Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille » Garmin eTrex Touch 35 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kari M. 25.07.2019:
Yleisarvosana

Johan A. 08.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Nyt ollut aktiivisessa käytössä reilun kuukauden ja alun opettelun jälkeen toiminut hyvin ja ollut selkeä käyttää ns. perinteisellä valikkoasetuksilla. Pääasiassa olen käyttänyt tätä pyöräillessä, sekä geokätköilyyn. Ladattavilla paristoilla (1600mAh) olen saanut virran riittämään neljän päivän pyöräilyyn (~5-6h/pv) virransäästöasetuksilla, eli laite on myös riittävän virtapihi pitkille reissuille. Pyöräteline voisi olla parempi, koska alkuperäinen kiinnitys tapahtuu nippusiteillä. Korvasin itse nämä pätkällä joustavaa narua ja kiinnityspampulalla.

tuo...@...om 26.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Gepsi on jumittunut enkä saa siihen enää ladattua uusia kätköjä. Tekisi mieli palauttaa koko laite. Maanmittauslaitoksenkartat ovat OK. En suosittele laitetta kellekään.