Aivan loistavat kengät. Viiteen tähteen ei yltänyt, kun yksi sauma lähti jo sisäänajossa purkautumaan, mutta suutari korjasi vitosella.
Kimmo H. kirjoitti 4.2.2021:
Yleisarvosana
Jäykät mutta pehmiävät sitkeydellä jalalle. Hieman pohjaa väänneltävä kaarelle käsivoimin pari viikkoa sitten jotta alkaisi kenkä rullaamaan kun ei kuukausi, +80 kg ja parisataa km vielä riittänyt, vaan klomps klomps. Loistava nauhoitus; saa istuvuuden ohuelle sekä tuplasukille eli syksy/talvi kevät(kesä?) koska 3/6 nauhoituksen koukuista mahdollistaa ylimmän kolmen erilaiset nauhavirittelyt. Iitti aukeaa hyvin viuhkana ylös 10 cm kärjestä, joten kengän saa hyvin kuivumaan ja lepäämään. Viimosenpäälle hyvää nahkaa ja käsityötä sisältä ja ulkoa. Viritin Sidaksen merinopohjallisilla, ja hyvin tarkenee, tänään -15. Pohjan kulutuspinta vibramin kumia kestää varmaan pienen miinaan astumisen, eikä mitään Schaibaa kuten Meindelin muranon pohjat jotka ei kestäneet mulla kun 4 kk talsimista ja nyt odottaa satasen pohjausta. Valkkasin mustat, tylsää mutta tyylikästä. Rymyämisestä huolimatta kun uudet, ja kiiltelee, joskin valkoset tikkaukset ja vaaleemmat pohjanreunat suttasin Bundeswehrin lankilla. Ilo omistaa ja käyttämällä sitkeesti kouluttaa ittelleen uskolliset työjuhdat. Jawohl!
Terry S. kirjoitti 4.2.2021:
Yleisarvosana
Very nice quality. I specifically bought these boots because I wanted a sewn welt instead of the molded welt that most boots have these days. That way I can get the boots re-soled when necessary. It took several days to apply the wax until I was satisfied. Probably I used more wax than necessary. I am enjoying my boots now.
Jarkko K. kirjoitti 27.2.2020:
Yleisarvosana
Kerran testattu päivävaelluksella. Kengät tuntuivat hyviltä jalassa ja ne pysyivät kuivina erittäin kosteissa oloissa.
Juho P. 19.6.2019:
Yleisarvosana
Peter K. 25.1.2019:
Yleisarvosana
Mikko M. kirjoitti 19.1.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä laatuvaikutelma, siistit, tukevat ja hyvän tuntoiset näin parin viikon kokemuksella.
Petri A. 20.9.2018:
Yleisarvosana
Oskari T. 13.1.2018:
Yleisarvosana
Joona H. 30.4.2017:
Yleisarvosana