Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 1 hengen teltat‪» Fjällräven Abisko Lite 1‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.12.2021
Yleisarvosana
Hieno pieni teltta. Tunnen itseni sisälläni turvalliseksi, ja se on juuri sitä mitä tarvitset, kun lähdet telttailemaan talvella tai alttiina vuoristossa. Se on minulle paras vaihtoehto Hilleberg Aktolle. Se on kuin tuon teltan kehitystä. Tässä teltassa on paljon taskuja sisällä. Mahdollisuus avata teltta sisäpuolelta tuuletusalueiden avaamiseksi on iso plussa, kun ei halua joutua sateen alle tai yöllä alusvaatteissa...Ryöstä uusin YouTube-video osoitteesta " Bushman and Blue" ja näet mitä tämä teltta kestää...täysin pomminkestävä teltta todella pienelle painolle.
Evgeniy K. 30.11.2021
Yleisarvosana
Steve W. 13.8.2021
Yleisarvosana
Pakkaa pieneksi ja kevyeksi. Erinomainen laatu ja ominaisuudet. Ehdottomasti yhden hengen teltta. Sisäpuoli on tarpeeksi leveä tavalliselle makuualustalle. Erittäin hyvä ilmanvaihto.
Tapio H. 7.8.2021
Yleisarvosana
Kevyt kantaa ja näppärä pystyttää ja antaa tuulessakin hyvän suojan. Maavaate saisi olla mukana vakiona, siksi neljä tähteä viidestä.
Anonyymi 3.8.2021
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen Fjallraven Abisko Lite 1 -telttaan, olen käyttänyt sitä laajasti alppivaelluksilla Tasmaniassa ja olen erittäin tyytyväinen ostokseen. Palvelee hyvin vaellustarpeitani
Kai L. 12.5.2021
Yleisarvosana
Erinomainen soolo-vaelluksilla. Kovalla kelillä mahtuu keittelemään ruokaa absidissa.
Eriks P. 2.5.2021
Yleisarvosana
Pettymys. Oli kaksi asiaa. Pieni ja iso. Pieni asia on, että saumoista riippuvat siistit kulutuspinnat näyttävät nimettömiltä tavaroilta halpasta supermarketista. Suuri ongelma on, että yhteen kulmaan on käytännössä mahdotonta asentaa lyhyt napa, koska kiinnitysrenkaiden välinen etäisyys on pienempi kuin kolmessa muussa kulmassa. Telttaa ei voi käyttää. Korkea hinta, heikko laatu. Palautetaan.
Pami K. 10.1.2021
Yleisarvosana
Helppo pystyttää, onnistuu kovemmassakin tuulessa. Eteiseen mahtuu pieni rinkka ja kengät, ja sisälläkin tilaa hieman levitellä romppeita.
Anders F. 21.12.2020
Yleisarvosana
On kevyt ja sopii hyvin yhdelle hlö ja koiralle..
Hanna V. 18.12.2020
Yleisarvosana
Juho L. 2.9.2020
Yleisarvosana
Teltta on laadukas ja tukeva. Kestää hyvin avotunturin tuulet mutta kondensaatiota kertyi aika paljon yhden yön kokemuksella.
Kunihiro O. 1.9.2020
Yleisarvosana
kik...@...om 30.4.2020
Yleisarvosana
Tähän mennessä vain hyviä kokemuksia. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva. Kasaaminen onnistuu helposti myös sateella.
teijo s. 26.6.2019
Yleisarvosana
Erinomainen teltta yhdelle hengelle. Absidi riittä rinkalle.
Matti K. 12.9.2018
Yleisarvosana
Tosi helppo pystyttää. sateessa ja tuulessa hyvä juttu
Anonyymi 26.6.2017
Yleisarvosana
Kestänyt tuulessa melkein myrskylukemissa talvella. Teltan narut liian ohuet ja sen takia narut menee helposti solmuun. Muutama parannus verrattuna Hillebergin Aktoon. Yhdelle sopiva.
Nimimerkki Pöyrisjärvi 2016 19.9.2016
1 viikon käyttökokemuksella nopea ja helppo pystyttää sekä purkaa, todella vedenpitävä pohja sekä ulkoteltta (1,5 päivän rankkasateessa, kevyt, pieneen tilaan menevä, teltan sisäänkin sopi monenmoista rompetta absidin lisäksi. istumakorkeus menettelee, voisi olla hieman enemmän korkeutta.