Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Vedenpitävät reput » Ortlieb Velocity High Visibility »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko N. 8.10.2019:
Yleisarvosana
Kaikin puolin vaikuttaa pätevältä repulta noin puolen vuoden kokemuksen perusteella. Pitää vettä ja näkyy pimeässä. Ensimmäisellä kerralla hieman kovalta selkää vasten, mutta tähän tottui. Repun mukana ei tullut minkäänlaista käyttö-/hoito-ohjetta.
Matti N. 9.9.2019:
Yleisarvosana
Vesa P. 14.2.2018:
Yleisarvosana
Mainio reppu joka saa näkyä. Hyvin mahtuu sekä läppäri että 1000 sivuinen kirja ja paino raskaallakin taakalla sopivasti. Pyöräilykäyttöä päästään testaamaan vasta keväämmällä, mutta uskoisin, että hakkaa olkalaukut ja ns. läppärireput mennen tullen.
Petri N. 11.11.2017:
Yleisarvosana
Istuu selkään hyvien säätöjensä ansiosta tosi mukavasti, vaikuttaa kokoistaan tilavammalta muotoilunsa takia. Helppo täyttää ja neonkeltainen näkyy päivällä, heijastinmateriaali pimeällä. 15" läppäri, vaihtovaatteet ja päivän eväät sekä Hesari mahtuu heittämällä ja kaikki pysyy kuivana vaikka kuinka tuis vettä päälle bussikaistalta ja taivaalta. Mahtireppu ympärivuotiseen työmatkapyöräilyyn. Ei ihan halpa mutta hyvät tuotteet harvemmin on.