Lajit» Kalastus» Pelastuspuvut» Ursuit Sea Horse»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jori y. kirjoitti 3.7.2020:
Yleisarvosana
suosittelen
Pasi K. kirjoitti 19.5.2020:
Yleisarvosana
Tuotteen tekninen laatu on hyvä
Kaj L. kirjoitti 11.7.2019:
Yleisarvosana
Laatua
tapani s. kirjoitti 17.5.2019:
Yleisarvosana
Korkea laatu, kestävä rakenne. Toimii veneessä ja myös rannalta kalastuksessa kahlaamisessa. Ehkä sukkamallin ostaisin nyt tällä kokemuksella.
Ari R. kirjoitti 5.6.2017:
Yleisarvosana
Ehdoton kun liikutaan kylmänveden aikaan vesillä. Halpa henkivakuutus.
Nimimerkki Bits kirjoitti 8.10.2012:
Finnfill-välipuvun ja Sea Horsen yhdistelmän mukavuus on kokemisen arvoinen. Liikkuminen on helppoa, pienellä pakkasella on oikein mukavan lämmin, varustus tuntuu kevyeltä ja mukavalta. Onhan setillä hintaa, mutta sillä hetkellä kun vahinko käy ja joutuu pariasteiseen veteen, se lakkaa harmittamasta. Siellä vedessä on mukava olla kun ei ole vieläkään kylmä eikä märkä. Nimimerkillä en juuri ole vahingossa pudonnut mutta tahallani uinut sitäkin useammin :o)
Nimimerkki Kommentoija kirjoitti 12.10.2007:
Asiallinen ostos, pitää vaan muistaa kääntää mansetti kaksin kerroin, muuten veteen "loiskahdettaessa" tulee kahvikupillinen vettä pukuun.
Nimimerkki Kalakalle kirjoitti 20.9.2007:
Ostin puvun vuosia sitten kalastuskäyttöön. On meinaan hyvä. Pysyy kuivana satoi (tai on vedessä heittämässä rannalta) tai paistoi (hengittää jos pyörii rannalla hakemassa hyvi heittopaikkoja). Pitää vain varoa koukkuja. GoerTex kalvoon tulee helposti reikä.