Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Yleisreput » Fjällräven Räven 28 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Eetu A. 31.7.2020:
Yleisarvosana
Samuli L. 24.7.2020:
Yleisarvosana
Hieno ja käytännöllinen reppu työhön ja opiskeluun. Olkahihnojen välinen rintaremmi olisi vielä hyvä lisä.
Maria K. 15.7.2020:
Yleisarvosana
Marja-Liisa K. 9.7.2020:
Yleisarvosana
Tilava ja tukeva reppu, hyvä määrä taskuja joihin mahtuu paljon tavaraa
Antti E. 4.7.2020:
Yleisarvosana
Käytän reppua arkikäytössä. Jämäkkä reppu jossa hyvin taskutilaa. Helposti puhdistettava kangas ja laadukkaan tuntuiset vetoketjut.
Mika R. 30.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja monipuolinen reppu, riittävästi lokeroita ja järkevästi suunniteltu. Arkena palvelee mainiosti tietokone, eväät, treenivarusteet, ym. Monikäyttöinen päiväreppu, olen tyytyväinen ja voin suositella.
Soili K. 20.6.2020:
Yleisarvosana
Tilava ja erittäin kestävän oloinen materiaaliltaan. Vetoketjut ovat aika jäykän tuntuiset, mutta varmaankin käytön myötä notkustuvat. Tämä reppu olisi ihana tumman keltaisena, mutta valitettavasti sitä väriä ei tässä mallissa ole saatavilla.
Katja J. 19.6.2020:
Yleisarvosana
Tilava ja paljon erikokoisia taskuja. Etenkin päällä oleva pieni tasku on täydellinen puhelimelle ja avaimille. Läppäritaskuun mahtuu juuri 15,6 tuuman kone.
Satu N. 6.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä, monipuolinen ja kestävä reppu.
Aija N. 22.4.2020:
Yleisarvosana
Heli L. 27.3.2020:
Yleisarvosana
Laadukas ja tilava reppu, jossa tyylikäs yksinkertainen ulkonäkö. Mahtuu hyvin parin yön reissun tavarat. Lisäksi loistava esim. kauppareissuilla kun mahtuu paljon ostoksia reppuun, missä ne on helppo kantaa. Suosittelen!
Samu K. 24.3.2020:
Yleisarvosana
Reppu täyttää kaikki odotukset ja vaatimukset kuten odotinkin. Materiaali vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja reppu tuntuu mukavalta selässä. Suurin vaikuttava tekijä ostopäätöksessä oli hyvä suoja kannettavalle tietokoneelle ja monipuolinen säilytystila. Sopii siis erinomaisesti opiskelijalle tai paljon matkustavalle henkilölle :)
Arttu P. 21.3.2020:
Yleisarvosana
Siistin näköinen ja monikäyttöinen reppu.
Antti S. 29.2.2020:
Yleisarvosana
Näppärä reppu parin päivän reissulle, mahtuu kaikki tarpeellinen ja menee lentokoneessa penkin alle talteen.
Katja P. 29.2.2020:
Yleisarvosana
Vasta muutaman kerran ollut käytössä. Vaikuttaa tilavalta. Jämäkkä. Pitää hyvin vettä. Plussaa erillisestä läppäritaskusta. Toimii niin työreppuna kuin viikonloppureissuissakin. Olin tyytyväinen, että ostin 28-litraisen vs.20 litraa, vaikkei litramäärät eri merkeillä näköjään olekaan ihan verrannollisia (Haglöfsin 20l Sälg large on melkein samankokoinen kuin tämä). Jäämme seuraamaan, miten kangas kestää siistinä, vähän huonoja kokemuksia ollut Kånkeneissa lähipiirissä (lapsien käytössä).
Ari A. 28.2.2020:
Yleisarvosana
Korkealaatuinen reppu jokapäiväiseen käyttöön.
Sara E. 22.1.2020:
Yleisarvosana
Tilaa löytyi, vähän olisi saanut keskiosa olla tilavampi, mutta mukaan saa mahtumaan salikamppeet kenkineen, pyyhkeet, 2 kosmetiikkapussia, läppärin ja etutaskuun pienen toimiston verran tarvikkeita. Sivutaskuihin saa kyllä änkeä termospullon ja juomapullon vähän väkivalloin, jos repun keskiosa on täynnä tavaraa. Pieni "salatasku" on iso, mahtuu puhelin, avaimet ja lompakon mahtumaan.
Lauri K. 11.1.2020:
Yleisarvosana
Oikein laadukas ja mietitiwn suunniteltu yleisreppu
Martin J. 7.1.2020:
Yleisarvosana
En riktigt bra och praktisk ryggsäck som känns vara av högsta kvalité. Den passar både till jobbet och till utflykter med familjen. Ryggsäcken har många praktiska förvaringsmöjligheter och 28 liter är en lagom volym för en vuxen person. Priset på varuste.net är riktigt attraktivt j f m svenska butiker. Betalning och leverans fungerade bra. En ryggsäck jag hoppas kunna ha i många år framöver. Har inte några nackdelar att framföra om produkten.
timo k. 23.12.2019:
Yleisarvosana
Reppu ollut päivittäisessä käytössä nyt useamman kuukauden ja ei ole valittamista. Taskuja on vähintäänkin riittävästi.
Elina L. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Tanja N. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Linda V. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Siisti ulkonäkö, paljon taskuja.
Tatjana P. 29.10.2019:
Yleisarvosana
Paras minulle. Erittäin mukava käyttää, erityisen mukava hartioilla. Paljon osastoja ja erittäin suuri kapasiteetti. Toinen, sama, mutta 20l, käytän kesällä. Ei tarpeeksi tilavuutta Suosittelen 100%
Jonas F. 5.9.2019:
Yleisarvosana
Maiju K. 7.8.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen reppu työhön - fillarilla kulkee helposti selässä, tietokoneelle oma pehmustettu lokero ja muuta materiaalia saa jaoteltua useisiin osioihin. Plussat selkeästä ulkonäöstä.
Minna L. 31.7.2019:
Yleisarvosana
Niinkuin aina. Mustassa näkyy kissankarvat vaan se ei ole repun vika. Kaikki ainahukassatyypille lokeroita järjestelyä varten. 👍🤩👍🤩👍
Lauri K. 26.7.2019:
Yleisarvosana
It is lightweight and comfy. How durable it will be, will see in time!
Susanna P. 24.7.2019:
Yleisarvosana
Reppu on tilava ja toimiva. Hyvä hankinta.
Antti M. 16.7.2019:
Yleisarvosana
Kari S. 30.6.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen päiväreppu. Koko on juuri sopiva minun käyttöön ja taskuja löytyy tarpeeksi.
Kari L. 23.6.2019:
Yleisarvosana
Mike A. 22.6.2019:
Yleisarvosana
Todella asiallisen oloinen reppu. Hankin tämän heräteostoksena, mutta olen ollut todella tyytyväinen. Repussa on riittävän monta ja selkeästi eroteltua säilytystaskua. Vaalea sisävuori auttaa tavaroiden löytämisessä. Laadukkaan oloinen kangas ja vetskarit, joita on isommissa taskuissa kaksi. Lopulta ylivertaisen hyväksi ominaisuudeksi on osoittautunut keskellä yllä oleva pieni tasku, johon saa kätevästi esimerkiksi lompakon, passin tai puhelimen. Kokonsa puolesta Räven toimi hyvin myös lentokoneessa käsimatkatavarana. Mahdollisista puutteista voisi mainita puuttuvan rintaremmin. Myöskään mitään ylimääräisiä lenkkejä ei ole, joten makuualustan tms. ekstrojen kiinnittäminen tähän ei käy helposti. Lopulta kyse onkin kai enemmän tyylikkäästä cityrepusta. Kokonsa puolesta tämä on mielestäni juuri oivallinen – riittävän kompakti päivittäiseen käyttöön, mutta samalla vetää tavaraa yön tai parinkin reissulle.
Taru R. 18.6.2019:
Yleisarvosana
Hankin repun työkäyttöön ja toki se taipuu näppärästi myös retkille. Tilaa repussa on paljon. Läppäri ja työpaperit kulkevat hyvin omassa taskussaan ja silti on vielä tilaa käytettävänä parin ison lokeron verran esim. vaihtovaatteille. Pieni miinus tulee rintaremmin puuttumisesta.
Juhani S. 18.6.2019:
Yleisarvosana
Laadukas reppu kaikin puolin.
Mari V. 23.4.2019:
Yleisarvosana
Aivan huippureppu! Mahtuu todella paljon tavaraa ja paljon erilaisia taskuja, joihin helppo lajitella sisältö. Suosittelen!
Elina S. 10.4.2019:
Yleisarvosana
Laadukas, kauniin värinen, juuri sopiva läppärin ja koulukamojen kuljettamiseen.
ell...@...fi 21.3.2019:
Yleisarvosana
Reppu on todella tilava ja useat eri taskut tekevät repun pakkaamisesta ja erityisesti käytöstä miellyttävää. Pullotaskut sivuilla ovat syvät, joten juomapullo ei lentele kovemmassakaan vauhdissa esim. pyöräillessä. Reppu on mukava selässä, vaikka lastia olisi enemmänkin kannettavana. Olen todella tyytyväinen Fjällräven Räven 28 -reppuun, toimii täydellisesti arkireppuna ja miksei päiväretkelläkin. Huomiona, että chestnut väri verkkokaupan kuvassa ja todellisuudessa eivät vastaa toisiaan.
tuo...@...om 19.3.2019:
Yleisarvosana
Ehdottomasti paras päiväreppu kaupunki käyttöön. Ainut asia, mikä harmittaa on etten löytänyt tätä aiemmin!
Tom A. 5.3.2019:
Yleisarvosana
Muutaman viikon ollut käytössä. Laadukkaan oloinen, toivon mukaan kestää pitkään, aika näyttää. Monenmoiset taskut, suuret ja pienet on suunniteltu älykkäästi, nyt ei enää irtotavarat ole kaikki yhdessä taskussa laukun pohjalla. Voin suositella, läppäri kulkee mukana turvassa omassa taskussaan.
Piritta P. 24.2.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava reppu. Siisti ulkonäkö ja monipuolisesti käytännöllisiä taskuja
Teemu V. 6.2.2019:
Yleisarvosana
Tilava ja monikäyttöinen reppu. Laadukas ja toimiva myös, hetkeen ei tarvitse reppua uusia.
markus t. 1.2.2019:
Yleisarvosana
Loistava reppu työkäyttöön. Läppäri kulkee mukana vaivatta ja on hyvän näköinen.
Johanna E. 27.12.2018:
Yleisarvosana
Sini K. 10.12.2018:
Yleisarvosana
Kestävä ja laadukas käyttöreppu. Mahtuu enemmänkin tavaraa ja paljon säilytystaskuja.
Marko K. 10.12.2018:
Yleisarvosana
Sara H. 6.12.2018:
Yleisarvosana
Mahtuu paljon tavaraa, sopii hyvin tyylikkääksi reissurepuksi. Materiaalit tuntuu kestäviltä.
Katri A. 2.11.2018:
Yleisarvosana
nia...@...om 4.9.2018:
Yleisarvosana
Hyvä malli, mutta huono materiaali/ompelu. Supermukava, tilava ja kätevä reppu. Paljon erilaisia taskuja. Reppuun mahtuu paljon tavaraa ja sopii myös viikonloppureissuihin. Kaksi tähteä tippuu pois, koska laatu oli pettymys. Parin kuukauden käytön jälkeen ompeleet purkautuneet ja tummansininen kangas paikoin haalistunut.
Hannu T. 28.6.2018:
Yleisarvosana
Juuri se mitä halusin läppärirepulta.
tee...@...fi 30.5.2018:
Yleisarvosana
ann...@...om 25.4.2018:
Yleisarvosana
Hieman ehkä käyttötarkoitukseeni reilun kokoinen reppu, mutta muuten aivan täydellinen! Järjestelmälliselle ihmiselle useat taskut ovat aivan lottovoitto!
Tiina P. 20.4.2018:
Yleisarvosana
Etsin pitkään itselleni sopivaa läpppärireppua, koska 10v palvellut reppuni hajosi viimein. Matkustan paljon läppärin kanssa ja usein reppuun pitää mahtua muutakin. Tässä repussa on juuri järkevästi käyttööni erilaisia lokeroita: - suojaava taskuosa läppärille, johon mahtuu tarvittaessa papereita tms - toinen tilava osa muulle mukana kuljetettavalle: kirajt, vihkot, kamera, eväät tms. - etuosa, jossa hyvin lokeroita ja taskuja, joihin voi laittaa tilpehöörin: presentaatiovälineet jne. - pieni ylätasku, johon voi sujauttaa puhelimen, lompakon jne. - sivutaskun, johon saa vesipullon Reppu on toimiva käyttööni ja sitten se on vielä hyvännäköinen kaupunkikäytössä... ja ympäristön muuttuessa siitä tulee hyvä ulkoilureppu, johon saa päiväreissun tavarat näppärästi.
Niko K. 20.3.2018:
Yleisarvosana
vir...@...fi 3.1.2018:
Yleisarvosana
Kånkenin korvaajaksi hankittu. Tilava, kivan näköinen ja kestävän oloinen reppu toimistotyöntekijälle.
Leena V. 12.12.2017:
Yleisarvosana
Ihanasti taskuja, jämäkkä ja laadukkaan oloinen.
esk...@...om 24.7.2017:
Yleisarvosana
Hyvä reppu, eikä yhtään niin metsäläisen näköinen kuin perusmallit.
jka...@...om 15.3.2017:
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja tilava reppu. Oikea tilaihme, jossa uskomattoman paljon erillisiä lokeroita ja taskuja.
sas...@...om 14.3.2017:
Yleisarvosana
Great backpack! I am carrying it with me everywhere.
Nimimerkki Tanja 17.12.2019:
Reppu vakuutti jo yhden päivän jälkeen. Hyvä selässä, mahtuu paljon tavaraa ja tosi hyvin taskuja ja lokeroita. Kiva ulkonäkö. Suosittelen!