Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Pyörälaukut» Tavaratelinelaukut» Ortlieb Back-Roller Urban QL2.1»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni W. kirjoitti 20.1.2021:
Yleisarvosana
Laadukas germaanien valmistama laukku on nyt todettu roiskevesi- ja pölytiiviiksi. Mekanismi istui hyvin neliöputkitarakkaan, joka on myös tukeva ja nopea käyttää. Olkahihna on hyvä.
Ulla E. kirjoitti 19.10.2020:
Yleisarvosana
Tilava iso päätasku, jonka kokoa saa säädettyä sisääntuloaukkoa supistamalla tai laajentamalla. Iso bonus olkahihna. Helpottaa laukun kantamista esim. ostoksia tehdessä. Väri hillitty ja tyylikäs. Kiinnitys onnistuu erikokoisten adaptereiden avulla eri kokoisiin tarakoihin. Helppo kiinnittää, kun on säätänyt säädöt kohdilleen. Iso miinus ulkopuolella sijaitsevan pikkutaskun puute.
Kimmo T. kirjoitti 21.8.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaat materiaalit. Kestävä.
Tapani K. kirjoitti 26.4.2020:
Yleisarvosana
Laukut olivat erittäin helppo paikoittaa tavaratelineeseen ja pysyvät hyvin paikoillaan. Laukkujen sulkeminen kiertämällä ja keskeltä "lukitsemalla" vähän epämääräinen - kaiketi kuitenkin ajaa asiansa
Aku H. kirjoitti 3.4.2020:
Yleisarvosana
Näppäränkokoinen laukku. Saa hyvin säädettyä paikoilleen. Helppo irrottaa ja kiinnittää. Laukun rullaaminen auki ja kiinni on vähän ärsyttävää, mutta siihen tottuu ja vastineeksi saa vedenpitävyyden.
Jukka P. 22.3.2020:
Yleisarvosana
Lea L. kirjoitti 20.11.2019:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen tilava ja tosi coolin näköinen pyörälaukku. Farkkumainen kangas tekee laukusta hienostuneen urbaanin. Isot heijastimet antavat näkyvyyttä pimeässä.
Olli R. kirjoitti 18.1.2019:
Yleisarvosana
Kiinnitysmekanismi ei ole ihan niin kätevä oman pyöräni kanssa, kuin toivoin. Osuu vähän huonosti tarakan putket mulla, eli tämä ainakin kannattaa varmistaa jos on yhtään epävarma. Kyllä tuohon lopulta löytyi sopivat säädöt, mutta olisin halunnut hieman toisella tavalla ne kiinnityskohdat. Lisäksi mulla on sen verran ohuet vaakaputket, ettei pieninkään sovite ollut riittävän pieni, mutta pienen heilumisen kyllä kestän, kun vihdoinkin sain noin muuten järkevän oloisen pyörälaukun. Omassa käytössä kaipaisin vielä yhtä pientä vetoketjutaskua ulkopuolelle, johon saisi avaimet helposti saataville. Sisäpuolen osalta olin positiivisesti yllättynyt, että tässähän on kaksi pientä taskua laukun varsinaisen tilan lisäksi, olin varautunut vain yhteen taskuun.
timo k. kirjoitti 13.6.2017:
Yleisarvosana
Erittäin toimiva käyttötarpeeseeni ! Yksi tilava sivulaukku ja näppärä kantohihna.