Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 3 hengen teltat » Fjällräven Abisko Shape 3 vaellusteltta »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tage S. 16.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt, helppo pystyttää ja kaikin puolin huippu.

Tuomas K. 02.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt ja tilava.

Marko I. 01.07.2019:
Yleisarvosana

vil...@...fi 01.06.2019:
Yleisarvosana

Tomi Ä. 11.02.2019:
Yleisarvosana

Petri M. 31.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Älyttömän kevyt ja hyvä teltta. Yllättävän hyvin pitää päälliteltta vettä ohueksi ja kevyeksi kankaaksi. Helppo ja nopea pystyttää. Märkänäkään ei paina paljoa ja kuivaa nopeasti. Miinuspuolena ehkä se, että aurinkoisena päivänä sisiälämpötila kohoa aika lailla jos jostakin pääsee aurinko telttaan paistamaan. Teltta soveltuu parhaiden kahdelle aikuiselle matalan korkeutensa vuoksi. Itse en ostanut erillistä pohjavaatetta, mutta se olis tuonut enemmän mahdollisuuksia absidin suhteen. Märällä maalla on vähän ilkeä tehdä ruokaa absidissa. Tuli heinäkuun alussa koluttua Lofotit läpi sisältäen 14 telttayötä vaihtelevissa olosuhteissa ja kyllä oli huolettomia öitä. Satoi, paistoi tai tuuli. Pitää vielä syksyllä ja talvella testata kuinka Shape 3 suoriutuu kyseisistä olosuhteista. Vielä ei ole tarvinnut katua hankintaa.

Lauri J. 15.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Sopivan tilava teltta kahdelle. Absidi ei ollut niin pieni kuin pelkäsin, kaikki kamat mahtuivat hyvin ja jäi vielä tilaa kulkea. Meillä oli lisävarusteena ostettava maavaate, mikä suojasi myös absidin pohjan. Teltta oli todella helppo koota, koska sisäteltta oli valmiiksi ulkokankaassa kiinni. Retken jälkeen kuivattiin sisäteltta ja ulkokangas erikseen ja kiinnitettiin takaisin yhteen ennen pakkaamista seuraavaa reissua varten.

Pia P. 23.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava ostos. Takana noin 50 yötä reilun vuoden aikana. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Hyvät ominaisuudet, on tunturissa myrskyssäkin kuin kotonaan. Helppo pystyttää ja säätää myrskynaruja. Hyvät heijastimet myrskynaruissa sekä kiilojen naruissa. Tukevat kiilat. Värikoodatut kaaret ovat kätevät. Ainoa asia mikä saa miinusta on sisätilan korkeus mutta se annettaneen anteeksi painon kevennyksen vuoksi.

thj...@...om 26.04.2018:
Yleisarvosana