Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Tarvikkeet‪» Kengännauhat‪» X-Tenex X300, 75cm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.7.2022
Yleisarvosana
Kalle H. 21.8.2019
Yleisarvosana
Jäätävän vaikeat pujottaa lenkkareihin mutta sen jälkeen toimii kuin unelma.
Timo T. 30.8.2017
Yleisarvosana
Anonyymi 12.6.2017
Yleisarvosana
Ostettu vara nauhoiksi. Aiemmat toimineet loistavasti.
Tiina R. 27.4.2019
Kun on noita pampuloita niin saa asetettua nauhat pysymään tietyssä kireydessä eivätkä liiku. Tämä iso ero verrattuna muihin joustaviin nauhoihin. Itse kaipaan varpaiden ja päkiän kohdalle löysää, hiukan ylemmäs taas napakampaa, näillä onnistuu. Alunperin ostin vammaiselle henkilölle näitä joka ei kykene solmimaan nauhoja ja kirkkaat värit ovat piristäviä. Kengät myös helppo nimetä näillä että ota ne missä vihreät nauhat, oranssit jne. Ei tarvitse kuvailla kenkiä muuten koska vammaisuus estää asioiden hahmottamista. Värien kautta löytyy myös pari, ettei ole kahta eriparin kenkää.
Jan W. 14.7.2014
Nerokas ratkaisu nauhakenkiin jos on yhtä laiska, kuin minä sitomaan nauhoja. Oikeasti toimiva tuote. Hinta voisi olla vielä hieman halvempi niin voisi uusia nauhat kaikkiin kenkiin. Nauhojen pujottaminen vie enemmän aikaa, kuin normi nauhojen, mutta se tarvitsee vain kerran tehdä.