Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Meindl Air Revolution Ultra GTX Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko S. 17.9.2022
Yleisarvosana
Hyvin jalkaa tukevat kengöt ,vaihtelevissa maastoissA
David J. 5.6.2022
Yleisarvosana
Hienot saappaat. Mukava suoraan laatikosta.
Anonyymi 1.4.2022
Yleisarvosana
Mukavat kengät kevyempään vaellukseen ja retkeilyyn. Hieman leveä puoli, mutta olen huomannut tämän olevan normi Meindl-jalkineiden kanssa.
Anonyymi 29.3.2022
Yleisarvosana
Heikki H. 23.2.2022
Yleisarvosana
Varuste.net siellä kaikki ostoon liittyvä toimi, ottakaa oppia "muut kaupat". Kommunikointi V.n kanssa oli välitöntä ja ymmärrettävää. Arvosanaksi annan 10-, täys kympin olisin antanut jos kenkien kokotaulukko olisi myös ollut millimetreissä.
Anonyymi 15.2.2022
Yleisarvosana
Jean marc C. 5.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä
Anonyymi 29.1.2022
Yleisarvosana
Kolmas pari, aina moitteeton ja kuvausten mukainen
Pertti L. 2.9.2021
Yleisarvosana
René T. 5.6.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset erittäin mukavat kengät. On tarpeen nähdä vakaus ajan myötä. Jatkuu...
Kasperi v. 22.11.2019
Yleisarvosana
"Eihän nää edes tunnu miltään" ...on paljon radiossa kuullun kalsarivalmistajan mainos slogan, joka sopii myös näihin Meindl Air Revolution Ultra vaellus/trekking kenkiin. Tuote tuntuu pitävän hyvin sen minkä lupaa. Tuote on jalassa vaelluskengäksi kevyt ja huomaamaton. Silti pohja ja varsi tuntuvat riittävän lujilta ainakin maastossa kävelyyn. En ole kokeillut tuotetta vielä taakka selässä, joten pidempi vaellus rinkan kanssa voi olla sitten eri tarina, mutta pitää muistaa että kenkä on ensisijaisesti trekkingiä varten. Jos jotain voisi parantaa niin läppä voisi olla hitusen korkeampi. Nyt tuntuu siltä että nauhat ovat siinä ja siinä etteivät lipsahda läpän yli vaikka sitä ei ole minulle tapahtunutkaan. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ostos, suosittelen.
MARK O. 24.1.2021
Yleisarvosana
Upeat kevyet vaelluskengät. Yllättynyt siitä, että sisäpohjat kuluivat vajaassa vuodessa kohtuullisessa käytössä ja ne oli vaihdettava noin 12 eurolla.
Maxime R. 13.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat kengät
Anonyymi 13.11.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset kengät ja jalkaan istuvat hyvin, vielä ei ole pitemmän kävely matkan kokemusta näillä kengillä.
Ricardo V. 29.9.2020
Yleisarvosana
Ensimmäistä kertaa Meindl-saappaiden ostaminen. Pidän laadusta ja näyttää erittäin kestävältä. Tilasin normaalin kengän koon (laajaa vaihtoehtoa ei ollut saatavilla). En ole vielä käyttänyt sitä, mutta odotan saman kokemuksen kuin käyttämäni pari Meindl Burma PRO MFS -kenkiä - Se oli hieman jäykkä ja tiukka parin ensimmäisen päivän aikana, kun kävelin saappaiden kanssa. Muutaman päivän ja kilometrin kävelyn jälkeen saappaat ovat muovautuneet jalkani muotoon ja niistä on tullut joustavampia ja mukavampia. Suosittelen tilaamaan puolet kengän koosta tavallisesta koostasi, ehkä jos haluat sen mukavammaksi ensimmäisellä kerralla, kun yrität saappaita laatikosta.
Didier T. 28.12.2019
Yleisarvosana
SEPPO I. 22.12.2019
Yleisarvosana
Hyvin nilkkoja tukevat kengät. Pystyy kulkemaan vaivatta kivikkoisiakin polkuja.
Joni-Pekka K. 10.9.2019
Yleisarvosana
Ensimmäiset viikot menossa, istuu mulle hyvin suoraan laatikosta.
Sami T. 7.2.2019
Yleisarvosana
Kalle T. 22.12.2018
Yleisarvosana
Taas kerran kengät, jotka ei vaan tunnu hyville enää 5km jälkeen. Meindl tekee todella hyviä kenkiä, mutta nämä lenkkarimalliset vaan vaatinevat taas todella pitkän sisäänajon. Saattavat sitten lopulta olla todella hyvät, mutta taitanevat nyt olla viimeiset Meindl lenkkarimalliset kengät itsellä. Kokemusta on ennenkin jo useammista ja lopulta ne aiemmat on kyllä toimineet paitsi yksi malli joka hajosi aina 3kk jälkeen saumasta (kome kertaa vaihdettiin uuteen ja olisi vaihdettu neljännenkin, mutta sitten ehdorin mallin vaihtoa johon suostuttiin ja toinen malli ei hajonnut).
Antti V. 17.1.2018
Yleisarvosana
Hyvät kengät ja kevyemmät kuin vuoden 2015 vastaava malli.edellinen kenkä kesti yli 2 vuotta käytössä.kannattaa huoltaa kengät hyvin ja suihkuttaa sisäpintoihin silikonispraytä niin ne saa mukavasti ja nopeesti kinttuun.hintansa väärtti..
Jari H. 15.6.2017
Yleisarvosana
Kevyet, mutta tukevat ja hyvin hengittävät kengät. Vesi pysyy ulkopuolella kuten on tarkoitus
Nimimerkki Michel 9 13.8.2021
Kuinka voimme tehdä niin hyvän tuotteen kangassilmukoilla, jotka eivät kestä
Nimimerkki Miika J 28.2.2021
Usein näihin kommentoidaan, kun on tuotetta käytetty muutaman päivän oston jälkeen. Noh, aattelin nyt lisätä vaihtelua. Minulla on ollut nämä (ok, vastaava vanhempi malli) 10 vuotta käytössä. Näillä on rämmitty kotoisilla soilla kuin kiipeilty vuorille Alpeilla, Norjassa ja Uudessa-Seelannissa. Ostin hätäpäissäni nämä Sveitsistä, kun 17v vanhoista Dachsteineistä lähti pohja irti. Suoraan kaupasta 12 tunnin vaellukselle. Ikinä ei ole rakkoja tai muuta kiusaa tullut. Jos minulla olisi hyvä mielikuvitus niin voisi listata toinen toistaa mahtavampaa kehusanaa, mutta olen vain tavallinen mies. Moitteita sen verran, että tarpeeksi pitkään kun on veden alla niin päällipuolelta alkaa vesi päästä sisälle.
Nimimerkki JIK 2.6.2017
Olen monet kengät käytössä ja karuissa oloissa puhki kuluttanut. Nyt ostin nämä mediumvarrelliset. Aivan huiput!!! Tukevat, pitävät, kevyet ja hyvin kestäneet pahoissa paikoissa kun. Jos tähtiä on viisi, niin nämä kengät saavat 5/5. Ensimmäiset Meindl- kengät minulla ja merkki on tehnyt VAIKUTUKSEN:-)