Lajit‪» Koirailu‪» Automatkustus‪» Autoveräjät‪» Variocage Variogate G4-koiraveräjä‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kimmo F. 27.1.2022
Yleisarvosana
Veräjän kokoominen otti vähän aikaa kun ohje lappunen oli mitä oli,aika palapeli. Mutta istuu hienosti autoon ja helppo muokata seuraavaan autoon. Valmistaja ei ole ottanut huomioon ,että kaikkien autojen lattiat ei ole samanlaisia.siitä pieni miinus,jotui vähän muokkaamaan lattialle tulevaa runkoa.
Pirkko R. 28.12.2021
Yleisarvosana
Tuote itsessään vaikuttaa oikein hyvältä. Asentamisessa meni kyllä jonkin verran aikaa.
Heli S. 24.11.2021
Yleisarvosana
Laadukas veräjä joka ei kolise monttuisemmillakaan teillä, kasaamiseen menee jonkin aikaa mutta on sen väärti!
Eveliina T. 18.11.2021
Yleisarvosana
Jämäkkä, ei kolise ajossa ja helppo kasata. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä!
Anonyymi 13.8.2021
Yleisarvosana
Toimii !!
Anonyymi 7.7.2021
Yleisarvosana
Lukkokohta saisi olla matalampi...ettei koiran jalat osu.Muuten niinku täyrellinen.
Anonyymi 22.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä tuote juurikin monesti autoa vaihtavalle. Ainut ”ongelma” oli kokoamisen kanssa kun en aluksi huomannut jättää yhtä palaa pois, jolloin syvyys olisi ollu paljon pidempi. Ohjeet eivät neuvoneet tätä tekemään, mutta annettujen mittojen mukaan (nettisivut) oletin, että alarautojen yksi osa oli vain pidennysosa ja jätin sen pois.
Jenni M. 18.6.2021
Yleisarvosana
Variocage-veräjä on laadukas, helppo koota ja säätää tilaan sopivaksi laajojen säätömahdollisuuksien myötä sekä hiljainen käytössä. Veräjää kootessa suosittelen kokoomaan koko pohjaosan (kiinnittämän takapalan) ohjeesta poiketen. Ainoa miinus on turhan korkealle jäävät pohjaraudat, mutta ne saa peitettyä muutamalla viltillä.
MAARIT P. 7.6.2021
Yleisarvosana
Kaikkien suositusten arvoinen. Helppo kasata/asentaa, kunhan sisäistää ja noudattaa ohjeita. Sopii loistavasti Toyota Raviin. Kiitos, hyvästä palvelusta!
Mira S. 28.7.2020
Yleisarvosana
Portin (ulkoa katsottuna) vasen alareuna oli vääntynyt kuljetuksessa sisälle, lisäksi portti pitää pienoista kolinaa ajaessa. Luultavimmin portissa pientä löysyyttä. Toimii kuitenkin tarkoituksellaan, eli veräjänä. Toimitusta odoteltiin viivästymisten vuoksi, niin emme alkaneet tuotetta palauttaan, vaan väänsimme itse portin alaosan mahdollisimman kohdalleen ja otettiin tuote käyttöön.
Anu L. 15.12.2019
Yleisarvosana
Jämäkkä kokonaisuus, mikä oli helppo koita ja asentaa paikoilleen autoon. Yksi putkista piti ääntä (kiristysruuvin vastapalikan sisäkierre oli vino) mutta sekin asia hoidettiin välittömästi varuste.net:n asiakaspalvelun kanssa. Muuten täysin äönetön talviajossa, siitä iso plussa!
Kati T. 25.5.2019
Yleisarvosana
Elina P. 13.3.2019
Yleisarvosana
Hyvä ostos!
Henrik A. 19.12.2018
Yleisarvosana
Kannattaisi valita auton merkin ja mallin mukaan sopeutettu häkki tai veräjä. Yleismalli ei sovi joka kohtaan jolloin tilaa menee hukkaan ja pian veräjä rätisee.
mar...@...fi 17.7.2018
Yleisarvosana
Erittäin hyvä koiraveräjä.
jar...@...fi 28.6.2018
Yleisarvosana
Kokoonpano-ohjeet eivät heti auenneet mutta sai niistä selvää loppujen lopuksi. Järjestys on tärkeä ja putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä kannattaa asentaa heti aluksi kuten ohjeissa "sanotaan". Veräjä on todellakin massiivinen ja varmasti pitää koirat siellä missä pitääkin ja säätömahdollisuuksia on riittävästi varmaan kaikkiin farmariautoihin. Veräjän pohjalevy ja "putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä" vievät ikävästi lattatilaa ja tekevät sen epätasaiseksi ja hankalaksi pehmustaa koirille mukavaksi. Veräjän pystytangot ovat säädettäviä (kaksi sisäkkäistä putkea) ja pitävät ääntä ajosssa. Muuten on tukeva eikä varsinaisesti kolise mistään. Veräjä näyttää mainoskuvissa siistiltä eikä sen "massiivisuutta" ei voi ymmärtää kuvista. Mutta tekee sen minkä lupaa. Ja voi siirtää suhteellisen helposti autosta toiseen. Minulle tulee seuraavaksi mittojen mukaan teetätetty josta tulee äänetön ja "kevyempi" ratkaisu. Suosittelen varauksin.
kat...@...fi 17.5.2018
Yleisarvosana