Lajit» Kickbiking» Kickbiket» Kickbike City G4 + juomapullo ja teline»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Astra S. kirjoitti 24.8.2020:
Yleisarvosana
Excellent bike and service!
Päivi F. kirjoitti 27.6.2020:
Yleisarvosana
Ekaksi kickeriksi aivan loistava peli. Rullaa hyvin ja sopii mulle treeniksi, kun alaselän vaivoista johtuen juoksu ei tunnu hyvältä.
Hanna P. kirjoitti 12.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvin rullaa, kun vaan kunto kestää..
Chris R. kirjoitti 23.4.2020:
Yleisarvosana
Great bike and great service. We live in the US and had some hesitation about an international order. The bike arrived in perfect condition. Also, the price was cheaper than ordering directly from the Kickbike. Absolutely zero complaints and would recommend both the bike and Varuste to others.
Matti K. kirjoitti 18.12.2019:
Yleisarvosana
Todella kiva ja kätevä potkupyörä. Tällä on kätevä käydä torilla.
Tiia K. kirjoitti 22.8.2019:
Yleisarvosana
Rullaa asvaltilla todella ketterästi, alamäessä jarrulle on todellakin käyttöä. Hiekkatiellä hiekka tuntuu yllättävän kovalta vastukselta, mutta myös potkijan kunnossa voi olla parantamisen varaa... Käytän kickbikea n. 6 km/suunta pituisille työmatkoille ja koriin on kätevä heittää reppu tai laukku. Olisi ollut kiva, jos kickbikessa olisi ollut itsessään lukko, nyt mukana on kannettava melko raskasta U-lukkoa. Lukon puuttumisen takia viiden tähden sijasta neljä.
Titta A. kirjoitti 13.10.2017:
Yleisarvosana
Mukava kulkupeli, jopa lapset tykkää potkutella :)
iin...@...om kirjoitti 29.6.2018:
Yleisarvosana
Erittäin kätevä ja laadukas kulkupeli. Auttaa itselläni alaselän ongelmiin mainiosti. Kori on melko pieni, mutta reppu selässä matka taittuu mukavasti. Takapyörä hieman vaikea täyttää, vika joko pumpussa tai takapyörän venttiilissä.
ann...@...fi kirjoitti 23.8.2017:
Yleisarvosana
Näppärä ja tyylikäs pyörä, jolla kätevä ajaa lyhyitä matkoja. Alkuun tuntui vähän heppoiselta pyörältä, mutta harjoittelun myötä tottui.