Lajit‪» Uinti‪» Uima-asut‪» Uimapuvut‪» Naisten uimapuvut ja bikinit‪» Uimapuvut‪» Essenuoto Lahkeellinen uimapuku naisille‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.10.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 14.8.2021
Yleisarvosana
Uimapuvussa on kohtuullisen reilu koko, pitää pohjoismaalaisittain paikkansa. Hinta-laatusuhde hyvä, mutta aktiiviselle uimarille suosittelen kalliimpaa versiota. Tässä kangas on vähemmän tukevaa ja sopii harrastajalle. Lahkeet ovat reilun pituiset ja malli leikkauksineen muutenkin parempi kuin tunnetulla kilpailijalla. Olen tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Eteen rintaan olisin kaivannut kaksinkertaista kangasta, sellaista löytyy alaosasta.
Anonyymi 17.9.2020
Yleisarvosana
Todella hyvin päälle istuva uimapuku! Materiaali kestää hyvin kovassakin käytössä. Hieman vaikea pukea, koska kaula aukko on ahdas, mutta muutoin erinomainen aktiiviselle kuntouimarille. Lahkeellisen uimapuvun kanssa uinti tuntuu liukuvan vedessä pidemmälle.
Anne K. 19.1.2018
Yleisarvosana
Lihavan naisen päällä selässä oleva "reikä" näytti pahalta. Jos olisi ollut umpinainen myös selkäpuolelta, olisin ottanut puvun. Hoikalle olisi ollut oikeinkin hyvä.
Essi P. 28.2.2017
Yleisarvosana