Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Pyörälaukut» Tavaratelinelaukut» Ortlieb Back-Roller Pro Plus»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
peri h. kirjoitti 10.10.2020:
Yleisarvosana
I had the regular size before, and used them for weekly major grocery shopping. I destroyed them by overpacking. These new bags are much better for the purpose, with so much extra space. Plus I like the outside pocket where I can stow my lock and bike pump.
Jorma P. kirjoitti 21.8.2019:
Yleisarvosana
Tosi hyvät laukut. Helppo, tukeva kiinnitys, tarpeeksi tilavat ja vedenpitävät. Varmasti hintansa arvoiset. T Jorma P
Maritta K. kirjoitti 22.7.2019:
Yleisarvosana
Hankin laukut kauppakasseiksi isojenkin ostosten tekemiseen pyörällä. Olen tyytyväinen. Kiinnitys- ja irrotusmekanismi on helppo. Toimivat hyvin siinä tarkoituksessa johon ne hankin. Vielä ei ole kokemusta sadekelistä. Ainoa vaikeus oli kun laukkujen kiinnitysmekanismiin piti pujottaa tavaratelineen putken paksuutta vastaavat tiivistekappaleet. Ohjeen mukaan ne vain sujautettiin paikalleen ja kuuluu "klik". Todellisuudessa tarvittiin apupihdit ja voimankäyttöä ennen kuin ne menivät paikoilleen.
Outi N. kirjoitti 19.7.2019:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen, ei tarvitse käyttää mitään työkaluja, jotta laukut saa kiinnitettyä polkupyörään kiinni. Laadukas, vettä pitävä materiaali. Tilavat laukut.
Jenni K. kirjoitti 1.8.2018:
Yleisarvosana
Näissä riittää tilaa! Ulkotasku on ollut näppärä väliaikaiseen säilytykseen (esim limupullo, tms). Lukitussysteemi luotettava ja helppokäyttöinen.
Lauri L. kirjoitti 12.12.2017:
Yleisarvosana
Käytännöllinen kapistus.
olli R. kirjoitti 11.8.2017:
Yleisarvosana
hyvin toimivat
Nimimerkki Wäne kirjoitti 25.9.2018:
Kolme pitempää retkeä ja vihdoinkin kamat mahtuu mukaan helposti.
Nimimerkki Wäne kirjoitti 25.9.2018:
Kolme pitempää retkeä ja vihdoinkin kamat mahtuu mukaan helposti.