Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Fjällräven Abisko Shape 3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Aki E. vahvistettu ostaja, 24.5.2023
Yleisarvosana
Niko K. vahvistettu ostaja, 23.5.2023
Yleisarvosana
Veijo H. vahvistettu ostaja, 12.5.2023
Yleisarvosana
Huippuhyvä tunturivaeltajan teltta, helppo pystyttää kovassakin tuulessa
Peter A. vahvistettu ostaja, 10.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ylös
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
Mahtava teltta kahdelle aikuiselle ja lapselle. Kolmelle aikuiselle tila kyllä riittää. Absidi antaa paljon lisätilaa heikolla säällä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.2.2023
Yleisarvosana
Helppo pystyttää, laadukkaan oloiset tukikaaret ja erittäin positiivinen ensikokemus. Ensimmäinen talviyö vietetty. Päätyjen tuuletusaukot avattuna, mutta yöksi unohtui avata vielä aukko sisäteltan ja absidin välillä, joten kosteutta pääsi kertymään sisäteltan kattoon. Ensi kerralla muistaa kokeilla myös sitä.
Charlie Y. vahvistettu ostaja, 15.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Se on todella hieno teltta, riittävästi tilaa, hyvä kunto
Lassi V. vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Erinomainen ja tilava teltta kahdelle niin saa nukkua väljästi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.7.2022
Yleisarvosana
Mukavan kompakti teltta, kokoonsa nähden kevyt ja pieneen tilaan menevä. Melko kätevästi onnistui aloittelijaltakin koota ja purkaa, kun oli katsonut netistä ohjevideon.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.7.2022
Yleisarvosana
Jo muutaman yön jälkeen vaikuttaa loistavalta hankinnalta. Helppo ja nopea pystyttää ja kasata, yksityiskohdat viimeisen päälle mietittyjä ja toimivia. Hintansa arvoinen!
Cathrine H. vahvistettu ostaja, 12.6.2022
Yleisarvosana
Ensimmäinen yö vietetty koiran kanssa. Oli helppo koota ja materiaalit ovat laadukkaan oloiset. Telttaan sai hyvän ilmankierron ja kuivui nopeasti aamukasteen jälkeen. Suosittelen myös Abisko Shape 3 footprintiä, silloin saa absidin mukavaksi tilaksi tavaroille tai koiralle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.6.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin kevyt kokoon nähden.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.6.2022
Yleisarvosana
Ensivaikutelma hyvä. Lisää kokemusta tarvitaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.5.2022
Yleisarvosana
Kestävä ja kevyt vaellusteltta kahdelle henkilölle ympärivuotiseen käyttöön.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.3.2022
Yleisarvosana
Tsz Kit T. vahvistettu ostaja, 22.2.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
kevyt, rakennuslaatu on erittäin hyvä, pakattu koko on hyvä minulle. 5 tähden luokitus~
Lauri V. vahvistettu ostaja, 14.1.2022
Yleisarvosana
Lyhyellä kokemuksella on sitä mitä luvattiin!
Oskari T. vahvistettu ostaja, 3.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.1.2022
Yleisarvosana
Yhden viikon reissun perusteella erinomainen tuote.
Jouni G. vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
Tarvitsin kevyen teltan, jolla voisi yöpyä maastossa ympäri vuoden. Kovissa keleissä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta ensivaikutelma teltasta on hyvä. Laadukkaat materiaalit ja fiksua suunnittelua. Kahdelle sopivan kokoinen ja tavaraa mahtuu absidiin reilusti. Sisäteltan ovi saisi avautua myös alaosasta, jolloin telttaan olisi helpompi livahtaa nopeasti suojaan. Kiilat ovat laadukkaat ja tuntuvat kestävän myös melko kovakouraista käsittelyä.
Kelvin W. vahvistettu ostaja, 23.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Todella hieno teltta!!!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.12.2021
Yleisarvosana
Teltta on aivan loistava tarpeisiini, kun liikun koiran ja pojan kanssa vaellusreissuilla. Absidi on riittävä pakolliseen huonon kelin kokkailuun vaikka siellä olisikin rinkat yms.
Seppo M. vahvistettu ostaja, 16.12.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvältä näyttää ja yksityiskohdat hyvin pohdituilta. Absidi on suorastaan iso tarkoittaen, että teltta tarvitsee varsin paljon tasaista tilaa maastossa. Enemmän tykkäisin nurin käännetyn L:n muotoisista V-kiiloista, jotta kiila ei pyrkisi menemään kämmenpohjasta läpi kiilaa maahan työntäessä ja olisi mistä ottaa kiinni kiilaa pois vetäessä vaikka hanskat kädessä (nyt vain pieni narulenkki mistä vetää). Toki tosikäyttöön päästään vasta ensi kesänä ja syksynä. Olisin mielelläni ottanut oranssin jotta teltan löytää maastossa, mutta mitään näkyvää väriä ei edes ollut valikoimassa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.10.2021
Yleisarvosana
Sopivan suuri teltta kun haluaa saada sekä rinkat että pari koiraa suojaan yöksi absidiin. Helppo pystyttää vaikka yksin. Ja ei painakaan paljon jos voi jakaa muillekin kannettavaksi pitkillä reissuilla.
Lard H. vahvistettu ostaja, 10.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakastan tätä telttaa! Ollut käytössä noin 50 päivää tänä vuonna. Tilava, helppo ja nopea pitching ja kaikki ajatellaan. Teltan hyvistä pyykkinaruista varapylvään pidikkeeseen. Rakasta kevyttä kangasta, jossa on vahvistetut pohjapäät. Ainoa negatiivinen asia, jonka voin ajatella, on se, että sisäteltta on minulle hieman lyhyt. Tämä tarkoittaa, että jalkani koskettavat joskus ulkotelttaa. Lopulta rakastan telttaa ja se oli jokaisen pennin arvoinen. Laatu on todella hyvä ja odotan sen kestävän koko elämän.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.9.2021
Yleisarvosana
Petteri K. vahvistettu ostaja, 8.9.2021
Yleisarvosana
Sopiva kahdelle aikuiselle vaellusteltaksi. Ei mitään ongelmia ensimmäisellä reissulla
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.8.2021
Yleisarvosana
Sami-Pekka K. vahvistettu ostaja, 13.6.2021
Yleisarvosana
Kevyt ja laadukas teltta kahdelle aikuiselle. Helppo pystyttää ja hyvin kestää tuulta tunturissakin.
Ilpo K. vahvistettu ostaja, 23.5.2021
Yleisarvosana
Hyvin ja harkiten suunniteltu teltta yksityiskohtiaan myöten (heijastavat telttanarut, alumiinikiilat, jne...). Materiaalin ohuus hieman arvelutti, mutta käytössä se on osoittautunut oikein toimivaksi. Telttaa pystytettäessä kannattaa varmistaa, ettei alle jää mitään terävää puhkaisemaan pohjakangasta. Varmuudeksi alla kannattaa käyttää jotakin kulutusta kestävämpää alustamateriaalia, joka samalla toimii myös eteistilan alusmattona. Kahdelle aikuiselle tilat riittävät mainiosti, mutta sadepäivänä kolmelle voi tulla turhan tiivis tunnelma. Vihreä väri maastoutuu suomalaiseen metsään mukavasti. Erityisen kevyt ja pakattuna kompakti telttapakkaus mahtuu hyvin esim. rinkan ulkopuolelle ja kiila/ telttakaaripussit voi sijoittaa vaikkapa rinkan sisälle. Päistään madaltuva tunnelimuoto toimii ihan hyvin, enkä ole kaivannut tasakorkuista sisätilaa.
Vesa V. vahvistettu ostaja, 19.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja mielestäni kevyt teltta. Sopivin varmaankin kahdelle aikuiselle, mutta kyllä tähän kolmekin mahtuu nukkumaan. 1 aikuinen ja kaksi lasta menee mukavasti. Nopea ja helppo pystyttää.
Mika A. vahvistettu ostaja, 14.5.2021
Yleisarvosana
Loistava teltta. Tilava, hyvät yksityiskohdat ja kevyt kuin mikä.
Shane A. vahvistettu ostaja, 11.5.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tasmania Australia Olet käyttänyt tätä telttaa kolme kertaa nyt. Kun saimme sen kiinni, teltan pystyttäminen oli melko suoraviivaista. Plussat: Se on erittäin tilava teltta, runsaasti tilaa kahdelle hengelle ja eteinen on massiivinen. Suuri eteistila oli yksi syy siihen, miksi saimme tämän mallin - se on erinomainen säilytystila ja sen pitäisi myös helpottaa varusteiden pakkaamista sateessa. Erittäin tyytyväinen painoon - yli 400 g kevyempi kuin 2 hengen Exped. Meillä ei ole ollut sateita tai lunta kolmella matkalla, joten emme voi kommentoida huonoa sääsuorituskykyä, mutta emme uskoisi sillä olevan liikaa ongelmia. Ilmanvaihto on kohtuullisen hyvä ja kondensoituminen ei ole huonompaa kuin muiden ihmisten kokemamme matkoillamme. Rakennuksen laatu näyttää erittäin hyvältä. Napojen värikoodatut hihat ovat hyvä apu pystyssä. Miinukset: Huomasimme, että sinun on kiinnitettävä huomiota telttaa pystyttäessä ja pidettävä hyvää jännitettä lennossa, jotta se ei kosketa sisempää - tämä on minimoida kärpän sisäpuolelle muodostuvan kondensaation vaikutukset sisäiseen. Mutta luulen, että tämä pätee useimpiin tunnelitelttamalleihin - etenkin suurempiin tällaisiin malleihin. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä telttaan toistaiseksi. Meillä on teltan jalanjälki ja päätimme lisätä pienen silmukan jokaiseen kiinnityskohtaan (musta muovirengas), jonka jalanjälki jakaa sisäteltan kanssa. Käytän olemassa olevaa mustaa muovirengasta sisäteltan vaihtoon ja lisättyä silmukkaa jalanjäljen vaihtamiseen. Löysin sen paljon helpommaksi kuin laittaa molemmat kytkimet yhden muovirenkaan läpi - varsinkin kylmillä sormilla.
Wolfgang H. vahvistettu ostaja, 4.5.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea ja kevyt teltta!
Aleksi I. vahvistettu ostaja, 27.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2021
Yleisarvosana
Petteri L. vahvistettu ostaja, 9.3.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä ja kevyt teltta. Viikko Muotkatunturillla sujui hienosti tällä majoitteella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.2.2021
Yleisarvosana
Jani I. vahvistettu ostaja, 12.1.2021
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin kuvauksesta ymmärsi. Sisätila yllätti positiivisesti kaksi raamikasta kaveri mahtuu mainiosti. Pakkautuu pussiinsa footprintinkin kanssa.
Matti E. vahvistettu ostaja, 26.12.2020
Yleisarvosana
Todella kevyt ja ilmeisen näppärä kokonaisuus. Lopullinen käyttöikä osoittaa oliko hintansa väärti. Kiilat vahvat, helppo saada maasta veke, kiitz kiilojen remmeille. Tukikepit jo hankintavaiheessa semitaipuneet. En kokenut haitaksi. Vaivatonta saada telttakangas kireälle hyvien kiristysmekanismien kautta.
Joonas P. vahvistettu ostaja, 24.12.2020
Yleisarvosana
Matias L. vahvistettu ostaja, 24.12.2020
Yleisarvosana
Raine H. vahvistettu ostaja, 23.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukava teltta! Kevyt, mutta paljon tilaa 2 hengelle varustuksella ja silti paljon tilaa ruoanlaittoon. Olisi ahtaita 3 ihmisen kanssa.
Sakari B. vahvistettu ostaja, 17.12.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja pieni pakkaus. Teltan pystytys ja pakkaaminen on helppo. Ainoa pieni miinus sisäteltan ovi aukeava alaspäin. Olisi mieluummin sivulle.
Jörgen L. vahvistettu ostaja, 16.12.2020
Yleisarvosana
Laura Y. vahvistettu ostaja, 13.12.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja laadukkaan oloinen teltta. Melko helppo ja nopea kasata
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.12.2020
Yleisarvosana
Chin Wai Y. vahvistettu ostaja, 14.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin kevyt, erinomainen laatu
Mathias L. vahvistettu ostaja, 25.9.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ensimmäinen matka vuoren kanssa oli Helagsiin asti. Sade, hurrikaani, miinusasteet .. teltta onnistui kaikessa. Erittäin helppo asentaa ja ottaa alas.
Anna B. vahvistettu ostaja, 12.9.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Helppo asentaa, korkea laatu odotetusti. Vain väri, joka ei ollut aivan niin kuin olin kuvitellut - muuten se on täydellinen!
Maarit H. vahvistettu ostaja, 10.9.2020
Yleisarvosana
Kevyt, helppo kasata ja koota. Kestää hyvin sateen, jos kangas on napakasti pingotettu. Jos ventilaatiot on kiinni ja sataa, kastuu päälliskangas läpimäräksi, kun sisäilman vesihöyry kastelee sisäpuolelta. Tuli testattua...Absidi supertilava ja kahdelle hengelle tilat sisälläkin hyvät.
Malin A. vahvistettu ostaja, 7.9.2020
Yleisarvosana
Mischa J. vahvistettu ostaja, 29.8.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Suuri palvelu, loistava tuote ja aivan nopeasti. Iloisesti jälleen. Voin vain suositella.
Ronja J. vahvistettu ostaja, 23.8.2020
Yleisarvosana
Yhden yön verran testattu ja sen perusteella oikein hyväksi todettu. Yksinkertainen koota, kaksi aikuista mahtuu hyvin koiran kanssa ja absidi on reilun kokoinen, jossa mahtuu säilyttämään rinkat helposti. Kestävyyden pystyy sitten toteamaan useamman reissun jälkeen.
Riina T. vahvistettu ostaja, 18.8.2020
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen valintaani. Teltta heti pääsi käyttöön yön yli vaellukselle ja pystyttäminen on todella nopeaa ja helppoa, vaikka koe pystyttäminen jäi ennen lähtöä. Kolmen hengen teltta hyvä kahdelle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja lapselle. Luulen että kolme aikuista saisi nukkua aika tiiviisti. Joten onneksi valitsin kolmen hengen teltan, useimmiten siis kahden aikuisen käytössä.
Heikki V. vahvistettu ostaja, 29.7.2020
Yleisarvosana
Timo K. vahvistettu ostaja, 26.7.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.7.2020
Yleisarvosana
Teltta on kevyt, helppo pystyttää ja lämmin. Hyttysverkko on niin tiheää, että pienimmätkin ötökät pysyvät loitolla, mutta samalla vähän vähentää tuulen kulkemista läpi. Sisäpuolelta säädettävät tuuletusaukot ovat todella kätevät ja koko yön kestävässä sateessa kastuttuaan teltta kuivui parilla ravistelulla. Kankaat ovat hurjan ohuita, ja sisäteltan kankaassa näkyi jo ensimmäisinä telttayönä pari pientä venymää. Ei vaikuttanut käyttöön, mutta teltan pitkäikäisyys alkoi hieman mietityttää. Tämän hintaluokan teltan pitäisi kestää kuitenkin pitkään.
Jukka V. vahvistettu ostaja, 10.7.2020
Yleisarvosana
Huipputuote: kaikki viimeistelty pienintä piirtoa myöten. Kevyt, helppo koota ja ennen kaikkea hyvin tilaa.
Simo A. vahvistettu ostaja, 9.7.2020
Yleisarvosana
Sirpa P. vahvistettu ostaja, 19.6.2020
Yleisarvosana
Teltta on suht helppo koota ja varmasti toistojen jälkeen kokoaminen sujuu nopeastikin. Yllättävän tilava. Rankkasateen kestävä. Hyvät tuuletusmahdollisuudet
Joni R. vahvistettu ostaja, 4.6.2020
Yleisarvosana
Kalle Armas H. vahvistettu ostaja, 3.6.2020
Yleisarvosana
Hanna K. vahvistettu ostaja, 8.10.2019
Yleisarvosana
Erinomainen teltta. Helppo pystyttää ja purkaa sekä kevyt kantaa. Vaelluksella satoi lähes joka yö mutta vesi ei tullut läpi.
Samuli K. vahvistettu ostaja, 1.10.2019
Yleisarvosana
Pelottavan ohutta teltan kokonaispainon erittäin kevyksi tekevää päällikangasta, yhden yön kokemuksella vaikuttaa toimivalle ja kestävälle. Pidempiakainen kestävys jää nähtäväksi, mutta luulisi kankaan kestävän laatutelttamerkki huomioiden. Kätevät tuuletusominaisuudet ja kaikki muutkin pienetkin yksityiskohdat mietitty viimeisen päälle. Helppo koota yksinkin. Laadukas kokonaisuus. Suosittelen ehdottomasti, jos vain hintaluokan kestää. Varmasti tästä hyvä kevyt teltta moneksi vuodeksi.
Tage S. vahvistettu ostaja, 16.9.2019
Yleisarvosana
Kevyt, helppo pystyttää ja kaikin puolin huippu.
Tuomas K. vahvistettu ostaja, 2.7.2019
Yleisarvosana
Kevyt ja tilava.
Marko I. vahvistettu ostaja, 1.7.2019
Yleisarvosana
vil...@...om vahvistettu ostaja, 1.6.2019
Yleisarvosana
Tomi Ä. vahvistettu ostaja, 11.2.2019
Yleisarvosana
Petri M. vahvistettu ostaja, 31.8.2018
Yleisarvosana
Älyttömän kevyt ja hyvä teltta. Yllättävän hyvin pitää päälliteltta vettä ohueksi ja kevyeksi kankaaksi. Helppo ja nopea pystyttää. Märkänäkään ei paina paljoa ja kuivaa nopeasti. Miinuspuolena ehkä se, että aurinkoisena päivänä sisiälämpötila kohoa aika lailla jos jostakin pääsee aurinko telttaan paistamaan. Teltta soveltuu parhaiden kahdelle aikuiselle matalan korkeutensa vuoksi. Itse en ostanut erillistä pohjavaatetta, mutta se olis tuonut enemmän mahdollisuuksia absidin suhteen. Märällä maalla on vähän ilkeä tehdä ruokaa absidissa. Tuli heinäkuun alussa koluttua Lofotit läpi sisältäen 14 telttayötä vaihtelevissa olosuhteissa ja kyllä oli huolettomia öitä. Satoi, paistoi tai tuuli. Pitää vielä syksyllä ja talvella testata kuinka Shape 3 suoriutuu kyseisistä olosuhteista. Vielä ei ole tarvinnut katua hankintaa.
Lauri J. vahvistettu ostaja, 15.8.2018
Yleisarvosana
Sopivan tilava teltta kahdelle. Absidi ei ollut niin pieni kuin pelkäsin, kaikki kamat mahtuivat hyvin ja jäi vielä tilaa kulkea. Meillä oli lisävarusteena ostettava maavaate, mikä suojasi myös absidin pohjan. Teltta oli todella helppo koota, koska sisäteltta oli valmiiksi ulkokankaassa kiinni. Retken jälkeen kuivattiin sisäteltta ja ulkokangas erikseen ja kiinnitettiin takaisin yhteen ennen pakkaamista seuraavaa reissua varten.
Pia P. vahvistettu ostaja, 23.7.2018
Yleisarvosana
Loistava ostos. Takana noin 50 yötä reilun vuoden aikana. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Hyvät ominaisuudet, on tunturissa myrskyssäkin kuin kotonaan. Helppo pystyttää ja säätää myrskynaruja. Hyvät heijastimet myrskynaruissa sekä kiilojen naruissa. Tukevat kiilat. Värikoodatut kaaret ovat kätevät. Ainoa asia mikä saa miinusta on sisätilan korkeus mutta se annettaneen anteeksi painon kevennyksen vuoksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.4.2018
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.5.2021
Teltassa nyt nukuttu noin 60yötä. Alla plussat ja miinukset. Ostaisin itse uudelleen. + hinta (vs esim hilleberg) + pakkauskoko, pystytettävyys, värikoodatut telttakepit (vaikkei kultainen ole keskellä, jota aina meinaa myrskyssä ja kiireellä kultaisen keskitien-säännöllä tunkea keskelle :D) + koko (kolmen hengen teltta -> kahdelle luxus), iso absidi + telttakankaan laatu ei ole pettänyt, venyy kyllä kostealla/talvella paljon -> ominaisuus (kevyt ja ohut) - tuuletusaukkojen yläreunan jämäkkä osuus ei pidä muotoaan laisinkaan, vaatisi esim keskelle yhden lisä remmin ja paljon jämäkämmän uudelleen muotoiltavan materiaalin. - sisäteltan liittymäkohdat ulkotelttaan meinaa mennä rikki (EIVÄT OLE VIELÄ HAJONNEET). Kuminauhat liian jäykät, teltta "joustaa" enemmän kuin kuminauhat. Tämä helposti fiksattavissa... - lisäisin kiristys mahdollisuuksia nykyisiin "myrskynaruihin" jotta talvella teltan kiristys olisi ehkä helpompaa (mallia hillebergiltä)