Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Suunto» Suunto Traverse» Suunto Traverse Black»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Oli aikoinaan ostettaessa hyvä vaihtoehto vuorilla liikkujalle. Ikänäön tultua käyttö jäänyt vähemmälle. Nykyisin niin Suunnolta kiuin Garmininilta löytyy paljon parempia ja edistyksellisempiä vaihtoehtoja.
Raimo V. 16.4.2019
Yleisarvosana
Hyvä tuote ja kun ostin sen aikoinaan tarjouksesta niin se tekee siitä vielä paremman. Liikunnan osuuden määrä on noussut roimasti Traversen myötä, kun saan itselleni merkittäviä tietoja matkanopeuksista, reittien pituuksista, kuluneista kaloreista ja vaikka mistä. Eniten Traversesta saa irti Suunnon Movescount-softan myötä ja varsinkin nyt kun reittinsä näkee/voi siirtää Google Mapsiin/-ssa joka on ylivertainen Suunnon omiin karttoihin, jotka on parhaimmillankin aika kehnoja. Muutoin Traverse on yllättävän simppeli käyttää ja varmatoiminen vekotin, mutta kuten kaikissa muissa vastaavissa laitteissa se akun kesto on kysymysmerkki. Ei hullumpi laite.
Anu K. 21.12.2018
Yleisarvosana
Tilasin ensin Graphite-värisen, mutta väri olikin liian vaalean harmaa, joten vaihdoin tähän. Kello meni miehelle lahjaksi, ja on kuulemma erittäin mieluinen - ominaisuuksissa löytyy kaltaisillemme luontoihmisille, ja hienon ulkoasun ansiosta tätä voi pitää arkenakin. Hinta oli sopiva, sillä emme tarvitse vuorikiipeily- tai metsästysominaisuuksia, eikä tässä kellossa tarvinnut niistä maksaa. Akku kestää pitkään ja kelloa on helppo käyttää.
mer...@...om 27.11.2018
Yleisarvosana
Meni lahjaksi ja lahjan saaja vaikuttaa olleen tyytyväinen tuotteeseen. Hyvä latauksen kesto ja toimivat toiminnallisuudet. Kovin hinnakas tosin oli, kuten suunnon tuotteilla tuppaa olemaan jos haluaa vähänkään jotain toimivaa tuotetta hankkia.
Kai P. 12.9.2018
Yleisarvosana
Mukavan kokoinen laite. On se hieman paksu jos ajattelee, että miten mahtuisi vaikka hihojen alle, mutta voisi olla isompikin. Näyttö on ainakin selkeä katsoa kun se on sopivan kokoinen. Napit ovat helppoja painaa. Ominaisuudet ovat hyvin kattavat ja liitettävyys tietokoneeseen sekä kännykkään ja Suunton palveluihin tekee monesta aktiviteetin suunnittelusta helppoa.
jar...@...om 22.1.2018
Yleisarvosana
Tuomo Y. 5.10.2017
Yleisarvosana
Yhteensopivuus esim. Applen 6 puhelimeen toimii hyvin, ainoa miinus en ole saanut paineanturia toimimaan.