Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Liivit» Ulkoiluliivit» Fjällräven Reporter Lite Vest»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kimmo H. 4.5.2021
Yleisarvosana
Yllätyin kuinka kätevät olivat vaelluksella. Siis kaikkea pientä mahtui taskuun ja liikkuvuus oli todella hyvää. Pidin takin alla ja päällä. Nopeasti kuivuva ja sopivasti suojaava.
eskil d. 13.9.2020
Yleisarvosana
Hyvä runsastaskuinen miestenliivi muuten mutta liivin sisäkangas on turhan heppoinen ja kuluu puhki etenkin taskujen kohdalta hangatessaan käytössä allaolevaan pukineeseen. Tämän totesin edellisen liivin osalta mutta ostin kuitenkin uuden!
Olli H. 29.7.2020
Yleisarvosana
Tunnen omat taskuni.
Niko H. 6.6.2019
Yleisarvosana
Suosikkini jo vuosien ajan. Kangas kestää todella kovaa käyttöä pitkään niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Miellyttävä käyttää kuumallakin kelillä ja kuivuu todella nopeasti sateen kastellessa. Soveltuu näppärästi osaksi kerrospukeutumista kylmemmillä ilmoilla. Eri kokoisia ja mallisia taskuja joka lähtöön. Omassa käytössäni huomannut, että vuorin verkkokangas rispautuu pitkän käytön jäljiltä puhki helman sivutaskujen kohdalta, kenties vyöhön hangatessaan, mutta sillähän ei ole vaikutusta käytettävyyteen. Vetoketjun toiminta on toisinaan ollut hieman hankalaa, mutta saattaa johtua siitä, ettei sitä ole tullut käyttäneeksi kuin huonommilla keleillä.
Juha H. 11.5.2018
Yleisarvosana
Tätä olen pitkään etsinyt. Toimiva liivi metsään sekä kaupunkiin.