Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Anjan 3 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Stanislav S. 6.5.2021
Yleisarvosana
Upea teltta! Vietimme 15 päivää Korsikalla (GR20) syyskuun lopussa. Oli täysi valikoima säätä aurinkoisista päivistä lunta yöllä ja tietysti sade. Mutta tällä teltalla täytämme suojan kaikissa olosuhteissa. Se on hyvin spacy - siellä on tarpeeksi tilaa 3 hengelle + koira (ei kovin pieni). Mutta tarvitset tarpeeksi tilaa teltan pystyttämiseen - silti meillä ei ole mitään ongelmia sen kanssa GR20: ssa. Joten - täytyy olla!
pmt...@...om 4.10.2020
Yleisarvosana
Huippukevyt vaellusteltta. Parin kilon painolla varmasti parasta mitä voi saada. Erittäin tilava absidi. Hassusti footprint ei yllä absidin alle (ihmettelen tätä ratkaisua, mutta siihen kehiteltiin oma jatkopala). Keveys toisaalta tarkoittaa riisuttuja ominaisuuksia ja niinpä esim. sisäteltan oviaukko on pelkkä hyttysverkko. Tämä yhdistettynä ulkoteltan alareunan tuuletusta edistäviin muotoihin (eivät yllä täysin maahan) tarkoittaa myös melko suurta ilmavirtaa teltan sisällä. Kesäkuumalla mahtava ominaisuus, viileämmillä keleillä taas toivoisi suljettavaa välikangasta. Punainen versio taittaa valoa hassusti teltan sisään. Ottaisin jatkossa toisen värisen, vaikka ppunainen leiripaikan merkitsemiseen onkin paras väri. Soveltuu erinomaiseksi vaellusteltaksi, mutta jos yhdellä teltalla pitäisi mennä, valitsisin järeämmän.