Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takit » Kuoritakit » Miesten » Fjällräven Keb Eco-Shell kuoritakki »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tobias L. 26.3.2020:
Yleisarvosana
Bästa jackan jah har ägt
sam...@...om 15.3.2020:
Yleisarvosana
Ari A. 28.2.2020:
Yleisarvosana
Huippu takki kosteille ja vaihteleville pohjoisen ilmoille.
Pauli N. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Ei vielä pitkää käyttökokemusta, mutta ensivaikutelman perusteella tästä ei takki paljoa parane.
Eeva L. 7.2.2020:
Yleisarvosana
Ensikokemuksena loistava istuvuus ja laadukkaan sekä viimeistellyn oloinen kokonaisuus.
Mikko O. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvä kuoritakki!
Tuija S. 18.12.2019:
Yleisarvosana
art...@...om 14.12.2019:
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen olen parin viikon vähäisen ulkoilun jälkeen. Pitää hyvin tuulen ja vesitihkun mutta hengittää mukavasti. Huhut kertovat että vetoketjut eivät kestäisi käyttöä. Ostin tämän itselle lähinnä tunturi käyttöön.
Kaija S. 13.12.2019:
Yleisarvosana
Harri G. 1.12.2019:
Yleisarvosana
aikas pirun jees takki
Harri K. 30.11.2019:
Yleisarvosana
Vetoketjuista kaksi meni rikki ihan normikäytössä. Rintataskun ja päävetoketju.Merkki jota on tottunut pitämään laadukkaana. Mutta reklamoin ja sain uuden takin tilalle lopulta
Mika S. 15.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvä leikkaus. Ei turhaa nippeliä. Pintakangas hiljainen mutta jonkinlaisen kyllästyksen vaatii.
Teppo R. 25.7.2019:
Yleisarvosana
Mikko P. 15.7.2019:
Yleisarvosana
Toistaiseksi vielä vähän kokemuksia, mutta pelittää kaupunkikäytössä ainakin mahtavasti.
Tiina H. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Kari L. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Aimo R. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Valtteri M. 4.5.2019:
Yleisarvosana
Laadukkaasti valmistettu kevyt kuoritakki. Eco-Shell-materiaali hylkii vettä tehokkaasti ja on myös suhteellisen hengittävä. Iso mitoitus: käytän yleensä kokoa M, mutta tästä S on sopiva. Leikkaus pitkine hihoineen ja helmoineen mahdollistaa vapaan liikkumisen mm. kiipeillessä. Arkikäytössä hihat tuntuvat hieman liiankin pitkiltä. Vetoketjun toiminta voisi olla sulavampi.
Albert V. 27.3.2019:
Yleisarvosana
Tämä takki on jo toinen Keb Eco-Shell, jonka ostan. Pikkumaisuuttani halusin toisenkin värin. Mitkään käyttämäni kuorivaatteet eivät ikinä ole hengittäneet näin hyvin, ja sopineet ympärivuotiseen käyttöön. Talvisin vaellan tämä takki ja vastaavat housut uloinpana kerroksena, ja kesäisin rankkasateenkin sattuessa takkiin ja housuihin voi luottaa. Yhdeltä eräkävijältä kuulin tarinan, että 10 tuntia kaatosateessa vastatuuleen käveltyään Kebin takki päällä, ainoastaan naaman kautta valunut vesi oli päässyt takkiin sisälle. Pari vuotta näitä takkeja käytettyäni voin todella samaistua. Takki hengittää todella hyvin, ja kainaloiden/sivujen tuuletusaukot poistavat ylimääräistä lämpöä ilman, että sade pääsee sisälle. Hupun säätö on monipuolinen, ja Fjällrävenin tyylin mukaisesti korkea kaulus suojaa hyvin viimalta ilman huppuakin. Jos mietit pitkäikäistä kuoritakkia, niin testaisin kumpi malli istuu paremmin: Keb vai Bergtagen Eco-Shell. Perinteisiin Gore-Tex materiaaleihin ei tee enää mieli palata.
Tomi Ä. 11.2.2019:
Yleisarvosana
Anssi V. 17.1.2019:
Yleisarvosana
Parin viikon kokemuksella voin sanoa pitäväni takin keveydestä sekä sopivuudesta. Takissa on suuri huppu jonka saa säädettyä hyvin kypärän kanssa tai ilman. Takki on monipuolinen. Voi käyttää talvella päällimmäisenä kerroksena esim. lasketellessa. Odotan kevään ja eteenkin syksyn kelejä jolloin takkia pääsee testaamaan vesisateissa ja tuulissa. Takki tuli hankittua lapin vaelluksia ajatellen. Vetoketjun kanssa tuntuu olevan ongelmia. Ketjun tuntuma on jäykkä. Toivottavasti se kestää.
Miikka Å. 19.10.2018:
Yleisarvosana
Takki tekee juuri sen mitä lupaa, kosteus pysyy ulkona ja lämmönsäätely pelaa. Huppu/kaulusratkaisut ovat loistavat. 5/5
Heikki H. 6.8.2018:
Yleisarvosana
Hintansa väärti takki. Palvelee erinomaisesti ominaisuuksiensa puolesta niin vaelluksella, kuin vapaa-ajan takkinakin. Vetoketju tosin voisi toimia sulavammin näin kalliissa takissa.
Janne S. 31.12.2017:
Yleisarvosana
Takkia en ole vielä testannut vaativissa olosuhteissa, mutta päivitäisessä käytössä toimii hyvin. Vetoketju tosin ei ole toimivuudeltaan parhaasta päästä.
Jussi A. 9.11.2017:
Yleisarvosana
Takki tuntuu laadukkaalta ja mukavalta päällä. Tuntuu että koot on vähän isohkoja verrattuna esim haglöfsin mallistoihin, sillä tästä takista ainakin itselleni sopii paremmin koko S, vaikka tavallisesti takkini ovat sopivia koossa M. Huppu on tilava, ja hyvin säädettävä, ja se seuraa nätisti pään liikkeitä liikkuessa. Takki pitää hyvin tuulta, eikä vesisadekkaan pääse haittaamaan. Rintataskut on napakan tuntuisilla vetoketjuilla varustetut, ja niissä on sisällä vielä pikkuiset pussukat missä pysyyy avaimet ja yms. näppärästi paikallaan. Kallis on mutta kyllä tässä saa rahalle vastinetta.