Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvolliset » Meindl Air Revolution Ultra »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni-Pekka K. 10.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensimmäiset viikot menossa, istuu mulle hyvin suoraan laatikosta.

Sami T. 07.02.2019:
Yleisarvosana

Kalle T. 22.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Taas kerran kengät, jotka ei vaan tunnu hyville enää 5km jälkeen. Meindl tekee todella hyviä kenkiä, mutta nämä lenkkarimalliset vaan vaatinevat taas todella pitkän sisäänajon. Saattavat sitten lopulta olla todella hyvät, mutta taitanevat nyt olla viimeiset Meindl lenkkarimalliset kengät itsellä. Kokemusta on ennenkin jo useammista ja lopulta ne aiemmat on kyllä toimineet paitsi yksi malli joka hajosi aina 3kk jälkeen saumasta (kome kertaa vaihdettiin uuteen ja olisi vaihdettu neljännenkin, mutta sitten ehdorin mallin vaihtoa johon suostuttiin ja toinen malli ei hajonnut).

Antti V. 17.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät kengät ja kevyemmät kuin vuoden 2015 vastaava malli.edellinen kenkä kesti yli 2 vuotta käytössä.kannattaa huoltaa kengät hyvin ja suihkuttaa sisäpintoihin silikonispraytä niin ne saa mukavasti ja nopeesti kinttuun.hintansa väärtti..

Jari H. 15.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyet, mutta tukevat ja hyvin hengittävät kengät. Vesi pysyy ulkopuolella kuten on tarkoitus

Nimimerkki JIK 02.06.2017:
Olen monet kengät käytössä ja karuissa oloissa puhki kuluttanut. Nyt ostin nämä mediumvarrelliset. Aivan huiput!!! Tukevat, pitävät, kevyet ja hyvin kestäneet pahoissa paikoissa kun. Jos tähtiä on viisi, niin nämä kengät saavat 5/5. Ensimmäiset Meindl- kengät minulla ja merkki on tehnyt VAIKUTUKSEN:-)