Viranomaistuotteet» Taisteluvarusteet ja suojat» Taistelu- ja suojaliivit» Velocity Systems SCARAB™ Light»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Carsten M. 19.10.2021
Yleisarvosana
Nyt olen käyttänyt levytelineitä ja taktisia liivejä nyt hieman yli kymmenen vuoden ajan, ja minun on sanottava, että skarabeeri on todellakin yksi parhaista alustoista, joita olen koskaan käyttänyt/käyttänyt !. Olen osa Tanskan armeijan tiedusteluyksikköä, joten minulla on aina ollut aina 3 päivän tai suurempi pakkaus mukana, asia on, että olkahihnat ovat nero! Ohut mutta vahva ja myös modulaarinen, joten repun käyttäminen pidempään käyttöön kantolaitteen rinnalla ei muutu läheskään yhtä epämukavaksi kuin muilla kokeilluilla/käytetyillä järjestelmillä. Paljon molle -hihnoja. Paljon tilaa laajentaa tai suurentaa kokoa. Suosittelen tätä jokaiselle sotilaalle, joka tuntee epämukavan taistelun, kun hänellä on täysi reppu yllään leveiden levyjen kantohihnojen parissa, jotka naulaavat pääntietä. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, loistava laatu ja loistava muotoilu! Mielestäni se voittaa TYR PICOn (joka on tanskalainen armeija) viikon jokaisena päivänä!
Jussi H. 6.10.2020
Yleisarvosana
Todella lopåpuunasti mietitty PC. Istuvuus erinomainen ja säädöt riittävät. Leikkaus tehty ampuja mielessä! Huippu tuote!
Heikki M. 23.10.2019
Yleisarvosana
Kevyt, hyvä säädettävyys, kestävä ja erittäin mukava päällä. Ainakaan puolen vuoden käyttökokemuksen jälkeen, ei voi moittia.