Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Metsästystakit‪» Talvitakit‪» Miesten‪» Deerhunter Cumberland Arctic Jacket‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 18.3.2021
Yleisarvosana
Benoît C. 17.11.2020
Yleisarvosana
ei vielä käytetty, mutta tuotteen ilmeinen laatu näyttää lupaavalta mukavuuden lisäämiseksi!
Anonyymi 12.11.2020
Yleisarvosana
Lämmin, hyvät taskut, mutta hihat on vähänkin salilla käyneelle todella kapeat. Alle ei mahdu villapaita, vaikka koko muuten sallisi.
laurent w. 29.7.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava artikkeli, toimiva, kauniisti tehty.
Krista S. 22.1.2020
Yleisarvosana
Tosi lämmin takki. Koko on juuri sopiva lyhyelle ja vähän tukevammalle naiselle. Yleensä hihat on pitkät ja pussimaiset, mutta tässä takissa hihat olivat juuri sopivat. Parempi takki ei voisi olla!
Jukka J. 26.11.2019
Yleisarvosana
Hyvä ja lämmin takki hihat sais kyllä olla väljemmät.
Kalevi R. 1.11.2019
Yleisarvosana
Erittäin lämmin ja mukava takki päällä. Äänetön pintakangas ja vuori todella joustaa, kuten mainostetaan. Hupussa hyvä säädettävyys ja on myös eristettynä lämmin. Tuotteen koko suhteessa ilmoitettuun kokotaulukossa ei ainakaan ole käytännössä isompi eli mikäli oma koko vähääkään mietityttää, niin kannattaa tilata se isompi... Radiotaskun yläpuolella oleva antennilenkki saisi olla isompi. Nyt niin ahdas, että hankala käyttää.
timo t. 24.10.2019
Yleisarvosana
Lämmin takki,hihat saisi olla hieman väljemmät. Tosi hyvä hirvipassiin.
Nimimerkki villi 16.3.2016
Erinomainen takki. nänyy, muttei kuulu. Parhaimmillaan sikajahdeissa,joissa kytätään tornissa ja päivällä ollaan passissa ajojahdissa. Kyllä olen erittäin tyytyväinen.