Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » Riippumajoitteet » Tentsile Connect »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sauli N. 8.4.2020:
Yleisarvosana
Yhden metsässä vietetyn yön jälkeen tuntuu oikein hyvältä ratkaisulta. Suhteellisen helppo laittaa "asumiskuntoon". Vähän joutuu hakemaan sopivia puita ja aukkoa.
ves...@...om 8.11.2018:
Yleisarvosana
Hieno majoite kesäkäytössä. Ripustustamisen oppiminen vie hetken samoin, miten kiristykset vaikuttaa.
sak...@...om 22.10.2018:
Yleisarvosana
Tämä ihan ehdoton sellaisessa maastossa jossa teltalle ei vaan löydy paikkaa. Toimii hyvin myös tällaiselle desitonnin hiipparille. Painaa osapuilleen saman kuin kahden hengen teltta, mutta liinojen räikät voi helposti hajottaa pakkaukseen /pakkauksiineri kohtiin painon tasaamiseksi. Koska katto kokonaan avoin itikkaverkkoa/avoin mukavampi leirichillailuun kuin umpiteltta. Huom! kahden nukkuessa on syytä toivoa, että kumpikaan ei harrasta ylenmääräistä yöllistä kääntyilyä, pomppu nimittäin välittyy.
Jarkko M. 14.8.2018:
Yleisarvosana
Telttailun mullistava tuote.
joh...@...fi 28.6.2017:
Yleisarvosana
Tilava ja materiaalit vaikuttaa hyvälaatuisilta. Sisälle mahtuu 120*188cm kahden hengen makuualusta hyvin. Pystyttäminen sujuu helposti jos taakkaliinojen käyttäminen on tuttua. Aikaavievin osuus alussa on saada teltta suoraan jos päättää majoittua kaltevaaan maastoon.