Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-rinkat‪» Eberlestock FAC Track Pack (F3F)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
erittäin toimiva ja tilava, kaunis väri hieman painava, mutta kuten kaikki sotilasreput
Stefan N. 12.4.2021
Yleisarvosana
Oli positiivinen yllätys, kun aloin käyttää reppua. Erittäin käytännöllinen erilaisilla avaamisvaihtoehdoilla. Ymmärrä täysin, että FAC on valinnut tämän tyyppisen pussin. Ystävällisin terveisin Stefan Nordström PS Lisäksi se, että Varuste ottaa hyvin vastaan ja nopea toimitus, ei tee asiasta pahempaa. DS
Jorma T. 9.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen, laadukas ja toimiva reppu! Olen erittäin tyytyväinen.
Leszek T. 20.11.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 17.4.2020
Yleisarvosana
Reppu toiminut oikein hyvin. Reppuun mahtuu hyvin varusteita ja itse tykkään, että repun etuosassa taskut pienelle tavaralle. Valitsin tämän repun Halftrackin sijasta osaltaan etutaskujen takia ja sen vuoksi, että en kokenut sivussa olevia isoja taskuja tarpeellisiksi. Kyljissä olevat päältä avoimet taskut riittävän isoja, että mahtuu walkstool, termospullo (0,75l thermos) tai jetboil zip. Reppua on miellyttävä kantaa ja sen saa hyvin säädettyä, vaikka samalla puettuna olisi plate carrier. Ainoa huomio teille jotka harkitsette reppua. Jos repun taskuissa on paljon tavaraa niin repun pääosastoon hieman haaste saada tavaraa. Taskut "pullistuvat" sisäänpäin ja täten vievät sisältä tilaa jonkin verran. Uskon ja luotan, että reppuni palvelee pitkään työkäytössä. Suosittelen!
Jussi J. 15.12.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 19.9.2018
Yleisarvosana
Reppujen aatelia, tuhoutumaton ja mielettömän hyvä kantaa.
Lauri K. 30.1.2018
Yleisarvosana