Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-reput‪» Eberlestock Phantom Pack (G3)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.2.2021
Yleisarvosana
janne h. 6.1.2021
Yleisarvosana
Dirk B. 7.8.2020
Yleisarvosana
Ronnie M. 18.1.2020
Yleisarvosana
Ei väliä kuinka hyvät, nopeat toimitukset, nopeat vastaukset ja hyvät hinnat Ronnie
Jussi H. 7.1.2020
Yleisarvosana
Erinomainen reppu kivääriä selässä kantaville! Erinomaiset säädöt selänpituudelle ja lonkkavyölle! Repun saa säädettyä itselle juuri sopivaksi. Tilaa on riittävästi ja suunnittelu onnistunut.
Jarkko K. 16.12.2019
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen, hyvin taskuja, joista saa tavarat pois purkamatta koko pakkausta. Pohjassa oleva sadesuoja on todella hyvä lisä syksyn metsään, joka peittää koko repun ja aseen sen ollessa repussa. Reppu toimii myös virallisena asesuojuksena, kun laittaa hupun kiinni. Iso kivääri vaimentimella, bipodeilla ja 56 mm optiikalla mahtuu hienosti. Olka- ja lantiohihnojen säätö jokaiselle sopivaksi.
Fredrik E. 30.10.2019
Yleisarvosana
myy...@...fi 11.11.2017
Yleisarvosana
Henri R. 14.10.2017
Yleisarvosana
Todella lujaa tekoa ja hyviä ratkaisuja. Ainoa syy miksi ei 5 tähteä irtoa on scabbardin luoma tyhjä tila kantajan ja kannettavan välillä. Tämä luo lievää ylimääräistä edestakaista liikettä täyteen rinkkaan. Ongelma häviää kun kannossa on kivääri. Tästä huolimatta rinkkaa on hyvä kantaa ja siinä on hyvät ja jykevät säätö mahdollisuudet. Sopii vaellusretkistä aina range bagiksi.
Nimimerkki Niko 23.12.2018
Tästä parasta reppua mitä rahalla saa! Erittäin jykevää tekoa, mahdollisuus irroittaa asepussi jos ei tarvitse, miellyttävä kantaa ja on taskua joka lähtöön. Välillä pakannut repun ”yli” täyteen ja pelännyt, että vetoketjut hajoaa mutta eipä ne näytä edes väsymisen merkkejä. Omistanut repun nyt 4vuotta, melkein jokapäivä sitä kantanut ja on vieläkin melkein kuin uusi. En voi muuta kuin suositella tuotetta!
Nimimerkki Salmicat 11.3.2015
Nyt on reppu, minkä hankinnan jälkeen ei ole tarvinnut enää muiden reppujen perään katsella. Istuu säätöjen vuoksi erinomaisesti ja toimii hyvin metsällä eri aseiden kanssa. Molle-kiinnikeiden vuoksi mukautuu aina tarpeeseen ja on palvellut hyvin myös ulkomailla. Minulla toiminut myös autossa "metsästysvarustevarikkona" kun ei ole ollut välitöntä kantotarvetta.