Lajit » Sukellus » Märkäpuvut » Sukellukseen » 3 mm » Seacsub Sense Lady 3mm »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anu L. 15.05.2019:
Yleisarvosana

Jetro A. 29.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella miellyttävä istuvuus, hyvä laatuinen. Saumakohdat huomaamattomat.

myo...@...om 05.01.2019:
Yleisarvosana

eev...@...fi 07.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Elämäni ensimmäinen märkäpuku, ostin että pääsen vesijuoksemaan mökillä. Mahtava! Olen varsin kurvikas, kokoa 42-44, löytyy tissiä, pyllyä ja reittä, mahduin aivan mainiosti XXL:ään (vaikka epäilin), luultavasti kokoa pienempikin olisi mennyt. Joustaa hyvin, ei haittaa menoa millään tavalla.Helppo pukea ja riisua, tosin vetoketju voisi olla pidempikin, jos nyt jotain sopii toivoa. Aika vahva kumimainen haju kyllä, mahtaako laimeta ajan kanssa? No ihan sama, toimii. Mitä merivesi nyt on, jotain +14, helposti tarkenen juosta tunnin. Kiitos hyvästä ja rohkaisevasta asiakaspalvelusta!

Elina H. 11.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä perusmärkäpuku.

Janne K. 19.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä lämmin jopa +6 veteen ja hiki on taattu suppaillessa.

Nimimerkki SV 24.02.2017:
Hyvä peruspuku snorklaukseen ja viileisiin kesävesiin. Joustaa riittävästi (vaikkei olekaan mitään superstretchiä) ja muotoutuu vartalon mukaan, vaikka ei olisikaan mallinmitoissa. Vetoketju liikkuu hyvin, voisi kyllä olla vähän pidempi pukemisen helpottamiseksi. Siististi tehty. Halvempia pukuja kokeilleena suosittelen sijoittamaan enemmin tähän, käyttömukavuus ja istuvuus on sen verran parempi. Kannattaa myös kokeilla saman mallin lyhyempää versiota, jos pitkät hihat ja lahkeet eivät ole tarpeen. Mitoitus on suht sama, tosin paksureisisellä lahkeet voivat puristaa.