Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Sukellusmärkäpuvut‪» 3 mm‪» Seacsub Sense 3 mm Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.9.2022
Yleisarvosana
Ei ollut kokemusta aiemmin wetsuit:ista, joten ihan kelvolliselta tuntuu tämä tuote.
Anonyymi 19.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 20.4.2022
Yleisarvosana
Joanna L. 27.7.2019
Yleisarvosana
Ostin ensimmäisenä märkäpukuna Suomen kesän vesiin + ulkomaille etelään talvella. Hyvin toimi snorklausreissulla mökillä n. +15C Suomen merivedessä. Piti lämpimänä, tosin sormet ja varpaan tuntui vähän jäätyvän joten kaipasin sukkia ja hanskoja. Todennäköisesti en olisi kylmäherkkänä pystynyt veteen menemään ollenkaan jos ei olisi ollut pukua mukana. Puvulla on myös jonkin verran joustoa, päälleni sopi M koko vaikka housut yleensä kokoa 40-42. Lahkeet eivät yllättäen olleet liian pitkät vaikka lyhyt olenkin, mutta hioissa taas minulle vähän ylimääräistä pituudessa. Puvun sai hyvin yksin puettua päälle ja otettua pois. En lähtisi itse pukua lyhentelemään kun hiojen ja lahkeiden suissa on silikoniset renkaat jotka estää veden virtausta puvun sisälle. Kuten joku muukin taisi jo kommentoida, puku haisee muoville sen verran että en säilyttäisi muiden vaatteiden kanssa ainakaan heti uutena. Haju jonkin verran hälveni kun roikkui ulkona 2 viikkoa ja käytin merivedessä. Suosittelen myös muille jos on vähänkään kylmäherkkä!
Anu L. 15.5.2019
Yleisarvosana
Jetro A. 29.1.2019
Yleisarvosana
Todella miellyttävä istuvuus, hyvä laatuinen. Saumakohdat huomaamattomat.
myo...@...om 5.1.2019
Yleisarvosana
eev...@...fi 7.6.2018
Yleisarvosana
Elämäni ensimmäinen märkäpuku, ostin että pääsen vesijuoksemaan mökillä. Mahtava! Olen varsin kurvikas, kokoa 42-44, löytyy tissiä, pyllyä ja reittä, mahduin aivan mainiosti XXL:ään (vaikka epäilin), luultavasti kokoa pienempikin olisi mennyt. Joustaa hyvin, ei haittaa menoa millään tavalla.Helppo pukea ja riisua, tosin vetoketju voisi olla pidempikin, jos nyt jotain sopii toivoa. Aika vahva kumimainen haju kyllä, mahtaako laimeta ajan kanssa? No ihan sama, toimii. Mitä merivesi nyt on, jotain +14, helposti tarkenen juosta tunnin. Kiitos hyvästä ja rohkaisevasta asiakaspalvelusta!
Elina H. 18.12.2017
Yleisarvosana
Hyvä perusmärkäpuku.
Janne K. 19.5.2017
Yleisarvosana
Hyvä lämmin jopa +6 veteen ja hiki on taattu suppaillessa.
Nimimerkki SV 24.2.2017
Hyvä peruspuku snorklaukseen ja viileisiin kesävesiin. Joustaa riittävästi (vaikkei olekaan mitään superstretchiä) ja muotoutuu vartalon mukaan, vaikka ei olisikaan mallinmitoissa. Vetoketju liikkuu hyvin, voisi kyllä olla vähän pidempi pukemisen helpottamiseksi. Siististi tehty. Halvempia pukuja kokeilleena suosittelen sijoittamaan enemmin tähän, käyttömukavuus ja istuvuus on sen verran parempi. Kannattaa myös kokeilla saman mallin lyhyempää versiota, jos pitkät hihat ja lahkeet eivät ole tarpeen. Mitoitus on suht sama, tosin paksureisisellä lahkeet voivat puristaa.