Viranomaistuotteet» Taisteluvarusteet ja suojat» Taistelu- ja suojaliivit» First Spear Strandhögg SAPI Cut Plate Carrier»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika Juhani H. 8.9.2020
Yleisarvosana
Tämä on jokaisen penniäkään arvoinen.
Дамир Г. 29.5.2020
Yleisarvosana
Tuomas L. 20.11.2019
Yleisarvosana
Kevyt, vaikka olis levyt sisällä ja istuu loistavasti. Taskujen kiinnitys oli naurettavan helppoa eikä ne hyöri ympäriinsä. Tubet on rakkautta. Ei o sen fiiliksen voittanutta kun päivän lopuksi voi vetästä piuhasta ja rojut purkautuu päältä <3
Ari K. 1.8.2019
Yleisarvosana
Olli L. 8.5.2019
Yleisarvosana
Todella huipputuote. Verrattuna moneen muuhun PC:en tämä malli on erinomaisen mukava kantaa raskaidenkin levyjen kanssa. Tube-kiinnityssysteemi tuntuu kestävältä, on nopea ja helppo käyttää. Vaikea kuvitella että tästä voisi tehdä paljonkaan parempaa Carrieria.
Anonyymi 23.3.2019
Yleisarvosana
Laadukas ja istuu hyvin, hyvin pehmustettu. Kokoa valitessa kannattaa huomioida normaalien suojslevyjen koko, 25x30, joka istuu juuri oikein M -kokoiseen liiviosaan. Cummerbundi kannattaa valita oman koon mukaan.
Mikko R. 2.1.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 27.11.2018
Yleisarvosana
Olen omistanut tai käyttänyt useita ellei jopa kymmeniä erilaisia suojaliivejä. Aiemmin käytin vastaavan kokoista sekä samassa hintaluokassa pyörivää kunnes pääsin sovittamaan Strandhöggiä. En olisi ikinä uskonut sitä mukavuuden tunnetta, miltä strandhögg tuntuu muihin vastaaviin. Samalla illalla lähti vanha myyntiin ja Strandhögg tilaukseen.
gij...@...om 7.5.2018
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Sen rakenteen laatu on erittäin hyvä ja siinä on mukava istuvuus ja pehmuste. Toimitus oli erittäin nopeaa ja sujuvaa ilman ongelmia. Henkilökohtaisesti haluaisin pika-aloitusoppaan hyvää ja helppoa käyttöä varten. Minusta se oli vain vähän arka. mutta se on erittäin laadukas.
Alexander S. 9.5.2017
Yleisarvosana
Paras levyteline, jota olen koskaan kokeillut.