Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Tarvikkeet‪» Sisäpussilakanat‪» Carinthia Grizzly Liner‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jonathan V. vahvistettu ostaja, 30.3.2023
Yleisarvosana
Harry B. vahvistettu ostaja, 6.12.2022
Yleisarvosana
Ei ihan sitä mitä odotin. Puuttuu nauhat millä sitoa kiinni makuupussiin. On kyllä pehmeä. Mutta nihkeä vaatteita vasten. Ei luista niin kuin makuupussin sisäpinta. Tämä hiukan epämielyttävää. Lisää kyllä pussin lämpöarvoa muutamalla asteella. Helppo tuulettaa kosteus pois ja lisää pussin hygienisyyttä. T. Harry
Sami H. vahvistettu ostaja, 29.11.2022
Yleisarvosana
Helpottaa huoltoa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.11.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
En ole vielä testannut sitä vapaa-ajan puutteen vuoksi pakkasella patikoimiseen ja retkeilyyn, mutta se sopii minulle täydellisesti. Se mahtuu Defense 1 -laukkuuni täydellisesti. Olen niin halukas rikkomaan uuden varusteeni rajoja mahdollisimman pian.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.9.2022
Yleisarvosana
Aivan loistava lisä suojaamaan pussia ja tuomaan lämpöä ja lämmön tuntua miellyttävällä kankaallaan suhteessa makuupussien omaan kankaaseen verraten.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tämän tuotteen laatu on erinomainen. Ei löysää uhkailua ja fleecen tunne on erittäin sileä ja mukava. Suosittelen sitä lämpimästi. Kärnten arvoiset kaverit....
Gérard Q. vahvistettu ostaja, 7.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pitäisi olla hyvä talvikäyttöön, aion sen olevan: Lisäksi Defence 4 -laukku negatiivisiin lämpötiloihin. Testattu kesä-heinäkuussa 2022 = vuoraus liian kuuma kesälämpötiloihin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.5.2022
Yleisarvosana
Vetskari väärässä kohdassa jos meinaa käyttää defence pussin kanssa. Uuteen versioon on nähtävästi korjattu tämä ongelma.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.10.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Toimitat kaikki tuotteet Fedexin kautta. Tiedän, että tämä on nopeuspalvelu, mutta suosittelen käyttämään vaihtoehtoista kuriiripalvelua, kuten Posti, kuten Varusteleka Oy. Minun pitäisi maksaa palvelumaksu Fedexille saavuttaessa, vaikka olen maksanut toimituskulut tilatessani. Tämä häiritsee minua tai ulkomaisia asiakkaita. En tilaa mitään tuotteita, ennen kuin tarjoat toisen kuriiripalvelun. Ole hyvä ja kuuntele tämä. Kiitos.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.9.2021
Yleisarvosana
Mukava.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2021
Yleisarvosana
Jouni M. vahvistettu ostaja, 9.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.5.2022
Yleisarvosana
Lisää huomattavasti lämpöarvoa makuupussilla ja kerää kosteutta jolloin itse makuupussin kuivaaminen ei ole enää niin iso juttu.