Lajit‪» Pyöräily‪» Pyörälaukut‪» Tavaratelinelaukut‪» Ortlieb Back-Roller Urban QL2.1‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.4.2020
Yleisarvosana
Näppäränkokoinen laukku. Saa hyvin säädettyä paikoilleen. Helppo irrottaa ja kiinnittää. Laukun rullaaminen auki ja kiinni on vähän ärsyttävää, mutta siihen tottuu ja vastineeksi saa vedenpitävyyden.

Mikko K. vahvistettu ostaja, 27.5.2023
Yleisarvosana
Hyvä säädettävä pyörälaukku.
Eeva A. vahvistettu ostaja, 26.5.2023
Yleisarvosana
Konstailematon pyöräilylaukku,jossa kaksi sisätaskua. Kiinnitys nopea ja laukku pysyi hyvin paikallaan. Laukun sisältöön pääsee helposti käsiksi laukun ollessa pyörään kiinnitettynä. Laukkua voi kantaa periaatteessa olalla, mutta ei kauhean mukavasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä laukku, joka pitää vettä ja on tyylikäs, ja helppo laittaa tavaratelineeseen kiinni. Ehkä pieni miinus siitä, että laukku ei tavaroita kasatessa pysy pystyssä omillaan vaan täytyy tukea es seinään.
Anna S. vahvistettu ostaja, 19.1.2023
Yleisarvosana
Mukavan tilava, ja kiinnitys tarakkaan on erittäin helppo ja silti tukevan oloinen
Satu L. vahvistettu ostaja, 8.9.2022
Yleisarvosana
Helppo asentaa, kivan näköinen ja tilava laukku.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.3.2022
Yleisarvosana
Markku S. vahvistettu ostaja, 31.8.2021
Yleisarvosana
Pyörälaukku vaikuttaa laadukkaalta. Aika hyvännäköinenkin. Tilasin tuotteen nettikaupasta ja laukun sulkusysteemi oli pieni yllätys - pussin yläosa vain rullataan kiinni. Kantohihnojen kiinnitys myös vähän oudoksuttaa. Hyvä muttei täydellinen.
Taisto N. vahvistettu ostaja, 30.4.2021
Yleisarvosana
Tyylikäs,tilava mahtuu hyvin tavaraa. Selkeät asennus ohjeet. Toimitus oli todella nopea!
Joni W. vahvistettu ostaja, 20.1.2021
Yleisarvosana
Laadukas germaanien valmistama laukku on nyt todettu roiskevesi- ja pölytiiviiksi. Mekanismi istui hyvin neliöputkitarakkaan, joka on myös tukeva ja nopea käyttää. Olkahihna on hyvä.
Ulla E. vahvistettu ostaja, 19.10.2020
Yleisarvosana
Tilava iso päätasku, jonka kokoa saa säädettyä sisääntuloaukkoa supistamalla tai laajentamalla. Iso bonus olkahihna. Helpottaa laukun kantamista esim. ostoksia tehdessä. Väri hillitty ja tyylikäs. Kiinnitys onnistuu erikokoisten adaptereiden avulla eri kokoisiin tarakoihin. Helppo kiinnittää, kun on säätänyt säädöt kohdilleen. Iso miinus ulkopuolella sijaitsevan pikkutaskun puute.
Kimmo T. vahvistettu ostaja, 21.8.2020
Yleisarvosana
Laadukkaat materiaalit. Kestävä.
Tapani K. vahvistettu ostaja, 26.4.2020
Yleisarvosana
Laukut olivat erittäin helppo paikoittaa tavaratelineeseen ja pysyvät hyvin paikoillaan. Laukkujen sulkeminen kiertämällä ja keskeltä "lukitsemalla" vähän epämääräinen - kaiketi kuitenkin ajaa asiansa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.3.2020
Yleisarvosana
Lea L. vahvistettu ostaja, 20.11.2019
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen tilava ja tosi coolin näköinen pyörälaukku. Farkkumainen kangas tekee laukusta hienostuneen urbaanin. Isot heijastimet antavat näkyvyyttä pimeässä.
Olli R. vahvistettu ostaja, 18.1.2019
Yleisarvosana
Kiinnitysmekanismi ei ole ihan niin kätevä oman pyöräni kanssa, kuin toivoin. Osuu vähän huonosti tarakan putket mulla, eli tämä ainakin kannattaa varmistaa jos on yhtään epävarma. Kyllä tuohon lopulta löytyi sopivat säädöt, mutta olisin halunnut hieman toisella tavalla ne kiinnityskohdat. Lisäksi mulla on sen verran ohuet vaakaputket, ettei pieninkään sovite ollut riittävän pieni, mutta pienen heilumisen kyllä kestän, kun vihdoinkin sain noin muuten järkevän oloisen pyörälaukun. Omassa käytössä kaipaisin vielä yhtä pientä vetoketjutaskua ulkopuolelle, johon saisi avaimet helposti saataville. Sisäpuolen osalta olin positiivisesti yllättynyt, että tässähän on kaksi pientä taskua laukun varsinaisen tilan lisäksi, olin varautunut vain yhteen taskuun.
timo k. vahvistettu ostaja, 13.6.2017
Yleisarvosana
Erittäin toimiva käyttötarpeeseeni ! Yksi tilava sivulaukku ja näppärä kantohihna.