Lajit‪» Retkiluistelu‪» Retkiluistimet‪» Tarvikkeet‪» Zandstra Ruuvisarja (Hardware Delta Fit All XC/BC)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tero S. 2.6.2022
Yleisarvosana
Julius V. 19.5.2022
Yleisarvosana
En ole vielä kokeillut, mutta paketti näyttää sisältävän kaiken.
Robin P. 13.2.2022
Yleisarvosana
Luistelin pari kokonaista päivää Georgian lahden suurella järvijäällä. Toimi hienosti - pinta on hyvin sekoitettu pakkajäästä sileään ja sohjoiseen - meni läpi niin hyvin kuin voi odottaakin. Mitään sellaista ei voinut tehdä jääkiekkoluistimilla. Tein 20 km päivän ja tuntui lentävältä / ei paljon vaivaa. Laita nnn bc magnum siteet - vähän vaivaa, koska ne on suunniteltu nis- valintaani. TBD kuinka ne kestävät - melko kevyet, mutta sauma hyvin suunniteltu - paljon ohuempi terä kuin odotettiin.
Teemu T. 31.12.2021
Yleisarvosana
Ok ruuvisarja, mutta prikkoja tarvitsi olla omasta takaa. NNN BC -siteen etummaiseen ruuviin 16 mm ruuvi on liian pitkä ja 12 mm liian lyhyt. Väliin tarvitsisi prikan, jotta ruuvi mahtui NIS-luistinten kiskoon / "tunneliin". Olisi hyvä, että prikat tulisi setin mukana. Tämä tulee nimittäin kaikille vastaan, jos asentaa BC-siteet NIS-luistimiin. Lisäksi olin hukannut toisesta BC-siteestä prikan, ja 22 mm ruuvin leveä juuri aiheutti haasteita löytää riittävän pieni prikka, joka mahtuu siteen koloon, mutta riittävän suurella reiällä, jotta leveä kanta mahtuu läpi. Tämä ei toki ole ongelma, jos siteiden prikat ovat tallessa. Molempiin kohtiin sopi polkupyörän V-jarrusetin mukana tulleet prikat.
Risto N. 4.4.2021
Yleisarvosana
Hyvin sai kiinni sns-siteet teriin.
Denis P. 16.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 4.8.2020
Yleisarvosana
testattu, kaikki toimii niinkuin pitääkin
Jarmo S. 20.12.2018
Yleisarvosana