Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takit» Kuoritakit» Miesten» Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket Mens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.1.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 26.1.2021:
Yleisarvosana
Parhaita takkeja joita olen koskaan ostanut! Enempää en itse osaa ominaisuuksia vaatia, ja toimii mainiosti syysulkoiluista talven ulkojäille!
Anonyymi kirjoitti 22.1.2021:
Yleisarvosana
Lähes täydellinen ulkoilutakki. Pitää hyvin vettä ja tuulta, näyttää hyvältä, sopii kerrospukeutumiseen myös pakkassäillä, lämpimillä keleillä kainaloiden tuuletusaukot hoitavat tehtävänsä. Jos jollain tapaa pitäisi parantaa, lisäisin taskut kummallekin sivulle (nyt takista löytyy vain rintataskut).
Markku R. kirjoitti 19.12.2017:
Yleisarvosana
Ehdottomasti paras takki mitä olen omistanut ! Itse käytän tätä takkia sateisina ja/tai tuulisina päivinä ympäri vuoden. Erityisen kiitoksen saavat huppu ja tuuletusaukot. Ainoa miinus on tietysti hinta, mutta eipä ole takin hankinta kaduttanut.
Aleksander H. 12.1.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 14.4.2020:
Yleisarvosana
Todella kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Pitää veden ja ohjaa rintalastan alta lipalla ohjaa veden maahan ilman, etttä housut kastuu. Taskut ovat suuria ja toimivia. Hengittää hyvin kuoritakiksi, mutta kannattaa muistaa myös pitää takin alla jotakin hengittävää (esim. merinovillaa) vaatetta, että takki toimii varmasti oikein. Ainoat mistä purnaan on kylkituuletukset j vetoketju. Kylkituuletukset ei avaudu kainaloihin saakka. Toisaalta näistä kylkiaukoista pääsee käsiksi esim alla olevan välitakin taskuihin helposti. Vetoketjun kanssa olen havainnut, että täytyy tarkkaan laittaa alun lähtö kiinni, ettei alalukki lähde avautumaan takkia kiinnittäessä. Kokonaisuutena suosittelen, vaikka takki on arvokas. Uskon tämän takin käyttöiän olevan 10-15 vuotta, koska kyseessä on erittäin laadukas valmistaja ja tuote.
Jukka-Pekka R. kirjoitti 4.1.2021:
Yleisarvosana
Paras takkini. Kesällä veneessä, vaelluksella ja perhokalastustakkina. Talvisin käytän takkia leudolla ilmalla kevyen untuvatoppatakin kanssa pilkillä ja muussa ulkoilussa. Tämä kun kuluu loppuun, ostan samanlaisen koska olen huomannut takin toimivaksi moneen käyttöön.
Paavo L. 4.1.2021:
Yleisarvosana
Tomas V. kirjoitti 27.12.2020:
Yleisarvosana
Paras kuoritakki minkä olen ikinä omistanut!
Mikko H. 25.12.2020:
Yleisarvosana
Beau S. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Outstanding materials and fit. Well worth the money and breaths well and is quite comfortable. Easy to wipe clean and is very weather proof.
Akseli A. kirjoitti 11.12.2020:
Yleisarvosana
Siisti ja hyvän tuntuinen. Koot ovat reiluja, normaalisti käytän M, ja S on hyvän kokoinen ja sinnekin mahtuu paksumpaa kerrastoa alle.
Timo V. kirjoitti 2.12.2020:
Yleisarvosana
Paras kuoritakki mitä olen ikinä käyttänyt! Luin arvostelun, jossa sanottiin että kun tätä kerran käyttää niin goretxiin einole paluuta. Pitää täysin paikkaansa. Istuu hyvin, pitää kosteuden ulkopuolella, ei hiosta ja on vielä hyvän näköinenkin. Hupun kiristys voisi olla parempi.
Mikko P. kirjoitti 28.10.2020:
Yleisarvosana
Laadukas takki, ensimmäinen kuoritakki joka vaikuttaisi omasda käytössä oikeasti hengittävän. Mitoitus reilu, itsellä M-koko 188/82 miehellä ja mahtuu kerroksia hyvin alle.
Mikko L. kirjoitti 27.10.2020:
Yleisarvosana
Ihan viimeisen päälle hyvä kuoritakki ja hengittääkin yllättävän hyvin. Täytyy toivoa, että kestää vuosia, kun hintaa on kuitenkin reilusti.
Mikko K. kirjoitti 26.9.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen, hengittävä ja tyylikäs käyttöön sekä luonnossa että kaupungissa.
Christian B. kirjoitti 22.9.2020:
Yleisarvosana
smooth and at the same time robust material, very good fitting, pockets where you need them
Matti P. kirjoitti 29.8.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä väri, kevyt, pitkät hihat, hengittää hyvin.
lauri f. kirjoitti 31.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä
jukka p. 6.7.2020:
Yleisarvosana
Ladislav P. kirjoitti 12.6.2020:
Yleisarvosana
Jacket is super light.fits well.sizes seem to be a bit bigger then usually (I have fjallraven keb of same size and this one is bigger) didn't try on hike yet but in a big storm in the city worked great...
Tuomas K. kirjoitti 4.6.2020:
Yleisarvosana
Todella laadukas kuoritakki. Taskujen paikat, tuuletus, huppu ja viimeistely kertovat siitä, että takin suunnitteluun on käytetty aikaa.
Lauri J. kirjoitti 3.5.2020:
Yleisarvosana
Laadukas tuote. Laitoin tuotteen vielä toki vaihtoon ja kokoa isomman tilalle jotta alle sopii kerroksia riittävästi.
Juusoa N. kirjoitti 21.4.2020:
Yleisarvosana
Kallis, mutta erittäin hyvä kuoritakki. Materiaali tuntuu miellyttävältä ja takki on erittäin kevyt. Hyvät taskut ja huppu. En ole vielä päässyt kunnolla testaamaan hengittävyyttä tai seissyt takki päällä kaatosateessa, joten kunnollista käsitystä kalvon ominaisuuksista minulla ei vielä ole. Mutta yleisvaikutelma erittäin hyvä, kettuvaatteet ovat olleet toistaiseksi mahdottoman hyviä.
Mikko R. kirjoitti 14.4.2020:
Yleisarvosana
Mukava takki päällä, säätöjä riittää joka suuntaan ja mukautuu hyvin liikkeisiin. Etenkin hupun säädöt toimivat hyvin ja sen saa tarvittaessa hyvin tiiviiksi. Materiaali tuntuu päällä yllättävän pehmeälle vaikka kyseessä on kolmikerroksinen kuoritakki. Taskutilaa on mielestäni riittävästi ja niiden sijoittelu on onnistunut. Ainut pieni miinus vetokejusta, joka on hieman hankala käyttää. Ajan kuluessa näkyy mihin suuntaan tämä kehittyy. Olen mitoiltani 181cm / 73kg ja koko M on sopiva.
Tobias L. kirjoitti 26.3.2020:
Yleisarvosana
Bästa jackan jah har ägt
sam...@...om 15.3.2020:
Yleisarvosana
Ari A. kirjoitti 28.2.2020:
Yleisarvosana
Huippu takki kosteille ja vaihteleville pohjoisen ilmoille.
Pauli N. kirjoitti 12.2.2020:
Yleisarvosana
Ei vielä pitkää käyttökokemusta, mutta ensivaikutelman perusteella tästä ei takki paljoa parane.
Eeva L. kirjoitti 7.2.2020:
Yleisarvosana
Ensikokemuksena loistava istuvuus ja laadukkaan sekä viimeistellyn oloinen kokonaisuus.
Mikko O. kirjoitti 20.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvä kuoritakki!
Tuija S. 18.12.2019:
Yleisarvosana
art...@...om kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen olen melkein vuoden ulkoilu käytön jälkeen. Pitää hyvin tuulen ja isommankin vesisateen mutta hengittää silti mukavasti. Huhut kertovat että vetoketjut eivät kestäisi käyttöä. Hyvin on minulla kestänyt! *****+
Kaija S. 13.12.2019:
Yleisarvosana
Harri G. kirjoitti 1.12.2019:
Yleisarvosana
aikas pirun jees takki
Harri K. kirjoitti 14.1.2018:
Yleisarvosana
Vetoketjuista kaksi meni rikki ihan normikäytössä. Rintataskun ja päävetoketju.Merkki jota on tottunut pitämään laadukkaana. Mutta reklamoin ja sain uuden takin tilalle lopulta
Mika S. kirjoitti 15.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvä leikkaus. Ei turhaa nippeliä. Pintakangas hiljainen mutta jonkinlaisen kyllästyksen vaatii.
Teppo R. 25.7.2019:
Yleisarvosana
Mikko P. kirjoitti 15.7.2019:
Yleisarvosana
Toistaiseksi vielä vähän kokemuksia, mutta pelittää kaupunkikäytössä ainakin mahtavasti.
Tiina H. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Kari L. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Aimo R. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 4.5.2019:
Yleisarvosana
Laadukkaasti valmistettu kevyt kuoritakki. Eco-Shell-materiaali hylkii vettä tehokkaasti ja on myös suhteellisen hengittävä. Iso mitoitus: käytän yleensä kokoa M, mutta tästä S on sopiva. Leikkaus pitkine hihoineen ja helmoineen mahdollistaa vapaan liikkumisen mm. kiipeillessä. Arkikäytössä hihat tuntuvat hieman liiankin pitkiltä. Vetoketjun toiminta voisi olla sulavampi.
Albert V. kirjoitti 27.3.2019:
Yleisarvosana
Tämä takki on jo toinen Keb Eco-Shell, jonka ostan. Pikkumaisuuttani halusin toisenkin värin. Mitkään käyttämäni kuorivaatteet eivät ikinä ole hengittäneet näin hyvin, ja sopineet ympärivuotiseen käyttöön. Talvisin vaellan tämä takki ja vastaavat housut uloinpana kerroksena, ja kesäisin rankkasateenkin sattuessa takkiin ja housuihin voi luottaa. Yhdeltä eräkävijältä kuulin tarinan, että 10 tuntia kaatosateessa vastatuuleen käveltyään Kebin takki päällä, ainoastaan naaman kautta valunut vesi oli päässyt takkiin sisälle. Pari vuotta näitä takkeja käytettyäni voin todella samaistua. Takki hengittää todella hyvin, ja kainaloiden/sivujen tuuletusaukot poistavat ylimääräistä lämpöä ilman, että sade pääsee sisälle. Hupun säätö on monipuolinen, ja Fjällrävenin tyylin mukaisesti korkea kaulus suojaa hyvin viimalta ilman huppuakin. Jos mietit pitkäikäistä kuoritakkia, niin testaisin kumpi malli istuu paremmin: Keb vai Bergtagen Eco-Shell. Perinteisiin Gore-Tex materiaaleihin ei tee enää mieli palata.
Tomi Ä. 11.2.2019:
Yleisarvosana
Anssi V. kirjoitti 17.1.2019:
Yleisarvosana
Parin viikon kokemuksella voin sanoa pitäväni takin keveydestä sekä sopivuudesta. Takissa on suuri huppu jonka saa säädettyä hyvin kypärän kanssa tai ilman. Takki on monipuolinen. Voi käyttää talvella päällimmäisenä kerroksena esim. lasketellessa. Odotan kevään ja eteenkin syksyn kelejä jolloin takkia pääsee testaamaan vesisateissa ja tuulissa. Takki tuli hankittua lapin vaelluksia ajatellen. Vetoketjun kanssa tuntuu olevan ongelmia. Ketjun tuntuma on jäykkä. Toivottavasti se kestää.
Miikka Å. kirjoitti 19.10.2018:
Yleisarvosana
Takki tekee juuri sen mitä lupaa, kosteus pysyy ulkona ja lämmönsäätely pelaa. Huppu/kaulusratkaisut ovat loistavat. 5/5
Heikki H. kirjoitti 6.8.2018:
Yleisarvosana
Hintansa väärti takki. Palvelee erinomaisesti ominaisuuksiensa puolesta niin vaelluksella, kuin vapaa-ajan takkinakin. Vetoketju tosin voisi toimia sulavammin näin kalliissa takissa.
Janne S. kirjoitti 10.12.2017:
Yleisarvosana
Takkia en ole vielä testannut vaativissa olosuhteissa, mutta päivitäisessä käytössä toimii hyvin. Vetoketju tosin ei ole toimivuudeltaan parhaasta päästä.
Jussi A. kirjoitti 9.11.2017:
Yleisarvosana
Takki tuntuu laadukkaalta ja mukavalta päällä. Tuntuu että koot on vähän isohkoja verrattuna esim haglöfsin mallistoihin, sillä tästä takista ainakin itselleni sopii paremmin koko S, vaikka tavallisesti takkini ovat sopivia koossa M. Huppu on tilava, ja hyvin säädettävä, ja se seuraa nätisti pään liikkeitä liikkuessa. Takki pitää hyvin tuulta, eikä vesisadekkaan pääse haittaamaan. Rintataskut on napakan tuntuisilla vetoketjuilla varustetut, ja niissä on sisällä vielä pikkuiset pussukat missä pysyyy avaimet ja yms. näppärästi paikallaan. Kallis on mutta kyllä tässä saa rahalle vastinetta.
Nimimerkki Mikko J. kirjoitti 28.3.2021:
Ei kestänyt vuosia edes vähällä ja kevyellä käytöllä. Kangas ja leikkaus ihan ok, mutta hupun muotoilu aiempaan haglöfs spitziin verrattuna huonompi ja lipan muotoilulanka katkesi jo lähes uutena. Nyt takki on käyttökelvoton vetoketjun hajottua. Vetoketjun vaihdolla kelpaa vielä lähiympäristössä käytettäväksi, mutta en voi suositella koviin oloihin kenellekään.
Nimimerkki Jouni N kirjoitti 25.12.2020:
Kohta kaksi vuotta ollut lähes päivittäisessä käytössä, vaihtelen g1000 Keb takin kanssa. Takki ollut vaelluksilla myös mukana ja kaikesta käytöstä huolimatta kun pakasta vedetty. Kankaan joustavuus antaa hyvin lisäliikkumavaraa, vaikka leikkaus on muutenkin tehty toimivasti. Katukäytössä puuttuvat sivutaskut vaatii totuttelemista, mutta rinkka selässä näiden käytännöllisyys tulee parhaiten esille. Koska takki on näin loistava, niin sarjan housut on seuraavana hankintalistalla.