Lajit‪» Melonta‪» Kanootit ja kajakit‪» Kajakit‪» Ilmatäytteiset‪» Advanced Elements Advancedframe Convertible‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jarno s. 7.9.2022
Yleisarvosana
paras ilmatäytteinen kajaakki. aina auton mukana kulkee.
Anonyymi 11.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloinen ja helppo laittaa melontakuntoon. Vakaa ja mukava laite melontaan . Hiukan painava liikutella mutta yhdessä veneilyn kanssa oiva laite.
Kimmo P. 2.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 8.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 1.5.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erinomainen kajakki, erittäin vakaa, pystyy alle kymmenessä minuutissa. Näyttää hyvältä. Ostaisin uudestaan.
Jari M. 10.8.2020
Yleisarvosana
Jonna K. 8.7.2020
Yleisarvosana
Timo H. 14.5.2020
Yleisarvosana
jouni w. 13.1.2020
Yleisarvosana
Sami V. 16.7.2019
Yleisarvosana
Kätevä ja kestävä.
Mikko T. 18.8.2018
Yleisarvosana
Risto K. 28.8.2017
Yleisarvosana
Ollut käytössä kahdella n. 3h retkellä, järvellä kaksikkona tyynessä säässä ja merellä yksin n. 7m/s tuulessa. Helppo kuljettaa ja koota, yllättävän jäykkä ja tukeva. Meloessa en huomannut että olisi hidas, herkkä tuulelle tai muutenkaan eroa tavalliseen kajakkiin. Mahdollisuus sisustaa kajakki kahdelle tai yhdelle on ehdoton valtti. Ainoa havaittu miinus tähän asti on se, että meloessa käsi voi osua ulkokankaaseen, joka karheana hiertää ihon rikki. Ehkä melontatekniikan parantaminen saa tämän poistumaan, tai hanskan käyttö viimeistään. Reissun päätteeksi olen kotona kuivannut kajakin autotallissa, kankaiden/ilmasäiliöiden väliin jää kosteutta.
Sebastian D. 25.8.2017
Yleisarvosana
Todella laadukkaan tuntuinen kajakki. Pari vähän pitempääkin retkeä tehty ja hyvin on toiminut.
Valtteri K. 4.6.2017
Yleisarvosana
Erinomainen kajakki rauhalliseen menoon. Ei pärjää nopeudessa kovalle kajakille, mutta voittaa säilytyksen ja kuljetuksen helppoudessa (kerrostaloasujan näkökulmasta). Myös kantavuus, vakaus ja tavaratilan koko etenkin yksin käytettäessä on jotain aivan mahtavaa.
Johanna T. 16.5.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Janto 30.7.2018
Todella vakaa, mutta älyttömän hidas. Häviää kovamuoviselle kajakille noin puolet matkanopeudessa. Huoltaminen haastavaa. Jokaväliin pääsee hiekkaa ja sitä on vaikea saada pois pelkästään vedellä ruiskuttamalla. Aloittelijalle sopiva peli.
Nimimerkki Advanced Elements Eetu 28.6.2018
Kovassa käytössä 2008 alkaen. Monikäyttöinen ja kestävä kajakki. En vaihtaisi enää mihinkään. Ainoat ongelmat olleet täyttöventtiilit esim. aukkopeitteen kiinnitysponttooneissa. Joku nero ei ole ajatellut asiaa ollenkaan. Vaihdoin kaikkiin pyöräventtiilit, jonka jälkeen on pelittänyt ja nyt ilman lisääminen kätevää. Toinen ongelma sisäpatja, jonka tarkoitus eristää ja jäykistää kajakki. Sen yksi liimaponttooni irtosi kuumailmasaumauksesta ja pullistui (liikaa ilmaa). Varsinaisesti ei haitannut menoa, mutta ei pysty korjaamaan. Uusi patja maksaa n. 80 eur. Liukuvuutta paransin tuunaamalla patjan alle 30 mm lujatyroksista kolmiosaiset tukilevyt, jonka jälkeen kulkee kuin ajatus höyhenen kevyesti. Saattoi lisätä hiukan kiikkeryyttä. Monikäyttöinen laite oikeasti. Kitkajoen yläosan kosket sillä laskee siististi. Kalastelen sen kanssa. Laite ei ole vaurioitunut mistään. Kestää kivikkokosket, kestää maavedon vaurioitta, kulkee kuin pulkka maallakin perässä, jos joutuu siirtämään ongelmapaikkojen yli maitse. Suosittelen kaikille "eräeeroille".
Nimimerkki Laineet 1.6.2017
Loistava laite. Nyt lähtee kuudes kesä. Melottu merellä, järviä ja jokia. Laite parani huomattavasti entisestään kun viime kesänä vaihdettiin pohjapatja Drop Stitch versioon.