Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takit » Kuoritakit » Miesten » Fjällräven Keb Eco-Shell kuoritakki »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko O. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä kuoritakki!

Tuija S. 18.12.2019:
Yleisarvosana

art...@...om 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella tyytyväinen olen parin viikon vähäisen ulkoilun jälkeen. Pitää hyvin tuulen ja vesitihkun mutta hengittää mukavasti. Huhut kertovat että vetoketjut eivät kestäisi käyttöä. Ostin tämän itselle lähinnä tunturi käyttöön.

Kaija S. 13.12.2019:
Yleisarvosana

Harri G. 01.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: aikas pirun jees takki

Harri K. 30.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Vetoketjuista kaksi meni rikki ihan normikäytössä. Rintataskun ja päävetoketju.Merkki jota on tottunut pitämään laadukkaana. Mutta reklamoin ja sain uuden takin tilalle lopulta

Mika S. 15.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä leikkaus. Ei turhaa nippeliä. Pintakangas hiljainen mutta jonkinlaisen kyllästyksen vaatii.

Teppo R. 25.07.2019:
Yleisarvosana

Mikko P. 15.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Toistaiseksi vielä vähän kokemuksia, mutta pelittää kaupunkikäytössä ainakin mahtavasti.

Tiina H. 11.07.2019:
Yleisarvosana

Kari L. 11.07.2019:
Yleisarvosana

Aimo R. 11.07.2019:
Yleisarvosana

Valtteri M. 04.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukkaasti valmistettu kevyt kuoritakki. Eco-Shell-materiaali hylkii vettä tehokkaasti ja on myös suhteellisen hengittävä. Iso mitoitus: käytän yleensä kokoa M, mutta tästä S on sopiva. Leikkaus pitkine hihoineen ja helmoineen mahdollistaa vapaan liikkumisen mm. kiipeillessä. Arkikäytössä hihat tuntuvat hieman liiankin pitkiltä. Vetoketjun toiminta voisi olla sulavampi.

Albert V. 27.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä takki on jo toinen Keb Eco-Shell, jonka ostan. Pikkumaisuuttani halusin toisenkin värin. Mitkään käyttämäni kuorivaatteet eivät ikinä ole hengittäneet näin hyvin, ja sopineet ympärivuotiseen käyttöön. Talvisin vaellan tämä takki ja vastaavat housut uloinpana kerroksena, ja kesäisin rankkasateenkin sattuessa takkiin ja housuihin voi luottaa. Yhdeltä eräkävijältä kuulin tarinan, että 10 tuntia kaatosateessa vastatuuleen käveltyään Kebin takki päällä, ainoastaan naaman kautta valunut vesi oli päässyt takkiin sisälle. Pari vuotta näitä takkeja käytettyäni voin todella samaistua. Takki hengittää todella hyvin, ja kainaloiden/sivujen tuuletusaukot poistavat ylimääräistä lämpöä ilman, että sade pääsee sisälle. Hupun säätö on monipuolinen, ja Fjällrävenin tyylin mukaisesti korkea kaulus suojaa hyvin viimalta ilman huppuakin. Jos mietit pitkäikäistä kuoritakkia, niin testaisin kumpi malli istuu paremmin: Keb vai Bergtagen Eco-Shell. Perinteisiin Gore-Tex materiaaleihin ei tee enää mieli palata.

Tomi Ä. 11.02.2019:
Yleisarvosana

Anssi V. 17.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Parin viikon kokemuksella voin sanoa pitäväni takin keveydestä sekä sopivuudesta. Takissa on suuri huppu jonka saa säädettyä hyvin kypärän kanssa tai ilman. Takki on monipuolinen. Voi käyttää talvella päällimmäisenä kerroksena esim. lasketellessa. Odotan kevään ja eteenkin syksyn kelejä jolloin takkia pääsee testaamaan vesisateissa ja tuulissa. Takki tuli hankittua lapin vaelluksia ajatellen. Vetoketjun kanssa tuntuu olevan ongelmia. Ketjun tuntuma on jäykkä. Toivottavasti se kestää.

Miikka Å. 19.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Takki tekee juuri sen mitä lupaa, kosteus pysyy ulkona ja lämmönsäätely pelaa. Huppu/kaulusratkaisut ovat loistavat. 5/5

Heikki H. 06.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hintansa väärti takki. Palvelee erinomaisesti ominaisuuksiensa puolesta niin vaelluksella, kuin vapaa-ajan takkinakin. Vetoketju tosin voisi toimia sulavammin näin kalliissa takissa.

Janne S. 31.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Takkia en ole vielä testannut vaativissa olosuhteissa, mutta päivitäisessä käytössä toimii hyvin. Vetoketju tosin ei ole toimivuudeltaan parhaasta päästä.

Jussi A. 09.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Takki tuntuu laadukkaalta ja mukavalta päällä. Tuntuu että koot on vähän isohkoja verrattuna esim haglöfsin mallistoihin, sillä tästä takista ainakin itselleni sopii paremmin koko S, vaikka tavallisesti takkini ovat sopivia koossa M. Huppu on tilava, ja hyvin säädettävä, ja se seuraa nätisti pään liikkeitä liikkuessa. Takki pitää hyvin tuulta, eikä vesisadekkaan pääse haittaamaan. Rintataskut on napakan tuntuisilla vetoketjuilla varustetut, ja niissä on sisällä vielä pikkuiset pussukat missä pysyyy avaimet ja yms. näppärästi paikallaan. Kallis on mutta kyllä tässä saa rahalle vastinetta.